Opublikowano 4 sierpnia 20244 sie Black myth wukong i astro bot zaraz. Na Xbox na razie same przekładanie premier.
Opublikowano 4 sierpnia 20244 sie 1 hour ago, Donatello1991 said: Black myth wukong i astro bot zaraz. Na Xbox na razie same przekładanie premier. Black myth wukong to przeciez multiplatforma. Astro to w sumie taki Knack ps5
Opublikowano 4 sierpnia 20244 sie Chyba mu chodziło o knage w dupe, którą MS funduje swoim fanom od 15 lat.
Opublikowano 4 sierpnia 20244 sie 37 minutes ago, Jakim said: Co znaczy knack PS5? Meme gra, ktora tylko naprawde gdyby nie fakt ze to sony wydaje nawet by nikt na to nie spojrzal. 6 minutes ago, Donatello1991 said: Chyba mu chodziło o knage w dupe, którą MS funduje swoim fanom od 15 lat. Fana xbox moze tak, za to MS dla PC
Opublikowano 4 sierpnia 20244 sie 1 godzinę temu, Ryuk napisał(a): Black myth wukong to przeciez multiplatforma. Exclusively not on xbox
Opublikowano 4 sierpnia 20244 sie 7 minutes ago, Beelzeboss said: Exclusively not on xbox Port bedzie moze nie na premiere ale bedzie... Imo ta gra to bedzie mocne 75/100
Opublikowano 4 sierpnia 20244 sie 10 minutes ago, Beelzeboss said: fajne te porty widmo. Ff7r tez miało byc Koncowka roku i bedzie port na PC... ale patrzac na ruch w temacie to ta gra juz nikogo nawet Squere Enix nie chce sie chwalic wynikiami a mial byc taki hit sprzedazy a sprzedalo sie gorzej niz Stellar blade
Opublikowano 5 sierpnia 20245 sie Z sony nigdy nie bylo tak dobrze panowie xD 6 miesiecy i 20% wartosci na gieldzie wymazane
Opublikowano 5 sierpnia 20245 sie Sony? kiedyś robili dobre walkmany i mieli nawet coś takiego jak konsola do gier. Dziś firma mem, wartość na poziomie Jutrzenki od wafelków, produkują jakieś pudło bez gier przetopione ze starych opon Jelcza z hitami jak concord, dodatkowo zniszczyli wszystkie studia w swoim obozie pracy
Opublikowano 5 sierpnia 20245 sie 22 minutes ago, Daddy said: Sony? kiedyś robili dobre walkmany i mieli nawet coś takiego jak konsola do gier. Dziś firma mem, wartość na poziomie Jutrzenki od wafelków, produkują jakieś pudło bez gier przetopione ze starych opon Jelcza z hitami jak concord, dodatkowo zniszczyli wszystkie studia w swoim obozie pracy Ja wiem,ze to CW ale serio jaka firma nie zniszczyla studia?
Opublikowano 5 sierpnia 20245 sie 1 minute ago, Daddy said: Nintendo? Game Freak? Przeciez te pokemony co raz gorsze sa.
Opublikowano 7 sierpnia 20247 sie klockarze w gry nie graja, a w cw tez nie piszą. Chyba była wizyta w castoramie po sznur. Napisałbym, ze szkoda chlopow, ale to nieprawda.
Opublikowano 8 sierpnia 20248 sie Patrząc kolegę powyżej to jestem dumny ze Spencera i spokojnie Xbox może się położyć w trumience (kolejny już raz)
Opublikowano 8 sierpnia 20248 sie Może i sony nie ma już konsoli ale za to ma spory sukces w obszarze foto, nie zmarnowali kupionej Konica Minolta i obecnie wielu profoto ślubnych wybiera aparaty Sony zamiast Canona czy Nikona, a obiektywy G i GM regularnie wygrywają rankingi. No nie da się być dobrym we wszystkim. Ostatnia ich konsola (ps3) mimo pewnych wad wzbudza we mnie pozytywne wspomnienia. Motorstormy, Wipeout, Uncharted, Infamous, Killzone dały mi sporo funu.
Opublikowano 8 sierpnia 20248 sie ciekawe kiedy zamknięcie bugzie które widać skończy jak reszta partaczy sony
Opublikowano 12 sierpnia 202412 sie Jezu przyszły rok to się zapowiada jakaś masakra dla portfela.. Gta, doom, mgs, gyrosy, Crimson deser, nowy Switch,nowe poksy i gierki od Nintendo, ps5pro, może handheld od ms będzie trzeba wpierdalać trawę żeby kasy starczyło na wszystko.
Opublikowano 12 sierpnia 202412 sie No z tymi Gyrosami to byłbym mega ostrożny, moim zdaniem nie będzie ich w przyszłym roku. Wystawiłbym Fable ale jakoś ciągle mam myśli że obie zadebiutują z nową konsolą. Do listy napewno dołożyłbym nowego Kojimbo, a z marzeń nowego Rezydenta