Opublikowano 18 kwietnia 20241 r 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: Gearsy 4 to ściek na 6/10. hahahah ja jebię, co za zagryw XDDD no, ale klapy są niezadwolone z gry na Xboxa, no tego jeszcze nie grali
Opublikowano 18 kwietnia 20241 r 6,5/10 to nadal dobra i uczciwa ocena dla Gears 4, więcej to dają sprzedajni recenzenci i użytkownicy gazetkowego forumka z dwubiegunowością, schizofrenią, depresją i zaburzeniami lękowymi z Białegostoku
Opublikowano 18 kwietnia 20241 r Napisał chłop co lata z szałem pizdy jak to gaming to już nie to co kiedyś zamiast po prostu korzystać z najlepszych owoców branży. no ale do tego trzeba mieć duszę gracza czyli ostatnia rzecz jakiej można spodziewać się po yebanym klapie
Opublikowano 18 kwietnia 20241 r Gearsy 4 to ta gra z generycznymi robotami na generycznym UE4, z generycznymi assetami? Tak, 6.5 może bym dał, ale bardziej 6.0/10. Fatalna część, dobrze, że w 5 coś się poprawili, szczególnie w Hivebusters.
Opublikowano 18 kwietnia 20241 r kąsa jak dzika kuna Ja to bym chciał zobaczyć Białostocki bocie jak ty te Gearsy komentujesz po zaliczeniu całości
Opublikowano 18 kwietnia 20241 r Pewnie jak zwykle, bo to re-run - skończyłem je już dawno temu na One. Aha, przymiotniki piszemy małą, głąbie.
Opublikowano 18 kwietnia 20241 r Switchowcy i Boci dzisiaj wyjątkowo nerwowi. Stellar Blade widać już blisko xD.
Opublikowano 18 kwietnia 20241 r Nie no, bądzmy poważni, jakieś 82 realna ocena dla tego bieda slashera dla spermiarzy.
Opublikowano 18 kwietnia 20241 r I tak nie zagrają bo oni podobno muszą się identyfikować z postacią. Tak rzecze Microsoft od najlepszego abonamentu na rynku i bla bla coś tam jeszcze chuj mnie to
Opublikowano 18 kwietnia 20241 r 1 minutę temu, Krzysztof93 napisał: i bla bla coś tam jeszcze chuj mnie to Jeszcze nikt nigdy z taką gracją nie podsumował swojej forumkowej twórczości jak Ty <3 Aż plusika dam
Opublikowano 18 kwietnia 20241 r Teraz, Bzduras napisał: Jeszcze nikt nigdy z taką gracją nie podsumował swojej forumkowej twórczości jak Ty <3 Aż plusika dam też dałem bo uwielbiam twój brak logiki
Opublikowano 18 kwietnia 20241 r Wybacz, przeczytałem to zdanie, przyłożyłem je do każdego z Twoich 528 postów i jebaniutkie pasuje I D E A L N I E do każdego jednego
Opublikowano 18 kwietnia 20241 r Dobra, ale kim jest kurwa Krzysztof69, że wozi się jakby miał 100 kutasów, a jedyne 100 jakie dostał to plaskaczy na mordę od Sony?
Opublikowano 18 kwietnia 20241 r 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: Dobra, ale kim jest kurwa Krzysztof69, że wozi się jakby miał 100 kutasów, a jedyne 100 jakie dostał to plaskaczy na mordę od Sony? wystarczy mi mój jeden wielki, którego mogę położyć na Xboxie
Opublikowano 18 kwietnia 20241 r Spoczko, to luźny temat. Nikt cię tu nie zmusi do Xboxa. Czy znania się na grach.
Opublikowano 18 kwietnia 20241 r 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: Czy znania się na grach. wiem bo nie ma tu takich skoro zadajemy sobie takie pytania elementarne ,,skąd pochodzimy'' to... kim ty kurwa jesteś w sumie?
Opublikowano 18 kwietnia 20241 r 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: Paweł, zwykły chłopak z Podlasia. cześć, Krzychu z lubuskiego (niestety)