Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Oho, teraz metakrytyk to się nie liczy, bo kolejny eks najświętszy skrzywdzony xD W sumie dzisiaj trochę wieje to i chorągiewy na wietrze ustawiają się zgodnie z kierunkiem

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 618,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

okolice 75% wydają się uczciwie i kilkanaście lat temu oznaczało to dobra gre, ktora warto sprawdzic, za to teraz mamy pojebany czasy i skala się kończy na ocenach 8-10, wszystko nizej to gowno obesrane

Opublikowano

co kogo obchodzą jakieś stronki, procenty, oceny czy jakiekolwiek zdanie jakiegoś ,,recenzenta'' w sieci czy gazetce. Czaicie, że ludzie śledzą rozdania nagród na koniec roku? :kekw: Pojebani

edit. o kurwa pojebało mi się przecież te wszystkie rzeczy was obchodzą :kekw:

Edytowane przez Krzysztof93

Opublikowano

Fajnie jakby taki Redfall dobił do 75% ale wyszło jak wyszło, gra jest "za darmo" w gamepassie, a ja po dziś dzień jej nie uruchomiłem. 

Dodatkowo z tego co widzę ostatnia łatka jest z listopada, więc twórcy już nawet nie udają, że starają się ja naprawić :xboxssie:

Opublikowano
26 minut temu, KrYcHu_89 napisał:

:kekw: znów się branża nie poznała, klapy to jednak na zawsze pozostanie banda yebanych klaunów

zaraz powtórka przy tym bieda Nierze którego tytuł to zlepek jakiś sztampowych określeń typu Astral Sword czy inny Cosmic Chain

tylko tam 7/10 powodowane słaba motoryką postaci i ogólną nijakością świata tłumaczone będzie lewackim bólem dupy albo bojkotem recenzentów :kekw:

jesteście do utylizacji jak to całe PlayStation

Opublikowano

XGS same sztosy :banderas: Nie no kurwa ludzie szanujmy się, Sonka się ratuje wykupieniem eksluzywności, ale chociaż coś ma xD na P L A T F O R M I E Microsoftu jest mocarna data premiery TBA jeśli chodzi o zapowiedziane lata temu tytuły.

image.thumb.png.cd7e54fa81a06c28b67239eafe8cb12f.png

Opublikowano

Knur to agent playstation, bo to niemozliwe, zeby tak spierdolic maja tyle kasy do dyspozycji

GFqhdx9XsAEV6PK.jpg

Opublikowano
14 minut temu, Bielik napisał:

XGS same sztosy :banderas: Nie no kurwa ludzie szanujmy się, Sonka się ratuje wykupieniem eksluzywności, ale chociaż coś ma xD na P L A T F O R M I E Microsoftu jest mocarna data premiery TBA jeśli chodzi o zapowiedziane lata temu tytuły.

image.thumb.png.cd7e54fa81a06c28b67239eafe8cb12f.png

Widzę ksywa nieprzypadkowa, bo móżdżek ptasi. :kekw: 

Opublikowano
23 minuty temu, Bielik napisał:

Potężne argumenty Białostockiego wezyra wytoczone DLA MNIE :kekw:

Na nic lepszego nie zasługujesz patrząc jak jednostronną narrację przedstawiasz. Oj klapy, klapy, żadnego dla was ratunku. Zostaje tylko 9g odżywki ołowiowej w potylicę :/ 

Opublikowano

Jest jakiś bot który oparł się potędze PlayStation? Wezyrek co roku na goty wybiera exa z Sonki, Mazeo najebane setki godzin w Gran Turismo, w temacie goty Stellar Blade też kilku zielonych mocno się udziela.:)

Opublikowano

Jak dobrze że nigdy nie skaziłem swojej zagrajmerskiej duszy tym yebanym xboxem bo mogłem skończyć jak paolo :obama:

Opublikowano
25 minut temu, Pupcio napisał:

Jak dobrze że nigdy nie skaziłem swojej zagrajmerskiej duszy tym yebanym xboxem bo mogłem skończyć jak paolo :obama:

Odkąd przestałem kupować chipsy, to nie mam też gamepassa, tak lepiej i zdrowiej :kaz:.

28 minut temu, Donatello1991 napisał:

Nawet w ronina cioraja ostro.

Ronin sztos, hidden gem 2024, już czeka pewnie w jakimś sklepie na półeczce w kolejce do skonsumowania. 

image.thumb.png.bc8673e792ca671e7d09b5392d309091.png

Opublikowano

Xbox ma dla nas coś nowego...

Nie, nie gry, no co wy

Nowy kolor pada

Kontroler pokryty kurzem, bo nie ma w co grać.

Opublikowano

Chłopaki, spędziliście z Plejką dwa lata bezgrowia to co było kilka miesięcy czekania na premierę jednej gry na Xboxa. Zwłaszcza, że jak to na Xboxie dostajesz tytuły na miesiące, a nie PaczkomatStation na raz, a i to zostaje niesmak jak po fajkach.

Opublikowano
7 godzin temu, Shen napisał:

Najbardziej niepotrzebna konsola ever na ktora paolo kupuje wszystkie gry day1

10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

PaczkomatStation

Opublikowano
38 minut temu, Beelzeboss napisał:

Xbox ma dla nas coś nowego...

Nie, nie gry, no co wy

Nowy kolor pada

Kontroler pokryty kurzem, bo nie ma w co grać.

Trzeba im oddać że znają się na rzeczy. Kolorowe pady dla mało męskich botów. Teraz pad który stoi na zarośniętym mchem xboxie. 

Opublikowano
5 hours ago, KrYcHu_89 said:

a ten dalej przezywa 76% dla ronina xD

Opublikowano

Najgorszy abonament na rynku nadal w formie, co za sztosy :obama: co xbox to xbox, nie można już kodów z paczki czipsów wyciągnąć, ale chociaż gry gorsze :)

Przechwytywanie.JPG.799ee5d664f44676a9450ed1bea37114.JPG

Opublikowano
37 minut temu, Donatello1991 napisał:

Dzięki GP za Diablo 4. Ty przydatna Xszmato.

a jakieś dobre gry poza najgorszym diablo w historii?