Opublikowano 31 maja 20241 r 5 minut temu, Nyu napisał(a): Nie chcę nikomu zepsuć gry, ale proszę pamiętać, że Bloober współpracuje z Sweet Baby Inc. Mam nadzieję, że jest to dla Was ok. Głosujemy portfelem! Ta Maria nie wygląda jak jebany kaszalot, więc w sumie nie spierdzielili tego o co się martwiłem.
Opublikowano 31 maja 20241 r Teraz, Szermac napisał(a): Eddy będzie murzynem xd Chociaż nie, bo jest psychopatą i mordercą to tak nie wypada przedstawić. To będzie deserek, na koniec, launch trailer Eddy reveal
Opublikowano 31 maja 20241 r 6 minut temu, Nyu napisał(a): Nie chcę nikomu zepsuć gry, ale proszę pamiętać, że Bloober współpracuje z Sweet Baby Inc. Sugerujesz, że Japończycy z Konami przejmują się jakimiś lewackimi odklejeńcami i będą zmieniać jeden ze swoich najwiekszych hitów?
Opublikowano 31 maja 20241 r 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a): Ta Maria nie wygląda jak jebany kaszalot, więc w sumie nie spierdzielili tego o co się martwiłem. Wygląda idealnie, pasuje na odklejoną osobę w dziwnym miasteczku. 10/10
Opublikowano 31 maja 20241 r 4 minuty temu, Shen napisał(a): Sugerujesz, że Japończycy z Konami przejmują się jakimiś lewackimi odklejeńcami i będą zmieniać jeden ze swoich najwiekszych hitów? Mamy już grubom Angelę, poczekaj na czarnego Eddiego i notatkę, że James jest gejem, mówię Wam, głosujecie portfelem i nie kupujcie tej gry!!! Pozdro dla kumatych, kosa dla przeciwników Polski
Opublikowano 31 maja 20241 r 4 minuty temu, Szermac napisał(a): Maria pasuje na Anime chorego łba Jamesa i idealnej Mary Laura też ok, Eddy tylko został w sumie, na pewno jeszcze go dopracowują i ten bossfight legendarny xD.
Opublikowano 31 maja 20241 r Nie grają ich Polacy, więc siła sugestii. Tak chyba wyglądają normalni ludzie po prostu.
Opublikowano 31 maja 20241 r 2 minuty temu, Josh napisał(a): Pewnie mi się wydaje, ale takie trochę polskie te ryje wszyscy mają Niby polskie ryjce, ale jednak nie
Opublikowano 31 maja 20241 r Ale do roli Eddiego mogliby akurat zatrudnić Karolaka. Jeszcze przyjemniej by się w niego ładowało ze strzelby. Edytowane 31 maja 20241 r przez Josh
Opublikowano 31 maja 20241 r 1 minutę temu, Josh napisał(a): Ale do roli Eddiego mogliby akurat zatrudnić Karolaka. Jeszcze przyjemniej by się w niego ładowało ze strzelby. xD
Opublikowano 31 maja 20241 r Czy ja nie widzę niczego złego w wyglądzie Angeli? Normalna, średnio urodziwa nastolatka która jest Spoiler ofiarą przemocy seksualnej ze strony rodziny No kurwa mać. Jak miała wyglądać?
Opublikowano 31 maja 20241 r 11 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Wygląda idealnie, pasuje na odklejoną osobę w dziwnym miasteczku. 10/10 Po lewej nadal lepsza i te rysy twarzy. Ta po prawej też nie jest zła, ale przyzwyczajony do starego wyglądu ciężko mi się do niej narazie przekonać.
Opublikowano 31 maja 20241 r 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Czy ja nie widzę niczego złego w wyglądzie Angeli? Normalna, średnio urodziwa nastolatka która jest Pokaż ukrytą zawartość ofiarą przemocy seksualnej ze strony rodziny No kurwa mać. Jak miała wyglądać? Zdecydowanie Angela w wersji oryginalnej była zbyt hot, teraz to chyba lepiej dobrali, w każdym razie według mnie pasuje. Maria/Marie na podobnym poziomie, co w oryginalne.
Opublikowano 31 maja 20241 r 2 minuty temu, Shen napisał(a): Prosze jednak ostroznie ze spoilerami Luzik, luzik. Szybciutko poprawiłem. Jednak GRUBY kontekst dla wydarzeń w grze.
Opublikowano 31 maja 20241 r Teraz, Paolo de Vesir napisał(a): Luzik, luzik. Szybciutko poprawiłem. Jednak GRUBY kontekst dla wydarzeń w grze. za pozno, przeczytalem
Opublikowano 31 maja 20241 r Przepraszam, naprawdę. Przewinęło się to już na którejś stronie wcześniej i jakoś tak poszło z automatu. Po zapastowaniu od razu zmieniłem. Pierwsze podejście do SH2? Mocno zazdroszczę.
Opublikowano 31 maja 20241 r Chciałem ograć z 10 lat temu, kupiłem hd collection na ps3, w zakupach growych mi napisali, że chujowy remaster i niewarto i tak lezy na kupce
Opublikowano 31 maja 20241 r Napisz do Pana Bzdurasa i se ograsz w najlepszej możliwej jakości. Wypadałoby przed rimejkiem
Opublikowano 31 maja 20241 r 1 minutę temu, Shen napisał(a): Chciałem ograć z 10 lat temu, kupiłem hd collection na ps3, w zakupach growych mi napisali, że chujowy remaster i niewarto i tak lezy na kupce Teraz już poczekaj. Ograj remake, a potem ograj oryginał na PC. https://enhanced.townofsilenthill.com/SH2/ Teraz, Szermac napisał(a): Napisz do Pana Bzdurasa i se ograsz w najlepszej możliwej jakości. Wypadałoby przed rimejkiem Świeże doświadczenie też będzie spoko według mnie :). Ale co kto lubi.