Opublikowano 31 lipca 20222 l 1 minutę temu, 20inchDT napisał: pierwszy dobry fps na konsolach W trybie multi mogę się zgodzić. Singielek z poczciwego MoH z psxa nie do pobicia
Opublikowano 31 lipca 20222 l Tylko kto normalny odpali gę o power rangersie strzelającym do krasnali w najbardziej generycznych miejscówkach jakie sci fi widziało? Ja pierdole, dać ameryczce robić gry i konsole xD
Opublikowano 31 lipca 20222 l Wezyr przypomina mi tego prawackiego polityka, co walczył z wprowadzeniem małzenstw osob tej same płci, a po godzinach chodził na gejowskie orgie. Tutaj propaganda xboxa w wykonaniu pauolo, a jak nikt nie patrzy to Sonka i switch pod kołderką.
Opublikowano 31 lipca 20222 l 29 minut temu, Pupcio napisał: Tylko kto normalny odpali gę o power rangersie strzelającym do krasnali w najbardziej generycznych miejscówkach jakie sci fi widziało? Ja pierdole, dać ameryczce robić gry i konsole xD daliśmy ameryczce robić gry i konsole i nagle okazało się, że nie trzeba grać w jRPGi od japońskich pedofili, a dostaliśmy arcydzieła pokroju mass effect 2 z wielowątkową, głęboką fabułą i najlepszą konsolę stacjonarną w historii - X360 Japonia skończyła się w generacji szóstej, sam doskonale o tym wiesz.
Opublikowano 31 lipca 20222 l Zamknąć mordy, najlepsze bijatyki tylko na Dreamcast, konsoli dla prawdziwych zagrajmerów. Duchowym spadkobiercą Dreamcasta był Xbox, więc teoretycznie bliżej do prawdy @Paolo de Vesir
Opublikowano 31 lipca 20222 l DOA, TEKKEN i Soul Calibur w te gry cisnelo się ostro i zgadnijcie ile jest ich w usłudze PS + No kilka jest
Opublikowano 31 lipca 20222 l Wspomnień czar A na Xboxie to Japonia nawet się nie zaczęła - 2 mln sprzedanych konsol w 20 lat i to pomimo poświęcenia ogromnych zasobów na zrobienie gier dla tego rynku ( Blue Dragon, Lost Odyssey itd.) Phil twierdzi, że nadal będą próbować zwojować ten rynek, tylko nie wiem czym: Yakuzami w gp po 2 latach od premiery? To może działać na chorych fanbojów z tego forum ale nie na przeciętnego ( czytaj normalnego) konsumenta. Edytowane 31 lipca 20222 l przez izon
Opublikowano 31 lipca 20222 l Ten gamepass to jestt c0rwa tak mi zbrzydło granie przez ten miesiąc przez niego że aż myśle nad emeryturą ale wtedy patrze na półkę z takimi perełkami jak nier automata, bloodborne i człowiek sobie przypomina że kocha gry wideo tylko trzeba grać w perły a tych w usłudze xbox gamepass jak na lekarstwo!
Opublikowano 31 lipca 20222 l 1 minutę temu, Czoperrr napisał: Zamknąć mordy, najlepsze bijatyki tylko na Dreamcast, konsoli dla prawdziwych zagrajmerów. Duchowym spadkobiercą Dreamcasta był Xbox, więc teoretycznie bliżej do prawdy @Paolo de Vesir Nie obrażaj mojego ukochanego Dreamcasta. To,że na Xboxie wyszło Shenmue 2 z jedynką w formie filmiku czy Jet Set Radio o niczym nie świadczy. Sega nie pociągnęła tematu, nie zobaczyliśmy kontynuacji większości cudownych serii na Xboxie, w dodatku ewidentnie ludzie kupowali Xboxa np. dla Halo, a nie portów z Dreamcasta.
