Opublikowano 2 kwietnia 20241 r Oho, teraz metakrytyk to się nie liczy, bo kolejny eks najświętszy skrzywdzony xD W sumie dzisiaj trochę wieje to i chorągiewy na wietrze ustawiają się zgodnie z kierunkiem
Opublikowano 2 kwietnia 20241 r okolice 75% wydają się uczciwie i kilkanaście lat temu oznaczało to dobra gre, ktora warto sprawdzic, za to teraz mamy pojebany czasy i skala się kończy na ocenach 8-10, wszystko nizej to gowno obesrane
Opublikowano 2 kwietnia 20241 r co kogo obchodzą jakieś stronki, procenty, oceny czy jakiekolwiek zdanie jakiegoś ,,recenzenta'' w sieci czy gazetce. Czaicie, że ludzie śledzą rozdania nagród na koniec roku? Pojebani edit. o kurwa pojebało mi się przecież te wszystkie rzeczy was obchodzą Edytowane 2 kwietnia 20241 r przez Krzysztof93
Opublikowano 2 kwietnia 20241 r Fajnie jakby taki Redfall dobił do 75% ale wyszło jak wyszło, gra jest "za darmo" w gamepassie, a ja po dziś dzień jej nie uruchomiłem. Dodatkowo z tego co widzę ostatnia łatka jest z listopada, więc twórcy już nawet nie udają, że starają się ja naprawić
Opublikowano 2 kwietnia 20241 r 26 minut temu, KrYcHu_89 napisał: znów się branża nie poznała, klapy to jednak na zawsze pozostanie banda yebanych klaunów zaraz powtórka przy tym bieda Nierze którego tytuł to zlepek jakiś sztampowych określeń typu Astral Sword czy inny Cosmic Chain tylko tam 7/10 powodowane słaba motoryką postaci i ogólną nijakością świata tłumaczone będzie lewackim bólem dupy albo bojkotem recenzentów jesteście do utylizacji jak to całe PlayStation
Opublikowano 2 kwietnia 20241 r XGS same sztosy Nie no kurwa ludzie szanujmy się, Sonka się ratuje wykupieniem eksluzywności, ale chociaż coś ma xD na P L A T F O R M I E Microsoftu jest mocarna data premiery TBA jeśli chodzi o zapowiedziane lata temu tytuły.
Opublikowano 2 kwietnia 20241 r Knur to agent playstation, bo to niemozliwe, zeby tak spierdolic maja tyle kasy do dyspozycji
Opublikowano 2 kwietnia 20241 r 14 minut temu, Bielik napisał: XGS same sztosy Nie no kurwa ludzie szanujmy się, Sonka się ratuje wykupieniem eksluzywności, ale chociaż coś ma xD na P L A T F O R M I E Microsoftu jest mocarna data premiery TBA jeśli chodzi o zapowiedziane lata temu tytuły. Widzę ksywa nieprzypadkowa, bo móżdżek ptasi.
Opublikowano 2 kwietnia 20241 r 23 minuty temu, Bielik napisał: Potężne argumenty Białostockiego wezyra wytoczone DLA MNIE Na nic lepszego nie zasługujesz patrząc jak jednostronną narrację przedstawiasz. Oj klapy, klapy, żadnego dla was ratunku. Zostaje tylko 9g odżywki ołowiowej w potylicę
Opublikowano 2 kwietnia 20241 r Jest jakiś bot który oparł się potędze PlayStation? Wezyrek co roku na goty wybiera exa z Sonki, Mazeo najebane setki godzin w Gran Turismo, w temacie goty Stellar Blade też kilku zielonych mocno się udziela.
Opublikowano 2 kwietnia 20241 r Jak dobrze że nigdy nie skaziłem swojej zagrajmerskiej duszy tym yebanym xboxem bo mogłem skończyć jak paolo
Opublikowano 2 kwietnia 20241 r 25 minut temu, Pupcio napisał: Jak dobrze że nigdy nie skaziłem swojej zagrajmerskiej duszy tym yebanym xboxem bo mogłem skończyć jak paolo Odkąd przestałem kupować chipsy, to nie mam też gamepassa, tak lepiej i zdrowiej . 28 minut temu, Donatello1991 napisał: Nawet w ronina cioraja ostro. Ronin sztos, hidden gem 2024, już czeka pewnie w jakimś sklepie na półeczce w kolejce do skonsumowania.
Opublikowano 2 kwietnia 20241 r Xbox ma dla nas coś nowego... Nie, nie gry, no co wy Nowy kolor pada Kontroler pokryty kurzem, bo nie ma w co grać.
Opublikowano 2 kwietnia 20241 r Chłopaki, spędziliście z Plejką dwa lata bezgrowia to co było kilka miesięcy czekania na premierę jednej gry na Xboxa. Zwłaszcza, że jak to na Xboxie dostajesz tytuły na miesiące, a nie PaczkomatStation na raz, a i to zostaje niesmak jak po fajkach.
Opublikowano 2 kwietnia 20241 r 7 godzin temu, Shen napisał: Najbardziej niepotrzebna konsola ever na ktora paolo kupuje wszystkie gry day1 10 minut temu, Paolo de Vesir napisał: PaczkomatStation
Opublikowano 2 kwietnia 20241 r Niestety, ale shenowi patostreamy i energole wypalily ostatki szarych komorek i wczytal protokol yeti.exe Bedzie powtarzal te bzdury liczac, ze ktos sie nabierze jak z tym GOTY.
Opublikowano 2 kwietnia 20241 r 38 minut temu, Beelzeboss napisał: Xbox ma dla nas coś nowego... Nie, nie gry, no co wy Nowy kolor pada Kontroler pokryty kurzem, bo nie ma w co grać. Trzeba im oddać że znają się na rzeczy. Kolorowe pady dla mało męskich botów. Teraz pad który stoi na zarośniętym mchem xboxie.
Opublikowano 2 kwietnia 20241 r Najgorszy abonament na rynku nadal w formie, co za sztosy co xbox to xbox, nie można już kodów z paczki czipsów wyciągnąć, ale chociaż gry gorsze
Opublikowano 3 kwietnia 20241 r 37 minut temu, Donatello1991 napisał: Dzięki GP za Diablo 4. Ty przydatna Xszmato. a jakieś dobre gry poza najgorszym diablo w historii?
Opublikowano 3 kwietnia 20241 r 38 minut temu, Donatello1991 napisał: Dzięki GP za Diablo 4. Ty przydatna Xszmato. Gry takiego kalibru tylko w XGP. Najlepszy abo na rynku, nawet w swoim najsłabszym miesiącu.