Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 623,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Wesker pokazuje jak pięknie być graczem w 2024 i to w najlepszej jakości :obama:

Opublikowano
2 godziny temu, Czezare napisał:

Łisker, co tam za berbeluchę siorbiesz?;)

A dzisiaj Single Barell Jack D. ;) 

1 godzinę temu, oFi napisał:

Wesker pokazuje jak pięknie być graczem w 2024 i to w najlepszej jakości :obama:

GT7 z kierą i pedalami botami plus gałka? Tylko na PS5 :)  A jeszcze jakbym miał VR2 to chyba bym się spuścił 

1 godzinę temu, drozdu7 napisał:

Golden Locha z colą

Hahahah zawsze mam ubaw jak to mijam w biedrze :D ktoś to pił w ogóle?

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Nie mogę się oderwać i do rana znowu zarwie , magia PS i tlou2 i jak bitcher powiedział 10/10 tego stanu nie zmieni, nowy tryb pochłania o do rana przetrzyma. 10/10 takich gier potrzeba!

IMG_2953.jpeg

IMG_2951.jpeg

IMG_2950.jpeg

IMG_2949.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
11 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Czytałem w temacie, że na „potężnym” PS5 działa jak gówno. Ziobro zaskoczenia po tym jak chujowo działał FF16.

No na pewno działa lepiej niż na Xboxie :leo:

czekamy na kolejna nominacje do gry roku Paweł! :teehee:

Opublikowano
7 godzin temu, easye napisał:

Masz nieaktualne dane - FF16 pozostał GOTY tylko dlatego, że byłem daleko poza zasięgiem jakiejkolwiek sieci. Moim GOTY2023 jest Alan Wake 2, PlayStation przegrało poprzedni rok z kretesem. W tym będzie tak samo.

Opublikowano
11 hours ago, easye said:

Tak bardzo gardzisz MS ze az spedziles 66h w horizon 5, 206h w halo infinite, 32h w lies of pi, 100h w gow 5,52h w MFS.

Tak kochasz sony, ze GT 7 24h ledwo wbite, ff 16 nawet nie odpalone, ff15 ledwo 17h xD

osz kurwa 93h 19m w astro playroom :dynia:

Edytowane przez Ryuk

Opublikowano
11 godzin temu, easye napisał:

Boty grają na Sonce i "rozmazanemu" FF16 przyznają tytuł GOTY? No ja nie jestem zdziwiony,. 

Sonka - najlepsze miejsce do grania.

Opublikowano

Sonka? Nie ma lepszego sprzętu, Granblue Fantasy, Final Fantasy 7, niedługo Stellar Blade a potem Starfield, Hellblade, Hifi rush, Forza itd :obama:

Opublikowano
58 minut temu, Ryuk napisał:

Tak bardzo gardzisz MS ze az spedziles 66h w horizon 5, 206h w halo infinite, 32h w lies of pi, 100h w gow 5,52h w MFS.

Tak kochasz sony, ze GT 7 24h ledwo wbite, ff 16 nawet nie odpalone, ff15 ledwo 17h xD

To norma w gierkach Sony - bieda gameplay, oglądanie filmików i nieistniejące replayability. Widac po tematach, że klapy marzą o tych grach MSu żeby w końcu zaznać w końcu dobrych gier.

Opublikowano
2 hours ago, Shen said:

Sonka? Nie ma lepszego sprzętu, Granblue Fantasy, Final Fantasy 7, niedługo Stellar Blade a potem Starfield, Hellblade, Hifi rush, Forza itd :obama:

ale wymieniles w chuj first party gier...oh wait 

Opublikowano

Już miałem odpisać, ale przypomniałem sobie, że to blacharz pepe4.png.0a4b097da8a75959096375916e4858b3.png

Opublikowano
26 minutes ago, Shen said:

Już miałem odpisać, ale przypomniałem sobie, że to blacharz pepe4.png.0a4b097da8a75959096375916e4858b3.png

:dynia: Typowy klap, jebal gierki MS a teraz z otwartym rozporkiem czeka xD Sony nie ma nic w tym roku od first party. Moze w 2025 cos bedzie 

Edytowane przez Ryuk

Opublikowano
7 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Masz nieaktualne dane - FF16 pozostał GOTY tylko dlatego, że byłem daleko poza zasięgiem jakiejkolwiek sieci. Moim GOTY2023 jest Alan Wake 2, PlayStation przegrało poprzedni rok z kretesem. W tym będzie tak samo.

