Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
20 minut temu, Wredny napisał:

Ja rozumiem, że CW to pewna konwencja i zakładanie masek, ale ta, którą na potrzeby tego działu ostatnio przywdziewa @Paolo de Vesir jest żenująca - nawet jak na trolling to jest za mocne :sadkek:
Ogólnie to wpadłem naskrobać parę słów, żeby belzjebos nie musiał za daleko ze swojego szamba się wynurzać w poszukiwaniu moich postów do minusowania :lapka:

Jaka maska, jak w statusach i innych tematach robi to samo.

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 619,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Powiedzmy, że od jakiegoś 2017 wybitnie nie odpowiada mi kierunek jaki przyjeło Sony - nacisk na bardziej zachodnie produkcje, więc poniekąd wyzbywając się tego japońskiego pierwiastka który w moich oczach wyróżniał konsolę na tle konkurencji, zamknięcie Liverpool Studio, nie do końca udane sequele 3 gier które mi swojego czasu bardzo podeszły (Horizon, God of War, Spiderman). 

a o jebaniu Xboxa pisałem eseje w tematach w których ma to faktycznie znaczenie, więc pierdolenie jakiegoś emeta co lata za mną z cieczką, bo mu GT7 obraziłem kompletnie mi nie robi

a zeszły rok i ostatnie 3 miesiące i tak spędziłem głównie na handheldach Nintendo :reggie: a że z czasem przestałem zauważać zasadność pisania w innych tematach to pozostaje mi siedzenie w CW które jeszcze jako tako dostarcza mi rozrywki

Opublikowano
14 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

zeszły rok i ostatnie 3 miesiące i tak spędziłem głównie na handheldach Nintendo

7c6.jpg

Opublikowano

Ja tam czekam aż pójdzie oficjalka Starfielda na ps5 ;) kurwa kupuję wtedy popcorn i oglądam jak Colteastwood płacze na streamie

Opublikowano

colt dostanie nakaz z góry i bedzie pisał, że to dobrze, bo gracze playstation finansuja sequele :beka: Klockarze na tym forum mają dokładnie takie samo modus operandi. Nie mają swojego zdania i nie potrafią rozmawiać o hipotetycznych zmianach, bo od razu im sie kojarzy z atakiem na ich kawałek plastiku. Po tym jak od lat bronia fatalny stan 1st party to nie ma żadnej świętości dla nich.

Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

wyzbywając się tego japońskiego pierwiastka

Musisz wyjąc głowę z dupy mineły dopiero 3 miechy a już FF7 i Ronin a za rogiem Stellar. Ale nie, nie ma japońskiego pierwiastka na konsoli Sony. 

Nawet śmiećbox chce być na Sonce. 

Opublikowano
9 minut temu, LiŚciu napisał:

Musisz wyjąc głowę z dupy mineły dopiero 3 miechy a już FF7 i Ronin a za rogiem Stellar. Ale nie, nie ma japońskiego pierwiastka na konsoli Sony. 

Wow, potężna dawka szkoda, że jak od końca 2021 wydawali chujnię za chujnią to taki wyszczekany nie byłeś. :kekw: No ale teraz coś tam się nawinęło, z czego jeden crap od Team Ninja i już kozaczysz.

11 minut temu, LiŚciu napisał:

Nawet klapy wolą gry ze "śmiećboxa" niż te kurwa śmiecie co sobie rezerwuje Sony. :banderas:

Opublikowano

Masz śmiećstejszon = masz srakboxa

Masz srakboxa = nie masz plejstejszon

Ostatnio odświeżyłem sobie GeForce now i obecnie przy tym samym łączu i routerze co 2 lata temu działa jak złoto, gdy wcześniej sporo klatek i pakietów gubił. Chyba trzeba wziąć na miesiąc pakiet z 4080 i sobie ogrywać gry xboxowe w najlepszej możliwej jakości :banderas: tzn. w streamingu wygląda lepiej niż natywnie z XSX :kekw:

Opublikowano

Yebie mnie DOBRO PRODUCENTA, chcę się czuć dopieszczony jako gracz, a więcej kontentu dostarcza platforma plejstejszon, nawet gry xboxowe na nią wychodzą :) 

W druga stronę niestety to nie działa, no może jest wyjątek potwierdzający regułę czyli potężne MLB :kekw:

Opublikowano

Sonka? Konsola kompletna. Xbox? Ułomny półprodukt który się wszędzie pcha ale nikt go nie chce. Największe upodlenie? Gdy gry MS działają lepiej na Sonce niż xboxie. Samozaoranie. 

