Opublikowano 10 kwietnia 20241 r Jarają się ale ich nie kupują albo piszą na forum, że w sumie to średnie są. To jest życie klapa od 2021.
Opublikowano 10 kwietnia 20241 r 3 minuty temu, messer88 napisał: ten gamepass to już musi być niezłe guwno bo nawet zatwardziałe boty się nie podniecają co tam jest wrzucane, no ale w tym roku się weźmie pod popierdoloną babę 2, Indiane i Avowed Dobrze, że ostatnio wyfarmiłem tych kodów na 100 lat, to przynajmniej nie musze już rozwiązywać tych popierdolonych quizów na kolory gejpadów xD. Sero M$ rozdaje te gamepassy od 100 lat i dalej nikt nie chce się nawet do tego zalogować, niech lepiej skupią się na chmurach Azure, a nie na tym gównie osranym o nazwie gamepass, usługa gorsza od Showmaxa. A tfu!
Opublikowano 10 kwietnia 20241 r Jak ktoś kupuje GamePassa nie względem potrzeb/dostępnych gier, a żeby był to gratuluję - korporacje wyruchaly was bez mydła
Opublikowano 10 kwietnia 20241 r Teraz, Paolo de Vesir napisał: Jak ktoś kupuje GamePassa nie względem potrzeb/dostępnych gier, a żeby był to gratuluję - korporacje wyruchaly was bez mydła Człowiek się łudził, że będzie dobrze, a nie ma nic, jedynie nad DLC do Persony w Ultimate może się pochylę i nad Shizofremią 2.
Opublikowano 10 kwietnia 20241 r Ale to u Sonego w abonamencie coś dają niesamowitego? Bo ostatnio sprawdzałem i hujem wieje równo.
Opublikowano 10 kwietnia 20241 r Teraz, drozdu7 napisał: Ale to u Sonego w abonamencie coś dają niesamowitego? Bo ostatnio sprawdzałem i hujem wieje równo. Nieważne, PS Plus nie ma ambicji na opanowanie growego świata ani nawet ekosystemu Playstation.
Opublikowano 10 kwietnia 20241 r 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał: Człowiek się łudził, że będzie dobrze, a nie ma nic, jedynie nad DLC do Persony w Ultimate może się pochylę i nad Shizofremią 2. XGP dał tyle fenomenalnych gier, że naprawdę nie idzie zliczyć. Że wychodzi mniej interesujących gier niż człowiek zdążył ograć to świadczy jedynie o wysokiej jakości usługi - za grosze ograłeś sztosy i zamiast płacić za obietnice to płacisz za miesiąc kiedy akurat wychodzi coś cię interesuje.
Opublikowano 10 kwietnia 20241 r Oba abonamenty są chuja warte dla osób co są w miarę na bieżąco z interesującymi je grami, GP miał przewagę oferując tytuły jak np. Plaga 2 day one no i gry od studiów MS ale to lepiej przemilczeć ostatnie lata.
Opublikowano 10 kwietnia 20241 r 3 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: Nieważne, PS Plus nie ma ambicji na opanowanie growego świata ani nawet ekosystemu Playstation. No ale ma ambicje kasować was po 70 zł miesięcznie ale nieważne
Opublikowano 10 kwietnia 20241 r Teraz, messer88 napisał: Oba abonamenty są chuja warte dla osób co są w miarę na bieżąco z interesującymi je grami, GP miał przewagę oferując tytuły jak np. Plaga 2 day one no i gry od studiów MS ale to lepiej przemilczeć ostatnie lata. Si, nie sprawdzają się te abonamenty u mnie, jeden mam najwyższy, bo "za free", drugi mam już tylko zbity do podstawowego z grami co miesiąc i jest git, minimum. Oba oceniam na 2/10.
Opublikowano 10 kwietnia 20241 r Krychu dobry wariat, niby Game Pass to takie gówno, a mimo to poświęcił swój wolny czas wyfarmic trochę kodów na 3 miesiące rozwiazujac jakies gówno quizy online, no to się nazywa zaangazowanie xd
Opublikowano 10 kwietnia 20241 r 1 minutę temu, ASX napisał: Krychu dobry wariat, niby Game Pass to takie gówno, a mimo to poświęcił swój wolny czas wyfarmic trochę kodów na 3 miesiące rozwiazujac jakies gówno quizy online, no to się nazywa zaangazowanie xd to była minigra
Opublikowano 10 kwietnia 20241 r Abonamenty hukowe, ale jak wpadnie coś fajnego to jednak ludzie kupią. Prawie tak śmieszne jak czytanie klapków co pierdolili na te abo a jak PS+ otrzymał katalog to się kurwa zesrali w spodnie z wrażenia. gracze to zwierzęta, niech mnie chuj
Opublikowano 10 kwietnia 20241 r Rozwiązywał zagadki z kubusia żeby dostać kod na gejpasa, ale się nie cieszył.
Opublikowano 10 kwietnia 20241 r 16 minut temu, Bzduras napisał: Rozwiązywał zagadki z kubusia żeby dostać kod na gejpasa, ale się nie cieszył. Tak, nie było w tym niepohamowanej, dziecięcej wręcz radości jak przy tym sprzęcie
Opublikowano 10 kwietnia 20241 r Paolo jaki spocony od rana. Spokojnie chłopie, zboxa jeszcze nie umarł. Jeszcze trochę gier musza na Sonke wydać w najlepszej konsolowej jakości.
