Opublikowano 20 kwietnia 20241 r 2 hours ago, drozdu7 said: https://www.ppe.pl/publicystyka/341046/dlaczego-wybralem-playstation-to-cos-wiecej-niz-tradycja.html To musi być któryś z naszych kochanych klaperskich zjebów moze to @Krzysztof93 albo @KrYcHu_89
Opublikowano 21 kwietnia 20241 r W dniu 20.04.2024 o 17:44, Ryuk napisał: moze to @Krzysztof93 albo @KrYcHu_89 Podejrzewałem, że masz buciki na rzepy ale byłem pewny że sam sobie zakładasz Ja nie jestem od chwalenia. Moją publicystykę na ppe możesz przeczytać pod tym linkiem: https://www.ppe.pl/publicystyka/34010101046/dlaczego-ruchanie-xboxa-jebanego-to-wiecej-niz-tradycja.html Edytowane 21 kwietnia 20241 r przez Krzysztof93
Opublikowano 21 kwietnia 20241 r Krzysztof jak elegancko jedzie po tym kmiocie. Kto to kurwa w ogole jest? Jakiś dałn na alterze
Opublikowano 22 kwietnia 20241 r resetera > gowno > forum martwej gazetki powinni zmienic nazwe na xbox extreme Edytowane 22 kwietnia 20241 r przez Beelzeboss
Opublikowano 22 kwietnia 20241 r 3 godziny temu, jimmyyy8 napisał: donatello > długo długo nic > beelzeboss > ryuk fakt, nie opinia No kurwa na tle tych asów co wyrastają ostatnio to Donatello jest jak Cezar w Planecie Małp
Opublikowano 22 kwietnia 20241 r 4 minuty temu, drozdu7 napisał: No kurwa na tle tych asów co wyrastają ostatnio to Donatello jest jak Cezar w Planecie Małp
Opublikowano 22 kwietnia 20241 r 23 hours ago, Beelzeboss said: Krzysztof jak elegancko jedzie po tym kmiocie. Kto to kurwa w ogole jest? Jakiś dałn na alterze xD Typie wez idz stad juz 6 hours ago, jimmyyy8 said: donatello > długo długo nic > beelzeboss > ryuk fakt, nie opinia 3 hours ago, drozdu7 said: No kurwa na tle tych asów co wyrastają ostatnio to Donatello jest jak Cezar w Planecie Małp Klapy tak wyglodniale gier ex na tym gownie zwanym playstation ze musza prywaty sobie urzadzac Jak cos to CW nothing serious i ludzie pisza dla beki ale jak pojzady robic to nagle ich posty nie sa pisane dla beki xD
Opublikowano 23 kwietnia 20241 r Helldivers 2 oficjalnie najlepsza gra usługa. A na xboxie ile gier juz zdechlo?
Opublikowano 23 kwietnia 20241 r 3 minuty temu, Donatello1991 napisał: Helldivers 2 oficjalnie najlepsza gra usługa. A na xboxie ile gier juz zdechlo? Pobili już Leage of Legends, Counter Strike'a, World of Warcraft, Robloxa, Fortnite oraz Minecrafta? Gratuluję, wybitne osiągnięcie Arrowhead (bo przecież nie Sony).
Opublikowano 23 kwietnia 20241 r Dziękujemy w imieniu demokracja. Z przyjemnością wystrzelamy jeszcze więcej zielonych karaluchów.
Opublikowano 23 kwietnia 20241 r W sumie to się ogra jak już wyjdzie na Xboxie - najlepszy pad i najlepsze serwery, szkoda psuć sobie doświadczenie na DualSensie i PSN z dykty.
Opublikowano 23 kwietnia 20241 r 2 godziny temu, Donatello1991 napisał: Helldivers 2 oficjalnie najlepsza gra usługa. A na xboxie ile gier juz zdechlo? Pogadamy za 2, 3 czy 4 lata. Do gier usług z X'a to jeszcze lata świetlne.
Opublikowano 23 kwietnia 20241 r 13 minut temu, SnoD napisał: Pogadamy za 2, 3 czy 4 lata. Do gier usług z X'a to jeszcze lata świetlne. Wiadomo, lepiej sprzedać grę usługę za darmo w gamepassie, żeby ludzie na siłę pobrali, albo też za 86 groszy, jak ostatnio Fallouty, wtedy oznacza to największy sukces . Pisałeś chyba o grach z abonamentem typu FF XVI , albo WoW, ewentualnie darmówki z tylko micro jak Fortnite to wtedy bym się zgodził, Helldrivers już odniósł ogromny sukces i ludzie wydali na niego realną kasę day1, week1, month1, czyli wtedy, gdy trzeba. Edytowane 23 kwietnia 20241 r przez KrYcHu_89
Opublikowano 23 kwietnia 20241 r A co to ma wspólnego z GRĄ USŁUGĄ? Helldivers 2 ma ledwo dwa miesiące. Zobaczymy czy autorom starczy pomysłów chociażby na rok wsparcia.
Opublikowano 23 kwietnia 20241 r 9 minut temu, KrYcHu_89 napisał: lepiej sprzedać grę usługę za darmo w gamepassie, żeby ludzie na siłę pobrali, albo też za 86 groszy, jak ostatnio Fallouty, wtedy oznacza to największy sukces . A nie miałem kandydata na "idiotyzm roku forumka", no to już mam. Jednak ten krychu jak potrzeba to przyjdzie z odsieczą!
Opublikowano 23 kwietnia 20241 r 2 minuty temu, SnoD napisał: A co to ma wspólnego z GRĄ USŁUGĄ? Helldivers 2 ma ledwo dwa miesiące. Zobaczymy czy autorom starczy pomysłów chociażby na rok wsparcia. Nie wiem, czy HD2 w ogóle ma jakieś ogromne plany na rozwój niczym Destiny, czy inne większe gry, w sumie nie nazwałbym to nawet grą usługą, bo dlc mają być za free, nie ma żadnego abonamentu, ani płatnych DLC, to jaka to jest gra usługa? Contentu też nie będzie pewnie na kilka lat.
Opublikowano 23 kwietnia 20241 r Helldivers 2 is paid-upfront kind of game, with game-as-a-service elements 10 milionów kopii gry paid upfront, warto dodać :D.
Opublikowano 23 kwietnia 20241 r Jest zawartość po premierze, gra po sieci, nie ma kampanii dla jednego gracza. GAAS jak się patrzy.
Opublikowano 23 kwietnia 20241 r Teraz modne jest wrzucić wszystko co ma multiplayer do wora "gra usługa", według mnie bez sensu. Ciężko powiedzieć, czy będzie długoletni plan rozwoju, czy rok free DLC, kilka map i koniec, potem nowa gra.
Opublikowano 23 kwietnia 20241 r Bez sensu jest nazywanie gier single player GAAS-ami tylko dlatego, że dostały jakieś dodatki, ale chłopie, co ty kluczysz? Helldivers 2 to GAAS jak w mordę strzelił.