Opublikowano
3 minutes ago, LiŚciu said:

Sonka? Konsola kompletna. Xbox i sonka? Ułomny półprodukt który się wszędzie pcha ale nikt go nie chce. 

*switch

Edytowane przez Ryuk

Opublikowano
20 minut temu, Bielik napisał:

w streamingu wygląda lepiej niż natywnie z XSX

Ej a tak poważnie, to tak dobrze to działa? Bo dużo dobrego się słyszy GFnow

Opublikowano
7 minut temu, LiŚciu napisał:

Sonka? Konsola kompletna. Xbox? Ułomny półprodukt który się wszędzie pcha ale nikt go nie chce. Największe upodlenie? Gdy gry MS działają lepiej na Sonce niż xboxie. Samozaoranie. 

a potem topka preorderów na Sonkę gry z Xboxa i PlayStation ledwo wiążące koniec z końcem pomimo fantastycznej sprzedaży

koniec Sonki jest bliższy niż dalszy, a na końcu piękne uzupełniająca się PLATFORMA Xbox i Nintendo:banderas:

bo serio PO CHUJ komuś PlayStation, czyli taki GORSZY Xbox?

2 minuty temu, drozdu7 napisał:

Ej a tak poważnie, to tak dobrze to działa? Bo dużo dobrego się słyszy GFnow

Najlepszy streaming na rynku.

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Najlepszy streaming na rynku.

A dopytam jeszcze bo w sumie miałem na to wyebane do tej pory. To kupuje sobie abo GeForce Now i żeby zagrać w Forze Horizon to łącze się moim kontem Steam lub Xbox?

Nie było kiedyś info że gry MS będą odrazu w GFNow?

Jak oni mają sprzedawać konsole xdd

Opublikowano

Jeśli masz gamepass ultimate/pc to masz wszystkie gry z abonamentu dostępne w geforce now, tak samo gry z bibliotek ubi, epic czy rzecz jasna steam :lapka:

Opublikowano

Ciekawi mnie czym oni to PRO będą promować jak Sonka nie ma już żadnych sensownych gier w tej generacji. Trzeba będzie się pod GTA 6 podczepić, że niby best experience:kekw:

P.S. Żeby nie było - kupię i tak dla Rebirtha nie wyglądającego jak rozmazana sraka i  Bieda Hill 2

Edytowane przez izon

Opublikowano
8 godzin temu, Bielik napisał:

Jeśli masz gamepass ultimate/pc to masz wszystkie gry z abonamentu dostępne w geforce now, tak samo gry z bibliotek ubi, epic czy rzecz jasna steam :lapka:

No ale z tego to patrzę to raczej  gier Sony że Steama nie ma na liście obsługiwanych. Czyli znów zupełnie inne podejście od MS ;)

Opublikowano

Przejebane być botem, kupic Xboxa na premiere i patrzeć jak wszyscy mogą zagrać w te gry MS z 6 na meta nawet na kalkulatorze.

Opublikowano

Ktoś wpuścił Wezyra na oddział w Choroszczy z telefonem i powinien za to beknąć. Jak Paolo de Pierdolollo przemycił smartfona w psychiatryku? No nie powiem wprost tylko tyle, że dupa piecze i to nie tylko po kolejnych udanych premierach na PlayStation ;)

Opublikowano

Najgorzej lata temu zadeklarować się jak fan marki xchujnia i być teraz zmuszonym przeprowadzać ataki kamikaze za przegraną sprawę, bo honor nie pozwala inaczej :dunno::kekw:

Wybierajcie mądrze panowie!

Edytowane przez jimmyyy8