Opublikowano 2 kwietnia 20241 r 2015 - Wiedźmin 3 2016 - DOOM 2017 - Cuphead 2018 - Hollow Knight 2019 - nie zaznaczyłem nic, z indorów Blasphemous 2020 - Gears Tactics 2021 - Returnal 2022 - nie glosowałem 2023 - FF16* Niezle „rok w roku GOTY od Sonki”. Tępe kurwa klapy czytać nawet nie potrafią to co dopiero znać się na grach. Za to powiem ci w czym Sony ostatnimi czasy przoduje - jest to robię absolutnej chujni jeśli chodzi o 1st party i zdobywanie kolejnych porażek na galach, a także największej ilości rozczarowań roku w forumowym GOTY przez ostatnie 3 lata.
Opublikowano 2 kwietnia 20241 r 20 minut temu, Shen napisał: Returnal, FF16, co Sonka to Sonka dwie multiplatformy niezrobione przez Sony jakby was klapy z tego tematu pozbierać może razem uzbierałoby się dwucyfrowe IQ
Opublikowano 2 kwietnia 20241 r Już niedługo nie będę miał tego dylematu i day1 odpalał będę w najlepszej wersji na PC. PlayStation 5? Najbardziej niepotrzebna konsola w historii.
Opublikowano 2 kwietnia 20241 r Najbardziej niepotrzebna konsola ever na ktora paolo kupuje wszystkie gry day1 i jeszcze wybiera je jako goty
Opublikowano 2 kwietnia 20241 r 38 minut temu, Paolo de Vesir napisał: 2015 - Wiedźmin 3 2016 - DOOM 2017 - Cuphead 2018 - Hollow Knight 2019 - nie zaznaczyłem nic, z indorów Blasphemous 2020 - Gears Tactics 2021 - Returnal 2022 - nie glosowałem 2023 - FF16*
Opublikowano 2 kwietnia 20241 r 4 minuty temu, Shen napisał: Najbardziej niepotrzebna konsola ever na ktora paolo kupuje wszystkie gry day1 i jeszcze wybiera je jako goty Ale ogrywa je na smutno!!!!
Opublikowano 2 kwietnia 20241 r 3 minuty temu, Shen napisał: Najbardziej niepotrzebna konsola ever na ktora paolo kupuje wszystkie gry day1 i jeszcze wybiera je jako goty Hahaha jesteś kurwa głąbem jak z Gdyni do Krakowa. Zapisz sobie moja listę GOTY to może coś w końcu trafi do tego twojego pustego, zdewastowanego energolami i patostreamerami łba.
Opublikowano 2 kwietnia 20241 r 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: Hahaha jestem kurwa głąbem jak z Gdyni do Krakowa. no troche jesteś,hipokrytą tez
Opublikowano 2 kwietnia 20241 r 2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: 2020 - Gears Tactics No to przynajmniej jeden ex na Xboxa :D.
Opublikowano 2 kwietnia 20241 r 17 minut temu, Beelzeboss napisał: xbox i eksy, co za niespotykane combo :-D Właściwie Gears Tactics to był półroczny ex na PC :D.
Opublikowano 2 kwietnia 20241 r 19 minut temu, Beelzeboss napisał: xbox i eksy, co za niespotykane combo :-D Hmm generalnie Forza Horizon 5 i Horizon Forbidden West to takie same "exy"
Opublikowano 2 kwietnia 20241 r 3 minuty temu, drozdu7 napisał: Hmm generalnie Forza Horizon 5 i Horizon Forbidden West to takie same "exy" Długo musiałeś czekać na tę wypowiedź :D. Bo przez pierwsze 2 lata to był trochę inne "exy" .
Opublikowano 2 kwietnia 20241 r 10 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Właściwie Gears Tactics to był półroczny ex na PC :D. tak samo w twarz plują klockarzom z age of empires.
Opublikowano 2 kwietnia 20241 r 15 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Długo musiałeś czekać na tę wypowiedź :D. Bo przez pierwsze 2 lata to był trochę inne "exy" . No całe 12 gier się już uzbierało przez te ponad 3 lata ( łącznie z tytułami widmo jak Wolverine). Dominacja jak za czasów PS2
Opublikowano 2 kwietnia 20241 r 13 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Długo musiałeś czekać na tę wypowiedź :D. Bo przez pierwsze 2 lata to był trochę inne "exy" . No były były, ale dziś trochę już śmieszy. Obie strony są już jak ta gotowana żaba, wszystko będzie do zagrania na komputerkach i to jest fakt.
Opublikowano 2 kwietnia 20241 r Xbox i jego exy z dech ok? Fajnie jakby MS stworzył po prostu mocną wersję konsoli w przystępnej cenie do ogrywania multiplatform w lepszej jakości niż na plajstejszon.
Opublikowano 2 kwietnia 20241 r 25 minut temu, ASX napisał: No całe 12 gier się już uzbierało przez te ponad 3 lata ( łącznie z tytułami widmo jak Wolverine). Dominacja jak za czasów PS2 Dobrze, że akurat na S, to w kwietniu dorzucisz i będzie 13:0 :D. Wolverine'a nie wiem po co ktoś wrzucił, jak takiej gry jeszcze nie ma, bez sensu, 12:0, czy 13:0, wciąż to jest jak Francja do San Marino . A tak już bez śmieszków, ten rok może być jednym z ostatnich z "prawdziwymi" exami od Sony. PC Master Race + gry mobilne od Nintendo (na screenie co to za gra, któs zgadnie :D?). Edytowane 2 kwietnia 20241 r przez KrYcHu_89
Opublikowano 2 kwietnia 20241 r 9 minut temu, Bielik napisał: w przystępnej cenie o tym możesz zapomniec. Beda rynkowe ceny komponentow, a moze zrobia nawet tak jak z linia surface, ze sprzet jest drozszy od konkurencji. Moze asus czy lenovo zrbia tanszego "xboxa"