Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

W 2028 nie będzie Xboxa.

Nowa strona, więc to prawda, wybaczcie chłoapki ale nie mam teraz czasu - Bloomberg dzwonił i prosili o wywiad, muszę iść

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 621 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Śmierć Xboxa? Czytam o tym od 20 lat, ale jakoś wydawcy sami się do niego pchają.

Odprawa dobra po zwolnieniu grupowym, nie chciałbyś? 

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Śmierć Xboxa? Czytam o tym od 20 lat, ale jakoś wydawcy sami się do niego pchają. :)

Ja też od 20 lat to czytam i w końcu małomiękki stwierdził, że czas najwyższy podjąć kroki w tym kierunku :)

Opublikowano

Spencer zimny drań. Ja xboxowi źle życzę od kiedy wyszedłem z kołyski ale nie miałbym psychy żeby zrobić takie świństwo jak ten gość!

Opublikowano

Xbox? Sprzęt bez duszy i dziedzictwa, nikt po jego smierci nie uroni łzy.

Opublikowano

Gdyby xbox był człowiekiem to w robocie całe życie mówili by na niego młody bo nie ma tego pierwiastka prawdziwej konsoli

Opublikowano

Jezu, po śmierci Xboxa trzeba będzie wrócić do tych popierdoleńców z niebieskiej zagrody co majaczą o duszach :/ To ja chyba wolę w dupę od Nintendo niż siedzieć w tym baraku z psycholami

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

PlayStation 5? Moja ulubiona japońska konsola bez żadnego japońskiego deva pod dachem, od prawie dekady robiąca głównie ubiraki, wydająca swoje "hity" na PC których nikt nie chce kupować. :banderas:

Teraz inwestuje się w Korei 

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

wydająca swoje "hity" na PC których nikt nie chce kupować.

wyszedłem z zapytaniem do PCtowców w co tu sobie teraz pograć to polecili mi DOTE 2, GTA Online i Gothika

Opublikowano

Jeszcze doprecyzuję, że Gothik 2: Noc Kruka

5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

A w co mieli grać? Tę ulaną rudą g00rwę czy w ten gorszy reskin Batmana?

ci od DOTY 2 najlepiej jakby sobie strzelili w łeb ;)

Opublikowano
14 minut temu, Krzysztof93 napisał:

wyszedłem z zapytaniem do PCtowców w co tu sobie teraz pograć to polecili mi DOTE 2, GTA Online i Gothika

jeszcze wow

Opublikowano

image.thumb.png.faf28554abd12c4aab69761493e86891.png

Stellar pierwszy w świecie Nintendofagów, ale średni jest to wynik, Japończycy pewnie zazdrośni o Koreankę, albo nakład był niski :D. 

Opublikowano
38 minut temu, KrYcHu_89 napisał:

image.thumb.png.faf28554abd12c4aab69761493e86891.png

Stellar pierwszy w świecie Nintendofagów, ale średni jest to wynik, Japończycy pewnie zazdrośni o Koreankę, albo nakład był niski :D. 

67tys w prawie dwa tygodnie xdddddd tyle to się do jednego sklepu na Akihabarze w samej kolejce ustawia Japończyków jak wychodzi bomba bigN

Opublikowano

A niedługo święto graczy BIG N i wszyscy zapomną o tym śmiesznym ps5 i ich grach na 8 :obama:

Opublikowano

W Japonii może są jakieś zawody w tęczę, że kto ma więcej Switchy w różnych kolorach ten wygrywa kobietę, czy coś? Bo na pewno nie chodzi o gry, przecież nie wydali żadnej od października 2023 xDD.

Zawód i brak gustu, dzieci powinny się uczcyć Playstation z Astrobotem i tym drugim maskotkiem, a nie trans hydraulicy i Linki, czy tam Zeldy. 

Opublikowano

tak, tak paolo, sony i nintendo maja zawyzane oceny :beka: klockarze maja nierowno pod sufitem i wszedzie wesza spiski

Edytowane przez Beelzeboss