Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 35,2 tys.
  • Wyświetleń 814,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

taka prawda. Jak wychodzi gra sony to jest celebracja, swieto graczy. Wszyscy graja, wszyscy piszą o grze i społeczność żyje. Na xboxie wieczna stypa i gry z komorek w abonamencie za 60zł (bo przeciez placicie pelna cene, co nie karaluchy?)

Opublikowano

Gry z xboxa są jak seriale z netflixa, obejrzeć i zapomnieć

Opublikowano
19 minut temu, Beelzeboss napisał:

taka prawda. Jak wychodzi gra sony to jest celebracja, swieto graczy. Wszyscy graja, wszyscy piszą o grze i społeczność żyje. Na xboxie wieczna stypa i gry z komorek w abonamencie za 60zł (bo przeciez placicie pelna cene, co nie karaluchy?)

Niesamowite, ze jakoś największy ruch jest przed premierą, a potem długo cisza i niedobitki niemrawo mówią, że w sumie to racja i straszne średniaki wyszły z tych gier. Ragnarok? Spierdolman 2? Forgotten West? Hat trick porażek, gry które potrafią zabić zajawkę.

Opublikowano

Co Ty pierdolisz, przecież to są bardzo dobre i dopracowane gry, a i GoW i Spiderman, mimo wtórności, ocierają się o wybitność. Xbox w tej generacji nawet nie powąchał konsolowego exa takiego kalibru

Opublikowano

Nie no tu Paolo dobrze powiedział :) ile można grać w te gówna z foremki sony? :) 

Opublikowano
2 minuty temu, Homelander napisał:

Xbox w tej generacji nawet nie powąchał konsolowego exa takiego kalibru

:rotfl:

Pierdolę wszystkie 3 - rozwleczonego GoWa z fabułą sklejoną na kolanie, wywołujące ból zębów dialogi w Horizonie, Spierdolmana który pozostawia po sobie niesmak przeprodukowanej gry.

Każda z nich skończyłem w bólach, żadnej już nie kupię na premierę.

Opublikowano
2 godziny temu, Homelander napisał:

Co Ty pierdolisz, przecież to są bardzo dobre i dopracowane gry, a i GoW i Spiderman, mimo wtórności, ocierają się o wybitność. Xbox w tej generacji nawet nie powąchał konsolowego exa takiego kalibru

I patrząc na ich model projektowy i budżety -> jeszcze długo nie dostarczą. 

Opublikowano

Czy jest na sali doktor ? Taki co leczy dusze ? Boty majaczą w amoku  x taś taś taś bociarze

Opublikowano
40 minut temu, KrYcHu_89 napisał:

I patrząc na ich model projektowy i budżety -> jeszcze długo nie dostarczą. 

Kurwa Krychu Ty jesteś autentycznie zabawny i uroczy z tą swoją analizą rynku 

Opublikowano
3 hours ago, Beelzeboss said:

moze ktos go do psychiatryka odwiezc? Gry w 2024 z dusza :dynia:

Opublikowano

GoW i Spierdolman - to już odgrzewanie kotletów ze spaloną na węgiel panierką. Ale to i tak lepiej niż głodowanie na guwnoboxie :kekw:

Opublikowano
51 minut temu, Ryuk napisał:

moze ktos go do psychiatryka odwiezc? Gry w 2024 z dusza :dynia:

ale ja nie mam zamiaru ciebie odwiedzać

Opublikowano

Najgorsze w tej całej sytuacji jest to, ze nie ma gdzie uciec z tonącej łajby xbox. Jedyna alternatywa w konsolowym swiecie to playstation, ale ich niekompetencja jeżeli chodzi o backend psn mnie przeraża i nie chce tam inwestować w nic. Jebany xbox zmusi do przejścia na pc...

Edytowane przez Beelzeboss

Opublikowano

Mmmm girsiki :wub: zawsze szanowałem tę wybitną serie gier! :asax:

Opublikowano

Jeszcze przekręcą sztylet zapowiadajac to na "xbox showcase" razem ze wszystkimi platformami.

Opublikowano
6 minut temu, Beelzeboss napisał:

Jeszcze przekręcą sztylet zapowiadajac to na "xbox showcase" razem ze wszystkimi platformami.

"Przekrecą" ci sztylet zapowiadając nową grę? Chyba zbyt emocjonalnie podchodzisz do gierek i konsol. 

Opublikowano
8 minut temu, ASX napisał:

"Przekrecą" ci sztylet zapowiadając nową grę? Chyba zbyt emocjonalnie podchodzisz do gierek i konsol. 

stul dziób fanboju. Leć do tematu jakiejs gry playstation podzielic sie, ze zagrasz na steam decku.

Opublikowano

Jeśli ci to przeszkadza to będziesz miał problem, bo będzie coraz więcej gier z Playstatation na Steam 

Opublikowano

Mógłby Gaben wydać jakiegoś boxa pod tv ze Steam OS za 4500tys i wojna by się zakończyła ;)

Opublikowano
1 hour ago, Beelzeboss said:

ale ja nie mam zamiaru ciebie odwiedzać

ale mi pojechales. Matma odrobiona na ponieidzialek? Gotow na kartkowke z chemii?