Paolo piękne wspominki x360. Tylko przypomnę, ze nawet na JEDYNEJ generacji, gdzie Microsoft wykrzesał z siebie więcej niż średniawy 5/10 za zdrapki z pringelsów finalnie i tak nie wygrał generacji :kekw:

Opublikowano

W sumie nie wiem ocb z tym Mircosoftem. Za x360 wyszli z siebie,  wprowadzili online na konsolach na salony, załatwili sobię masę genialnych exów, a potem wywalili to wszystko do śmieci Xboxem One. Teraz mam podobne odczucia, zrobili  fajną  konsolę, kupili bethesde, rozdają od lat gamepassa za jakieś drobne, a i i tak czegoś brakuje. No nawet patrzę na tego Indiana Jonesa - gra wygląda fajnie ale to kolejny raz nie jest jednak ten poziom, który prezentuje Sony ze swoimi exami. Brakuje mi na Xboxie czegoś co by faktycznie urywało jajca, może Gearsy 6?

Opublikowano

Xbox był wtedy potrzebny, żeby dać Sonce lepe na otrzezwienie po starcie ps3. W kolejnej  generacji za to microsoft poszedl w full retard mode na premiere:)

Opublikowano

Ciekawe kto teraz będzie trzymał plejkurwe w ryzach jak xbox martwy a nintendo jeszcze bardziej nienawidzi graczy niż sony i goli ich na wszystko od setek lat. Cienszkie czasy idą

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał:

Ciekawe kto teraz będzie trzymał plejkurwe w ryzach jak xbox martwy a nintendo jeszcze bardziej nienawidzi graczy niż sony i goli ich na wszystko od setek lat. Cienszkie czasy idą

Wrócą piękne czasy jakie mieliśmy za czasów ps2, wszystkie najlepsze gry na jednym sprzęcie i szczęśliwi gracze.

Opublikowano
6 godzin temu, Ryuk napisał:

No Astro wspaniałą gra, szczególnie dzieci kochają małego białego ludzika. Myślę że gdyby ta gra była exem na Switchu to mielibyśmy same dychy i milion postów kiedy kontynuacja. 

Opublikowano
2 hours ago, KrYcHu_89 said:

Sonka to stolica gamingu, a jRPG to królowa genre'a tej generacji. :gigabeta:

Ale krolowa czego? Bo na bank nie sprzedazy

1 hour ago, Pupcio said:

Nikt. Sony pokazalo wielekrotnie jak wyglada ich podejscie do klapow jak koknurencja ich nie zmusza do pracy. Mam nadzieje,ze GP wejdzie na ps i wtedy medrki i inni beda pisac jaka to wspaniala usluga i jakie to sony dobre jest i mistrzowie biznesu ze pozwoli ms dac gp na play kurwie.

1 hour ago, Shen said:

Wrócą piękne czasy jakie mieliśmy za czasów ps2, wszystkie najlepsze gry na jednym sprzęcie i szczęśliwi gracze.

Ja wiem,ze to CW ale ty serio tak myslisz czy beke robisz? 

Edytowane przez Ryuk

Opublikowano
5 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

To norma w gierkach Sony - bieda gameplay, oglądanie filmików i nieistniejące replayability. Widac po tematach, że klapy marzą o tych grach MSu żeby w końcu zaznać w końcu dobrych gier.

No normalne w tym temacie to wybieranie sobie 3 gier na krzyz z kilkunastu z najmniejsza liczba godzin. xD

Opublikowano
5 minutes ago, easye said:

No normalne w tym temacie to wybieranie sobie 3 gier na krzyz z kilkunastu z najmniejsza liczba godzin. xD

Wybralem wyscigi sony, ff ktorym ty czy @Paolo de Vesir mowiliscie. Nie moja wina,ze sony nie ma gry jak Gears czy Halo :dunno: A astro dla beki dalem bo myslalem ze sam w to grales prawie 100h