Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 618,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

2015 - Wiedźmin 3 

2016 - DOOM

2017 - Cuphead

2018 - Hollow Knight

2019 - nie zaznaczyłem nic, z indorów Blasphemous

2020 - Gears Tactics 

2021 - Returnal

2022 - nie glosowałem

2023 - FF16*

Niezle „rok w roku GOTY od Sonki”. Tępe kurwa klapy czytać nawet nie potrafią to co dopiero znać się na grach. :kekw:
Za to powiem ci w czym Sony ostatnimi czasy przoduje - jest to robię absolutnej chujni jeśli chodzi o 1st party i zdobywanie kolejnych porażek na galach, a także największej ilości rozczarowań roku w forumowym GOTY przez ostatnie 3 lata. :kekw:

Opublikowano

Jaki ty jesteś zagryw Paolo, ja yebie haha

Opublikowano

Jeszcze napisz na czym ukończyłeś te sztosy:banderas:

Opublikowano

Najbardziej niepotrzebna konsola ever na ktora paolo kupuje wszystkie gry day1 i jeszcze wybiera je jako goty:kekw:

Opublikowano
38 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

2015 - Wiedźmin 3 

2016 - DOOM

2017 - Cuphead

2018 - Hollow Knight

2019 - nie zaznaczyłem nic, z indorów Blasphemous

2020 - Gears Tactics 

2021 - Returnal

2022 - nie glosowałem

2023 - FF16*

Opublikowano
4 minuty temu, Shen napisał:

Najbardziej niepotrzebna konsola ever na ktora paolo kupuje wszystkie gry day1 i jeszcze wybiera je jako goty:kekw:

Ale ogrywa je na smutno!!!!

Opublikowano
3 minuty temu, Shen napisał:

Hahaha jesteś kurwa głąbem jak z Gdyni do Krakowa.

Zapisz sobie moja listę GOTY to może coś w końcu trafi do tego twojego pustego, zdewastowanego energolami i patostreamerami łba. 

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Hahaha jestem kurwa głąbem jak z Gdyni do Krakowa.

no troche jesteś,hipokrytą tez

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

2020 - Gears Tactics 

:leo:

No to przynajmniej jeden ex na Xboxa :D. 

Opublikowano
17 minut temu, Beelzeboss napisał:

xbox i eksy, co za niespotykane combo :-

Właściwie Gears Tactics to był półroczny ex na PC :D. 

Opublikowano
19 minut temu, Beelzeboss napisał:

xbox i eksy, co za niespotykane combo :-

Hmm generalnie Forza Horizon 5 i Horizon Forbidden West to takie same "exy"

Opublikowano
3 minuty temu, drozdu7 napisał:

Hmm generalnie Forza Horizon 5 i Horizon Forbidden West to takie same "exy"

Długo musiałeś czekać na tę wypowiedź :D. Bo przez pierwsze 2 lata to był trochę inne "exy" :)

Opublikowano
10 minut temu, KrYcHu_89 napisał:

Właściwie Gears Tactics to był półroczny ex na PC :D. 

tak samo w twarz plują klockarzom z age of empires.

Opublikowano
15 minut temu, KrYcHu_89 napisał:

Długo musiałeś czekać na tę wypowiedź :D. Bo przez pierwsze 2 lata to był trochę inne "exy" :)

No całe 12 gier się już uzbierało przez te ponad 3 lata ( łącznie z tytułami widmo jak Wolverine). Dominacja jak za czasów PS2

Screenshot_20240402-131919.thumb.png.920704abb43200ec3e6a174309da8d96.png

Opublikowano
13 minut temu, KrYcHu_89 napisał:

No były były, ale dziś trochę już śmieszy. Obie strony są już jak ta gotowana żaba, wszystko będzie do zagrania na komputerkach i to jest fakt.

Opublikowano

Xbox i jego exy z dech ok? Fajnie jakby MS stworzył po prostu mocną wersję konsoli w przystępnej cenie do ogrywania multiplatform w lepszej jakości niż na plajstejszon.

Opublikowano
25 minut temu, ASX napisał:

No całe 12 gier się już uzbierało przez te ponad 3 lata ( łącznie z tytułami widmo jak Wolverine). Dominacja jak za czasów PS2

Screenshot_20240402-131919.thumb.png.920704abb43200ec3e6a174309da8d96.png

Dobrze, że akurat na S, to w kwietniu dorzucisz i będzie 13:0 :D. 

Wolverine'a nie wiem po co ktoś wrzucił, jak takiej gry jeszcze nie ma, bez sensu, 12:0, czy 13:0, wciąż to jest jak Francja do San Marino  :sir:.

A tak już bez śmieszków, ten rok może być jednym z ostatnich z "prawdziwymi" exami od Sony. PC Master Race + gry mobilne od Nintendo images?q=tbn:ANd9GcQLBz1lu54CQm4wNLbpf8i (na screenie co to za gra, któs zgadnie :D?). 

Edytowane przez KrYcHu_89

Opublikowano
9 minut temu, Bielik napisał:

w przystępnej cenie

o tym możesz zapomniec. Beda rynkowe ceny komponentow, a moze zrobia nawet tak jak z linia surface, ze sprzet jest drozszy od konkurencji. Moze asus czy lenovo zrbia tanszego "xboxa"