Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 621,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

6,5/10 to nadal dobra i uczciwa ocena dla Gears 4, więcej to dają sprzedajni recenzenci i użytkownicy gazetkowego forumka z dwubiegunowością, schizofrenią, depresją i zaburzeniami lękowymi z Białegostoku

Opublikowano

Napisał chłop co lata z szałem pizdy jak to gaming to już nie to co kiedyś zamiast po prostu korzystać z najlepszych owoców branży.

no ale do tego trzeba mieć duszę gracza czyli ostatnia rzecz jakiej można spodziewać się po yebanym klapie :) 

Opublikowano

Gearsy 4 to ta gra z generycznymi robotami na generycznym UE4, z generycznymi assetami? Tak, 6.5 może bym dał, ale bardziej 6.0/10. Fatalna część, dobrze, że w 5 coś się poprawili, szczególnie w Hivebusters. 

Opublikowano

kąsa jak dzika kuna :obama:
Ja to bym chciał zobaczyć Białostocki bocie jak ty te Gearsy komentujesz po zaliczeniu całości

Opublikowano

Switchowcy i Boci dzisiaj wyjątkowo nerwowi. Stellar Blade widać już blisko xD. 

Opublikowano

I tak nie zagrają bo oni podobno muszą się identyfikować z postacią. Tak rzecze Microsoft od najlepszego abonamentu na rynku :banderas: i bla bla coś tam jeszcze chuj mnie to

Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof93 napisał:

i bla bla coś tam jeszcze chuj mnie to

Jeszcze nikt nigdy z taką gracją nie podsumował swojej forumkowej twórczości jak Ty <3 Aż plusika dam

Opublikowano
Teraz, Bzduras napisał:

Jeszcze nikt nigdy z taką gracją nie podsumował swojej forumkowej twórczości jak Ty <3 Aż plusika dam

też dałem bo uwielbiam twój brak logiki

Opublikowano

Wybacz, przeczytałem to zdanie, przyłożyłem je do każdego z Twoich 528 postów i jebaniutkie pasuje

I D E A L N I E

do każdego jednego :(

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Dobra, ale kim jest kurwa Krzysztof69, że wozi się jakby miał 100 kutasów, a jedyne 100 jakie dostał to plaskaczy na mordę od Sony?

wystarczy mi mój jeden wielki, którego mogę położyć na Xboxie

Opublikowano

Czy znania się na grach.

wiem bo nie ma tu takich
skoro zadajemy sobie takie pytania elementarne ,,skąd pochodzimy'' to... kim ty kurwa jesteś w sumie?

Opublikowano

Paweł, zwykły chłopak z Podlasia.

cześć, Krzychu z lubuskiego (niestety)