Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 621,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
3 minuty temu, drozdu7 napisał:

Przecież on napierdala na laptopie xd

I na emulatorkach xD

Opublikowano

I widzicie jakim jest zagrajmerskim wrakiem :/ chce uratować chociaż forumowiczów przed tym losem!

Opublikowano
14 minut temu, drozdu7 napisał:

Dla niego prawdziwy pieprz jest gdy może sobie dać NIE wyżej niż 800x600

naprawioned

Opublikowano
20 godzin temu, ASX napisał:

Wystarczyło że gra z Xboxa wyszła na Switcha i cyk 90+ na meta

GH7kvxga0AAsdOp.jpeg.3a449306903707089fc6e83c45a45c96.jpeg

image.jpeg.0acec8b589da1c10da1e05550085685f.jpeg

image.thumb.jpeg.8ebbe449c1eca4aa364b68ea115fea32.jpeg

image.thumb.jpeg.03d0c276e674422e6bc1e955e7dba32c.jpeg

image.thumb.jpeg.d15bcdc56f66884df4e93591ed686679.jpeg

2 najnowsze gry

mam szukać dalej żeby rozyebać w pył tę debilną teorię?

Opublikowano

super gira, ale to był tylko żart. Nie bierz tak wszystkiego co dotyczy Nintendo na serio 

Opublikowano

32lc75p.jpg

pakujcie smiecia i na olx XD

Nie moge z tych karaczanów jak daddy XDD get rekt klockarze

Edytowane przez Beelzeboss

Opublikowano
3 minuty temu, ASX napisał:

super gira, ale to był tylko żart. Nie bierz tak wszystkiego co dotyczy Nintendo na serio 

z mojej strony też tylko żart, nie bierz wszystkiego co dotyczy Microsoftu tak na serio

Opublikowano

Phil zrobił z xbotów betatesterów. Starfield roczny ex. Na playstation wyjdzie z patchami i dlc jak ultimate edition (no chyba nie odwaza sie nazwac "game of the year" XDD), a bedzie jeszcze śmieszniej jak ps5pro dostanie patcha na 60fps XDD Szczury wiedzialy kiedy uciec z forum.

Opublikowano

Nikt nie uciekł tylko już nie ma co machać szabelką, każdy kto ma więcej zwojów od kury wie że tak naprawdę wojna konsol między MS a Sony ma się ku końcowi. Każdy idzie w swoją stronę, tzn szczególnie Xbox poniekąd wywiesił białą flagę.

Starfield, Indiana czy nowy Doom wyjdą na konsolę Sony. Pewnie po czasie, ale wyjdą.

Generalnie wystarczy że zapowiedzą Starfielda i Spencer okaże się kłamcą bo powiedział że "to tylko 4 gry i nie zmienia to ich polityki ekskluzywności"

Oczywiście to nie znaczy że na plejstulejszyn jest kraina mlekiem i miodem płynąca. Bo nie jest.

Opublikowano

Co tam niebieskie durnie? Coś jeszcze zostało z "exików" oprócz reskinu soulsów w 20fpsach? :) 

Opublikowano

Człowiek wspierał przez lata "underdoga" łudząc się, że znowu zawalczą jak w 2005 z x360, ale te łajzy tylko mydliły oczy graczom. Kolejny raz już mnie nie oszukają. Pod koniec roku wlatuje ps5pro z najlepszym kontrolerem dual sense :psclassic: best place to play gta 6

Opublikowano
6 minut temu, drozdu7 napisał:

Generalnie wystarczy że zapowiedzą Starfielda i Spencer okaże się kłamcą bo powiedział że "to tylko 4 gry i nie zmienia to ich polityki ekskluzywności"

Spencer powiedział że na razie to tylko 4 gry ale nie może wykluczyć że inne gry trafią na inne platformy, więc furtka dla przyszłych gier jest cały czas otwarta i żadna gra nie jest wykluczona. 

Swoją drogą ludzie myśleli że te wielkie inwestycje w studia wewnętrzne sprawią że Xbox powróci do walki na gry ekskluzywne i rywalizacji na sprzedaż konsol, ale okazało się że całe te zakupy tylko przyśpieszyły plany które zapoczątkowali gdzieś w 2016 wydając gry w dniu premiery na PC. 