Opublikowano 31 lipca 20222 l 2 minutes ago, Pupcio said: Ten gamepass to jestt c0rwa tak mi zbrzydło granie przez ten miesiąc przez niego że aż myśle nad emeryturą ale wtedy patrze na półkę z takimi perełkami jak nier automata, bloodborne i człowiek sobie przypomina że kocha gry wideo tylko trzeba grać w perły a tych w usłudze xbox gamepass jak na lekarstwo! Nier automata niezły trolling synu Quote Yakuzami w gp po 2 latach od premiery? Chyba mówisz o PS Plus. Yakuza Like a Dragon do GP wpadła kilka miesięcy po premierze .
Opublikowano 31 lipca 20222 l Kurcze Czoper dobry z Ciebie chłopak ale musimy wytępić te ostatnie komórki xboxa z twojego organizmu 17 minut temu, Paolo de Vesir napisał: daliśmy ameryczce robić gry i konsole i nagle okazało się, że nie trzeba grać w jRPGi od japońskich pedofili, a dostaliśmy arcydzieła pokroju mass effect 2 z wielowątkową, głęboką fabułą i najlepszą konsolę stacjonarną w historii - X360 Japonia skończyła się w generacji szóstej, sam doskonale o tym wiesz. Mass effect xDD gra dla stulejek co chcą podrywać kosmitki, no nie można brać tej drewnianej serii na poważnie. Piu piu w kosmite!
Opublikowano 31 lipca 20222 l 3 minuty temu, Pupcio napisał: Kurcze Czoper dobry z Ciebie chłopak ale musimy wytępić te ostatnie komórki xboxa z twojego organizmu Mass effect xDD gra dla stulejek co chcą podrywać kosmitki, no nie można brać tej drewnianej serii na poważnie. Piu piu w kosmite! Jak ograniczasz najlepszego RPGa na konsolach do podrywania kosmitek to nie dziwie się, że myślisz, że japoński gamedev coś jeszcze znaczy. Mentalnie zatrzymałeś się na PS2, ale od tamtej pory minęło 20 lat.
Opublikowano 31 lipca 20222 l Fallout New Vegas na konsolach? Wciąż wyśmienity, ale pół-produkt. Tylko PC.
Opublikowano 31 lipca 20222 l Mass Effect? Właśnie ogrywam legendary edition. Świetna strzelanka tpp z elementami rpgi ale nazywanie tego najlepszym RPG na konsolach
Opublikowano 31 lipca 20222 l @Pupcio obrażający Sunseta, Ori, Cupheada, teraz jeszcze Mass Effecta...
Opublikowano 31 lipca 20222 l To są skutki patologicznego wychowania bez Xboxa, rodzą się potem nam takie zagrywy-japofile.
Opublikowano 31 lipca 20222 l Wy w to graliście po 2007 roku czy okularki nostalgii i jazda z obroną tego szrota?
Opublikowano 31 lipca 20222 l Do dzis pamietam jak przegladalem gazetke psikstrim i widzialem screenshoty i nie mogle uwierzyc w te grafike. Potem w to zagrałem i Co za fail microsoftu, ze nie kupili wtedy bioware. 1 minutę temu, Pupcio napisał: Wy w to graliście po 2007 roku czy okularki nostalgii i jazda z obroną tego szrota? No grałem w tym roku w 1 i 2. 11/10
Opublikowano 31 lipca 20222 l Gałko-trzymacze nie powinni sie wypowiadac. Ja pierdole ty podniecasz sie smieciem z pieciominutowymi animacjami.
Opublikowano 31 lipca 20222 l Polecam zagrać obejrzeć hehe to wtedy sobie powiesz "kurcze ten mass effect to rzeczywiście historia dla graczy xboxa"
Opublikowano 31 lipca 20222 l 4 minuty temu, 20inchDT napisał: Gałko-trzymacze nie powinni sie wypowiadac. Ja pierdole ty podniecasz sie smieciem z pieciominutowymi animacjami. Gardłowy ale ty podniecasz się śmieciem z 2 godzinnymi animacjami (cos tam z Xeną i mieczem w tytule