Opublikowano 4 kwietnia 20241 r 2 minuty temu, Shen napisał: Cuphead i Ori ograne na switchu, hifi rush na wishliscie na sonce, 2000 zaoszczedzone na xklocu a klikacze są dobre jak w robocie nuda albo jak krece cardio na biezni i tak z czasem doczekasz się pewnie wielu innych gier, a ja się bedę tylko z ciebie śmiał pamiętając jak pierdoliłeś jakie to gry na Xboxa gówno i nie warto a ja za to odpalę te pojedyńcze "hity" z PS5 w najlepszej wersji na PC
Opublikowano 4 kwietnia 20241 r Całe 2-3 gry warte ogrania na xboxie od poczatku generacji, to mniej niż wyszło na Sonke w tym roku a jest dopiero kwiecien
Opublikowano 4 kwietnia 20241 r Tak to sobie tłumacz, a w rzeczywistości ludzie rzucają się na gry z Xboxa, a jakoś na te smiecie od Sony na PC nikt splunąć nawet nie chce. Wczoraj 2-3 na generację, dzisiaj 2-3 w roku, a za rok będziesz już płacił preordery żeby zagrać. Xbox wygrał, wyciągnał od Ciebie hajs, a ty myślisz, że robisz MS w chuja.
Opublikowano 4 kwietnia 20241 r 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Tak to sobie tłumacz, a w rzeczywistości ludzie rzucają się na gry z Xboxa, a jakoś na te smiecie od Sony na PC nikt splunąć nawet nie chce. Wczoraj 2-3 na generację, dzisiaj 2-3 w roku, a za rok będziesz już płacił preordery żeby zagrać. Xbox wygrał, wyciągnał od Ciebie hajs, a ty myślisz, że robisz MS w chuja. Znowu nie wziąłeś leków gry na Xboxa są w chipsach, a kolekcjonerzy zamówili sobie na nadkonsole, żeby mieć w kolekcji. Ostatnio się też dowiedziałem, że 4 miesięczny gamepass ultimate jest też za wypełnienie ankiety w internecie (15 min) Nie dziwię się, że prezesik Ninja Theory wykitował w tym korpo i teraz zabawia się z dziwkami na insta.
Opublikowano 4 kwietnia 20241 r 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał: Znowu nie wziąłeś leków gry na Xboxa są w chipsach, a kolekcjonerzy zamówili sobie na nadkonsole, żeby mieć w kolekcji. MS widząc krzycha i guernicę kupujących gry XGS.
Opublikowano 4 kwietnia 20241 r 4 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: Ostatnio się też dowiedziałem, że 4 miesięczny gamepass ultimate jest też za wypełnienie ankiety w internecie (15 min) Co to za ankieta?
Opublikowano 4 kwietnia 20241 r 5 minut temu, KrYcHu_89 napisał: i teraz zabawia się z dziwkami na insta. a to też jest za wypełnienie tej ankiety?
Opublikowano 4 kwietnia 20241 r Teraz, ASX napisał: Co to za ankieta? Hahaha, no to nie jest dla każdego taka nadwiedza xD. Musisz mieć chyba konto firmowe i tam masz takie różne szkolenia do kilkania kończące się ankietą, albo quizem :). Myślę, że większość gamepassow na allegro jest stamtąd... 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: a to też jest za wypełnienie tej ankiety?
Opublikowano 4 kwietnia 20241 r 18 minut temu, Paolo de Vesir napisał: wy nawet nie rozumiecie jeszcze w jakiej pizdzie jest Sony i jak MS już dawno ustawił się na pozycji leadera NO ALE PLAYSTATION 5 SPRZEDAŁO NAJWIĘCEJ KONSOL XDDDD DNAJWAŻNIEJSZE DLA KAŻDEGO KARALUCHA Niebieskie wygłodniałe ścierwa jak się rzucają na 6 letnie sea of thieves 6/10 wszystkie pseudo exy daleko z tyłu Spokojnie niebieskie kundle, grzecznie w kolejce z pusta miską w mordzie czekać jak Pan Spencer pozwali mam posmakować resztki ze stołu pańskiego
Opublikowano 4 kwietnia 20241 r Expert Zone Rewards to sie nazywa https://expertzone.microsoft.com/about?referralCode=qRLLcm
Opublikowano 4 kwietnia 20241 r 2 minutes ago, Donatello1991 said: Sea of karaluch znowu najlepsza wersja na ps5. A to wersja PC przestala istniec?
Opublikowano 4 kwietnia 20241 r 1 minutę temu, Ryuk napisał: A to wersja PC przestala istniec? PC nie wykorzysta mocy Tempest 3D Audio
Opublikowano 4 kwietnia 20241 r ale chujowy spring sale na xbox store. Nie dosc, ze nie ma gier to jeszcze ich nie przeceniaja.
Opublikowano 5 kwietnia 20241 r Ronin już 8,6 od graczy i 76 od recepizd bo grafika tylko dobra. Hellkaraluch 2 za samą grafikę dostanie 9 a od graczy 6.
Opublikowano 5 kwietnia 20241 r tak bedzie. Boty beda porownywaly ps5 do 5090, pomimo że sami beda grac na jakims zlomie od ms.
Opublikowano 5 kwietnia 20241 r Dzisiaj moje przedpotopowe 3060Ti rozjebuje PS5 w drobny mak, a Ty myślisz, że posiadacze czegokolwiek z 2022 zazdrościć będą PS5PRO.
Opublikowano 5 kwietnia 20241 r ciezkie zycie xbota, po tylu generacjach to juz chyba zwieracze nie trzymaja 19 minut temu, Paolo de Vesir napisał: z perspektywy posiadacza Xboxa - jestem jebany równo.
Opublikowano 5 kwietnia 20241 r Nie no serio. Z czystej przyzwoitości byście z nor nie wyłazili przez kilka dni.
Opublikowano 5 kwietnia 20241 r Co tu dużo mówić - nowa generacja zaczyna się jak MS tak zarządzi. Dlatego dopiero po Hellblade 2 będziemy mogli powiedzieć, że dostaliśmy coś godnego current genów.
Opublikowano 5 kwietnia 20241 r Ryse/The Order cinematic experience gra godna current genow z xboxem nigdy nie bylo tak dobrze
Opublikowano 5 kwietnia 20241 r 3 minuty temu, Krzysztof93 napisał: No debil Wchodzi tu do tematu i łyka jak pelikan. Mam nadzieję, że w Choroszczy miło Cię tam traktują Krzysiek, może kiedyś wyjdziesz na wolność.