Opublikowano 16 lutego 20241 r No i elegancko, człowiek składa blachę na lata i ma jakość na starcie jakiej nie doświadczą konsolorze na następnej generacji + najlepsza wsteczna i gargantuiczna biblioteka gier
Opublikowano 16 lutego 20241 r Gran Turismo podbija Amazona czy tam HBO swoim kilkugodzinnym filmem z ocenkami 98%, a jak tam Forza? Edytowane 16 lutego 20241 r przez KrYcHu_89
Opublikowano 16 lutego 20241 r Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał: No i elegancko, człowiek składa blachę na lata i ma jakość na starcie jakiej nie doświadczą konsolorze na następnej generacji + najlepsza wsteczna i gargantuiczna biblioteka gier Tak to właśnie dziś wygląda. Miałem trochę więcej sianka i się wahałem. Kasa się rozeszła a ja zostałem z jedną konsolą
Opublikowano 16 lutego 20241 r Ojesu ale dzisiaj klapy w dramatycznej dyspozycji. Ale co się dziwić jak dostali wczoraj gonga. To co zaczynamy pompkę Ronina do rangi Sekiro, a Stellar Blade do Automaty? Coś trzeba robić Panowie
Opublikowano 16 lutego 20241 r 3 minuty temu, creatinfreak napisał: Xbox niw umiera... życiem też to ciężko nazwac
Opublikowano 16 lutego 20241 r 8 minut temu, drozdu7 napisał: Ojesu ale dzisiaj klapy w dramatycznej dyspozycji. Ale co się dziwić jak dostali wczoraj gonga. To co zaczynamy pompkę Ronina do rangi Sekiro, a Stellar Blade do Automaty? Coś trzeba robić Panowie Już chłopy zaczynają bronić Bloobera, że za(pipi)isty dev i tym razem na 100% dowiezie.
Opublikowano 16 lutego 20241 r 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: Stellar Blade do Automaty Automata to badziew, Stellar będzie lepszy
Opublikowano 16 lutego 20241 r 1 minutę temu, Szermac napisał: Automata to badziew, Stellar będzie lepszy to napisałem z drugiego konta
Opublikowano 16 lutego 20241 r 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Już chłopy zaczynają bronić Bloobera, że za(pipi)isty dev i tym razem na 100% dowiezie. nikt nie jest na tyle po(pipi)any, zeby bronic bubelteam
Opublikowano 16 lutego 20241 r 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał: Stellar Blade zakręci się wokół Days Gone momentu tej generacji. W sensie mega średniego ubiraka wypompowanego do statusu kultowego z powodu bycia exem?
Opublikowano 16 lutego 20241 r Niezłe delusional też, Microsoft ogłosił, że ich gry 1st party wyjdą na inne konsole, a Ci tu o jakiś gongach dla klapów XDD
Opublikowano 16 lutego 20241 r Bloober Team to nasze oczko w głowie. SB to będzie blodborne tej generacji.
Opublikowano 16 lutego 20241 r Nikogo to nie boli na dobrą sprawę. Te gry wciąż będą na Xboxie, kasa dla MSu, będzie też grana opcja XGP i czasowa wyłączność. PlayStation też już nieśmiało zaczyna eksperymentować z PC, a pewnie skończy jako wydawca również. PlayStation wprowadza regularnie rozwiązania zapoczątkowane na konsolach przez Xboxa, a chlopy (pipi)ą coś później o dominacji. 2 minuty temu, Szermac napisał: Niezłe delusional też, Microsoft ogłosił, że ich gry 1st party wyjdą na inne konsole, a Ci tu o jakiś gongach dla klapów XDD no i jest słuszna z was beka, bo miało już Xboxa nie być, Starfield i Forza w tym roku na PS5, a XGP rośnie w siłę, MS zostaje w gamingu i zapowiada nową konsole
Opublikowano 16 lutego 20241 r Nie chodzi o bolenie, fajnie że się cieszycie, że inni pograją w gry Microścierwa, good for you
Opublikowano 16 lutego 20241 r Takie ścierwa, że klapy po tematach czekają na nie bardziej niż te reskiny od Sony. Xbox umiera
Opublikowano 16 lutego 20241 r Widac w Microsofcie eutanazja jest zabroniona, więc jeszcze 50 lat męczarni xD.
Opublikowano 16 lutego 20241 r 1 minutę temu, Szermac napisał: Xbox umarł w 2013 czytam o tym od czasów RRoD
Opublikowano 16 lutego 20241 r 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: czytam o tym od czasów RRoD Wtedy zdechł naprawdę, zmartwychwstał, ale z 1 HP.