Opublikowano 9 maja 20249 maj W 2028 nie będzie Xboxa. Nowa strona, więc to prawda, wybaczcie chłoapki ale nie mam teraz czasu - Bloomberg dzwonił i prosili o wywiad, muszę iść
Opublikowano 9 maja 20249 maj Śmierć Xboxa? Czytam o tym od 20 lat, ale jakoś wydawcy sami się do niego pchają.
Opublikowano 9 maja 20249 maj Teraz, Paolo de Vesir napisał: Śmierć Xboxa? Czytam o tym od 20 lat, ale jakoś wydawcy sami się do niego pchają. Odprawa dobra po zwolnieniu grupowym, nie chciałbyś?
Opublikowano 9 maja 20249 maj Jedyne czego bym chciał to aby PlayStation wyciągnęło kopyta, jak powinno było przy PS3.
Opublikowano 9 maja 20249 maj 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Śmierć Xboxa? Czytam o tym od 20 lat, ale jakoś wydawcy sami się do niego pchają. Ja też od 20 lat to czytam i w końcu małomiękki stwierdził, że czas najwyższy podjąć kroki w tym kierunku
Opublikowano 9 maja 20249 maj Spencer zimny drań. Ja xboxowi źle życzę od kiedy wyszedłem z kołyski ale nie miałbym psychy żeby zrobić takie świństwo jak ten gość!
Opublikowano 9 maja 20249 maj Xbox? Sprzęt bez duszy i dziedzictwa, nikt po jego smierci nie uroni łzy.
Opublikowano 9 maja 20249 maj Gdyby xbox był człowiekiem to w robocie całe życie mówili by na niego młody bo nie ma tego pierwiastka prawdziwej konsoli
Opublikowano 9 maja 20249 maj Jezu, po śmierci Xboxa trzeba będzie wrócić do tych popierdoleńców z niebieskiej zagrody co majaczą o duszach To ja chyba wolę w dupę od Nintendo niż siedzieć w tym baraku z psycholami
Opublikowano 9 maja 20249 maj PlayStation 5? Moja ulubiona japońska konsola bez żadnego japońskiego deva pod dachem, od prawie dekady robiąca głównie ubiraki, wydająca swoje "hity" na PC których nikt nie chce kupować.
Opublikowano 9 maja 20249 maj Teraz, Paolo de Vesir napisał: PlayStation 5? Moja ulubiona japońska konsola bez żadnego japońskiego deva pod dachem, od prawie dekady robiąca głównie ubiraki, wydająca swoje "hity" na PC których nikt nie chce kupować. Teraz inwestuje się w Korei
Opublikowano 9 maja 20249 maj Microsoft zainwestował w lepszego Bloodborne'a, a Sony w gorszego Niera. Każdy ma dla siebie kawałek tortu.
Opublikowano 9 maja 20249 maj 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: wydająca swoje "hity" na PC których nikt nie chce kupować. wyszedłem z zapytaniem do PCtowców w co tu sobie teraz pograć to polecili mi DOTE 2, GTA Online i Gothika
Opublikowano 9 maja 20249 maj A w co mieli grać? Tę ulaną rudą g00rwę czy w ten gorszy reskin Batmana?
Opublikowano 9 maja 20249 maj Jeszcze doprecyzuję, że Gothik 2: Noc Kruka 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał: A w co mieli grać? Tę ulaną rudą g00rwę czy w ten gorszy reskin Batmana? ci od DOTY 2 najlepiej jakby sobie strzelili w łeb
Opublikowano 9 maja 20249 maj 14 minut temu, Krzysztof93 napisał: wyszedłem z zapytaniem do PCtowców w co tu sobie teraz pograć to polecili mi DOTE 2, GTA Online i Gothika jeszcze wow
Opublikowano 9 maja 20249 maj Stellar pierwszy w świecie Nintendofagów, ale średni jest to wynik, Japończycy pewnie zazdrośni o Koreankę, albo nakład był niski :D.
Opublikowano 9 maja 20249 maj Po prostu pierwszy raz od dawien dawna pojawiło się na PlayStation 5 coś wartego uwagi. Za tydzień nikt nie będzie o tym bieda Nierze pamiętał.
Opublikowano 9 maja 20249 maj 38 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Stellar pierwszy w świecie Nintendofagów, ale średni jest to wynik, Japończycy pewnie zazdrośni o Koreankę, albo nakład był niski :D. 67tys w prawie dwa tygodnie xdddddd tyle to się do jednego sklepu na Akihabarze w samej kolejce ustawia Japończyków jak wychodzi bomba bigN
Opublikowano 9 maja 20249 maj Ciekawe kiedy Sony załatwi sobie jakiś slasher chociaż na poziomie HiFiRush
Opublikowano 9 maja 20249 maj A niedługo święto graczy BIG N i wszyscy zapomną o tym śmiesznym ps5 i ich grach na 8
Opublikowano 9 maja 20249 maj W Japonii może są jakieś zawody w tęczę, że kto ma więcej Switchy w różnych kolorach ten wygrywa kobietę, czy coś? Bo na pewno nie chodzi o gry, przecież nie wydali żadnej od października 2023 xDD. Zawód i brak gustu, dzieci powinny się uczcyć Playstation z Astrobotem i tym drugim maskotkiem, a nie trans hydraulicy i Linki, czy tam Zeldy.
Opublikowano 9 maja 20249 maj Nintendo najbardziej przehypowana firma na rynku. Oni to serio mają dodatek dla pierdolca +2 do ocen, bo Nintendo. PC + SteamDeck jako kombinacja przyszłości.
Opublikowano 9 maja 20249 maj tak, tak paolo, sony i nintendo maja zawyzane oceny klockarze maja nierowno pod sufitem i wszedzie wesza spiski Edytowane 9 maja 20249 maj przez Beelzeboss