Opublikowano 10 kwietnia 20241 r 47 minut temu, Paolo de Vesir napisał: PlayStation to społeczny dowód słuszności. Na moim boisku szkolnym i bez pieniędzy Gapiłem się wtedy wolny na księżyc Gdyby tamten ja mógł temu wysłać faks Na moim boisku szkolnym i bez pieniędzy Gapiłem się wtedy wolny na księżyc Gdyby tamten ja mógł temu wysłać faks Mógł temu wysłać faks Albo list jak Flexxip dać mu parę lekcji Lekcji ze zdziwienia bo ten skurwiel teraz nie zna nic prócz presji Leki NDRI ciągi zmian percepcji Pocałunki śmierci nie odróżniam życia już od gry PlayStation To zaczyna męczyć gdy zamykam oczy Widzę Meksyk potem moją twarz jak krwawi Blok z Aleksy walizki pieniędzy stary magnetowid kobiety i zdrady Uśmiechniętych kumpli kiedy wybiegamy na boisko w sześciu Nagle całość znika a te iskry dzisiaj będzie ciężko wskrzesić jak ognisko w deszczu yo Na moim boisku szkolnym i bez pieniędzy Gapiłem się wtedy wolny na księżyc Gdyby tamten ja mógł temu wysłać faks Mógł temu wysłać faks Na moim boisku szkolnym i bez pieniędzy Gapiłem się wtedy wolny na księżyc Gdyby tamten ja mógł temu wysłać faks Mógł temu wysłać faks Zapytać jak z pustym portfelem ma kupić łańcuszek ze srebra Jak to jest się budzić przy ciele jednej z tych modelek której widać żebra Powiedzieć jak czas mu odfruwa przypomnieć że choć częściej lata To kiedyś żebrał na FlixBusa a nie szukał haju w każdym kraju świata Pokazać tę drogę przez ciernie ulice gdzie wszystko jest szare To bagno przez które przeszedłem żeby wziąć do ręki ten jebany diament Na koniec podkreślić że to dobra pora by skończyć to z szumem Bo był tylko jeden kierunek i mogę czuć dumę bo żyłem jak umiem Que Na moim boisku szkolnym i bez pieniędzy Gapiłem się wtedy wolny na księżyc Gdyby tamten ja mógł temu wysłać faks Mógł temu wysłać faks Na moim boisku szkolnym i bez pieniędzy Gapiłem się wtedy wolny na księżyc Gdyby tamten ja mógł temu wysłać faks Mógł temu wysłać faks A gdyby ten ja mógł tamtemu wysłać faks Opowiedziałbym o wszystkim czego dziś mi brak Nie wszystkie perspektywy które widzisz musisz brać I gdybym mógł to bym zaczął tak Wytłumaczył mu że czasem nawet nieświadomie Robił krzywdę i że krzywda miewa różną formę Że ludzie koło mnie mogą być interesowni jak skurwysyn Który okradł mnie przy elektrowni Wytłumaczyłbym że kompleks się nie bierze znikąd I że ciężko się go pozbyć słysząc tylko chichot I że miłość to jest chemia którą kończysz blizną Między ludźmi nie tylko kobietą mężczyzną Że Ci ludzie w małym mieście którzy chcą bym upadł To jest tylko płytka zawiść i to łatwa sztuka Się z nią godzić nic nie robić tak jest łatwiej Zrzucić ją na ojca matkę albo trudny start ej Nie chcę tego gówna za nic gdy wychowam dziecko Będę starał się odgrodzić bracie grubą kreską Pewnie czasem ta wrażliwość to moje kalectwo Następstwo między manią a depresją Weź mi nie projektuj życia Co pogadać to pogadasz Jak chcesz żebym Cię usłyszał Wysuń głowę poza szlaban yo
Opublikowano 10 kwietnia 20241 r Nie wiem o chuj ci chodzi, ale jak na cytaty idziemy to OSTR jako legenda polskiej muzyki już dawno zakończył cewu jednym prostym tekstem Cytat Jeśli beatbox - to Zorak Jak styl wolny - to Ostry Jak konsola - to Xbox Jak Pro Evo - to włącz mi
Opublikowano 10 kwietnia 20241 r 37 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Leki NDRI Leki tej grupy stosowane są w depresji, ADHD, narkolepsji i w chorobie Parkinsona. 38 minut temu, KrYcHu_89 napisał: nie odróżniam życia już od gry PlayStation tak jak pisałem, PlayStation to choroba :)
Opublikowano 10 kwietnia 20241 r krychu jak masz tych kodow za duzo to daj jednego w diablo i pierdolniętą 2 na 8h moglbym zagrac
Opublikowano 10 kwietnia 20241 r 57 minut temu, Beelzeboss napisał: krychu jak masz tych kodow za duzo to daj jednego w diablo i pierdolniętą 2 na 8h moglbym zagrac Nie no już nie robię, a wolę nie dostać bana za rozdawnictwo kodów, jednak to jest trochę zabawy, ale i tak się opłaca bo można było te 10 kodów na ultimate w kilka godzin zrobić, btw tymi kodami z ezrewards można max o 3 lata do przodu, ale i tak fajny deal :). https://expertzone.microsoft.com/about wrzucam, może ktoś się łapie, tych firm trochę tam jest do "szkoleń" :).
Opublikowano 10 kwietnia 20241 r xbox cwel https://gear.xbox.com/collections/pride Edytowane 10 kwietnia 20241 r przez Beelzeboss
Opublikowano 10 kwietnia 20241 r a wygląda lepiej niż cokolwiek na PS5 generacja zaczyna się dopiero teraz