Mnie to nie robi większej różnicy, bo exy nie są elementem mojej tożsamości jako gracza i nie jestem z tych których boli to jak ktoś zagra w jakąś grę na innej platformie. pozdro schabek. Ale rozumiem w 100% tych którzy zdecydują się na przesiadkę na inną konsolę, bo jeśli mogą mieć konsolę w podobnej cenie, o podobnej specyfikacji z większą biblioteką gier to dlaczego mają wybierać Xboxa? Skoro Microsoftowi samemu nie zależy na sprzedaży własnej konsoli i zadowoli się sprzedawaniem swoich gier na wszystkich platformach. 

Opublikowano
19 minut temu, Pupcio napisał:

Co tam niebieskie durnie? Coś jeszcze zostało z "exików" oprócz reskinu soulsów w 20fpsach? :) 

20 fps to przyszłość gamingu 

Opublikowano
27 minut temu, ASX napisał:

Spencer powiedział że na razie to tylko 4 gry ale nie może wykluczyć że inne gry trafią na inne platformy, więc furtka dla przyszłych gier jest cały czas otwarta i żadna gra nie jest wykluczona. 

Na początku wywiadu, puść sobie Asax. "Just four games, not a change to our kind of fundamental exclusive strategy" 

No to jak to rozumieć? Ja wiem że potem gada już zupełnie inaczej o ekskluzywności xd właśnie to mnie wkurwia, brak spójności. Niby zapewniają Cie o jednym a robią inaczej. 

Co ludzie mają o nich pomyśleć jak faktycznie Starfield zostanie zapowiedziany na ps5?

Opublikowano
3 minuty temu, drozdu7 napisał:

Na początku wywiadu, puść sobie Asax. "Just four games, not a change to our kind of fundamental exclusive strategy" 

no tak powiedział a potem tego samego dnia zapytany konkretnie czy Starfield i Indiana Jones trafią na Playstation odpowiedział:

Cytat

"I don't think we should as an industry ever rule out a game going to any other platform [but] we're focused on these four games and learning from the experience [first]

czyli na początku te 4 gry, a potem się zobaczy. Starfield, Indiana Jones, Halo, Forza wszystko ma szansę wyjść na PS 

Opublikowano
2 minuty temu, drozdu7 napisał:

No to jak to rozumieć? Ja wiem że potem gada już zupełnie inaczej o ekskluzywności xd właśnie to mnie wkurwia, brak spójności. Niby zapewniają Cie o jednym a robią inaczej. 

Co ludzie mają o nich pomyśleć jak faktycznie Starfield zostanie zapowiedziany na ps5?

A co mają pomyśleć? To co robi MS jest naturalne od kiedy ogłosili ,że wszystkie ich gry będą wydawane na PC. Nie mają szans obecnie z Sony i to jest jedyny ratunek dla tej marki. Czy to będzie jej gwóźdź do trumny czy nie to wyjdzie w kolejnej dekadzie. Pewne jest ,że MS nie może i nie chce funkcjonować na przegranej pozycji kolejne generacje. 

Czy Sony zacznie wydawać gry na Xboxa albo Nintendo? Nie za czasów PS5 ale jak im się noga podwinie podczas PS6 to brewka im nie drgnie. 

Ciągle myślicie chuj wie czym a to jest kawałek plastiku a po drugiej stronie jest człowiek i excel. I ten człowiek chce w spokoju żyć i mieć za co żyć. 

gdyby Switch nie okazał się sukcesem to Nintendo pewnie by było multiplatformowe jak Sega. Może spróbowali by jeszcze raz na kredycie z kolejnym sprzętem ale to maks. Nawet robili sobie miękki materac na mobilkach ale okazał się niepotrzebny to i odcięto wsparcie. 

Opublikowano

Wszystko wyjdzie w końcu na PS5 i Switcha 2. Będą to usprawnione wersje oryginalnych gier. 

Opublikowano
30 minut temu, Ukukuki napisał:

A co mają pomyśleć? To co robi MS jest naturalne od kiedy ogłosili ,że wszystkie ich gry będą wydawane na PC

Ale ja to widzę, tylko chodzi mi o brak transparentności. Kluczenie, mydlenie oczu. Mówię, jeśli zapowiedzą Starfielda na pleja to znowu wyjdzie robienie z gęby dupy i to w najgorszy możliwy sposób.