Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, Shen napisał:

Cuphead i Ori ograne na switchu, hifi rush na wishliscie na sonce, 2000 zaoszczedzone na xklocu :banderas:  a klikacze  są dobre jak w robocie nuda albo jak krece cardio na biezni:)

i tak z czasem doczekasz się pewnie wielu innych gier, a ja się bedę tylko z ciebie śmiał pamiętając jak pierdoliłeś jakie to gry na Xboxa gówno i nie warto :kekw:

a ja za to odpalę te pojedyńcze "hity" z PS5 w najlepszej wersji na PC:)

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 619,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Całe 2-3 gry warte ogrania na xboxie od poczatku generacji, to mniej niż wyszło na Sonke w tym roku a jest dopiero kwiecien:banderas:

Opublikowano

Tak to sobie tłumacz, a w rzeczywistości ludzie rzucają się na gry z Xboxa, a jakoś na te smiecie od Sony na PC nikt splunąć nawet nie chce. 

Wczoraj 2-3 na generację, dzisiaj 2-3 w roku, a za rok będziesz już płacił preordery żeby zagrać. Xbox wygrał, wyciągnał od Ciebie hajs, a ty myślisz, że robisz MS w chuja. :kekw: 

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Tak to sobie tłumacz, a w rzeczywistości ludzie rzucają się na gry z Xboxa, a jakoś na te smiecie od Sony na PC nikt splunąć nawet nie chce. 

Wczoraj 2-3 na generację, dzisiaj 2-3 w roku, a za rok będziesz już płacił preordery żeby zagrać. Xbox wygrał, wyciągnał od Ciebie hajs, a ty myślisz, że robisz MS w chuja. :kekw: 

Znowu nie wziąłeś leków gry na Xboxa są w chipsach, a kolekcjonerzy zamówili sobie na nadkonsole, żeby mieć w kolekcji. 

Ostatnio się też dowiedziałem, że 4 miesięczny gamepass ultimate jest też za wypełnienie ankiety w internecie (15 min):bad:

Nie dziwię się, że prezesik Ninja Theory wykitował w tym korpo i teraz zabawia się z dziwkami na insta.

Opublikowano
1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał:

Znowu nie wziąłeś leków gry na Xboxa są w chipsach, a kolekcjonerzy zamówili sobie na nadkonsole, żeby mieć w kolekcji. 

MS widząc krzycha i guernicę kupujących gry XGS.

Zombieland Tears GIFs | Tenor

Opublikowano
4 minuty temu, KrYcHu_89 napisał:

Ostatnio się też dowiedziałem, że 4 miesięczny gamepass ultimate jest też za wypełnienie ankiety w internecie (15 min):bad:

Co to za ankieta?

:szekle:

Opublikowano
Teraz, ASX napisał:

Co to za ankieta?

:szekle:

Hahaha, no to nie jest dla każdego taka nadwiedza xD. Musisz mieć chyba konto firmowe i tam masz takie różne szkolenia do kilkania kończące się ankietą, albo quizem :). 

Myślę, że większość gamepassow na allegro jest stamtąd...

1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

a to też jest za wypełnienie tej ankiety? :obama: 

:yao:

Opublikowano
18 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

image.thumb.png.e290c21465d56c4f6cb9a8124f379f9b.png

wy nawet nie rozumiecie jeszcze w jakiej pizdzie jest Sony i jak MS już dawno ustawił się na pozycji leadera

NO ALE PLAYSTATION 5 SPRZEDAŁO NAJWIĘCEJ KONSOL XDDDD DNAJWAŻNIEJSZE DLA KAŻDEGO KARALUCHA

Niebieskie wygłodniałe ścierwa jak się rzucają na 6 letnie sea of thieves 6/10 wszystkie pseudo exy daleko z tyłu :banderas:

Spokojnie niebieskie kundle, grzecznie w kolejce z pusta miską w mordzie czekać jak Pan Spencer pozwali mam posmakować resztki ze stołu pańskiego :kaz:

Opublikowano
2 minutes ago, Donatello1991 said:

Sea of karaluch znowu najlepsza wersja na ps5. 

A to wersja PC przestala istniec? 

Opublikowano
1 minutę temu, Ryuk napisał:

A to wersja PC przestala istniec? 

PC nie wykorzysta mocy Tempest 3D Audio

Opublikowano

ale chujowy spring sale na xbox store. Nie dosc, ze nie ma gier to jeszcze ich nie przeceniaja.

Opublikowano

tak bedzie. Boty beda porownywaly ps5 do 5090, pomimo że sami beda grac na jakims zlomie od ms.

Opublikowano

ciezkie zycie xbota, po tylu generacjach to juz chyba zwieracze nie trzymaja

19 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

z perspektywy posiadacza Xboxa - jestem jebany równo.

Opublikowano

Ryse/The Order cinematic experience gra godna current genow:kekw:  z xboxem nigdy nie bylo tak dobrze