Opublikowano 8 maja 20242 l 2 minuty temu, Pupcio napisał: Krychu ty jesteś tym słynnym insajderem capcomu? Robili ankietę, sam w niej brałeś udział, zero nie znalazło się w rankingu 1000 słów xD. Koniec.
Opublikowano 8 maja 20242 l One, Two, Three, Four, Five też nie znalazło się w rankingu tysiąca słów. Najwyraźniej prawdziwi fani stawiają RE1 na równi z RE6 i nie chcą remaku. Jezu xd
Opublikowano 8 maja 20242 l Jak dobrze ze na tej grafice pojawilo sie Street Fighter! Wreszcie ktos docenil jedynke!
Opublikowano 8 maja 20242 l 4 minuty temu, Bzduras napisał: One, Two, Three, Four, Five też nie znalazło się w rankingu tysiąca słów. Najwyraźniej prawdziwi fani stawiają RE1 na równi z RE6 i nie chcą remaku. Jezu xd Proste, z RE fani chcą Remake CV, spinoff Outbreaka, a potem reboot serii. Aczkolwiek już nie pamiętam, jak wyglądała ta ankieta, nigdy nie opublikowali nic, prócz listy słów jako wyniki. Tam było jakoś 10 pytań i część otwartych.
Opublikowano 8 maja 20242 l Ty już Krysia się nie tłumacz. Na loży forum jako fan jesteś skreślony za postawienie 0 przy żyrafie 6
Opublikowano 9 marca9 mar Serio najtrudniejsza część serii? Chciałem się w końcu zabrać za zero i jedynke
Opublikowano 9 marca9 mar Nie najtrudniejsza, ale jedna z trudniejszych to na pewno. Zombie bardzo ciężko się tu omija, idzie się zaciąć na niektórych zagadkach, no i postacie często muszą się rozdzielać, możesz np nieświadomie wysłać Rebekę w miejsce, w które lepiej było posłać Billy'ego (albo na odwrót) i jesteś wtedy trochę w dupie. Na normalu jak najbardziej do przejścia, na hardzie radzę się dobrze zastanowić czy to dobry pomysł na pierwsze podejście.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Doslownie takie wrazenie odnioslem zaczynajac gre. Billy jako facet ma wiecej pary w lapach, jak i zycia. Najlepiej sie nadaje na pierwszy ogien i przede wszystkim z bossami. Nie wiem tylko co czesciej stosowac: strzelanie w glowe czy po nogach ? Strzelajac z shotguna czasem mi chybia i potrzebuje kolejnego strzalu na dobitke. Nie zawsze ten leb odpadnie przy 1 strzale. Za to strzelajac, po kolanach kosi je pieknie. Nie wiem co bardziej skuteczne? Rebeca chwilowo sluzy mi za chodzaca skrzynie na itemki. Czasem odda jakis trzal ale tylko jak jej pozwole