Skocz do zawartości

Death Stranding 2 On The Beach

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 98,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szacunek dla Kojimy za kreatywność i po prostu za to, że próbuje zrobić coś innego. Szkoda, że tym czymś innym jest najnudniejszy gameplay w grach wideo od czasu powstania walking simulatorów. Spokojn

• Niech każdy wydaje na co chce swoje pieniądze, ale moim zdaniem płacenie prawie stówy za to, żeby zagrać w giereczkę dla dzieci 2 dni wcześniej to kolejny rak branży. Rockstar obserwuje na ile pozwala

• Przeczytałem w końcu relację z 4-dniowego "obozu Death Stranding", zorganizowanego w siedzibie w Shinagawie (której wystrój jest mocno inspirowany "Odyseją kosmiczną"). Kurde, nawet to było częścią PR

Opublikowano

Mistrz Pizzy - co za gosc banderasno i daje swietne fanty.

Opublikowano

Cieszę się że robiłem to w miarę na bieżąco to już pójdzie z górki jakby się zachciało kiedyś wymaksować, jak tam Wiśnier jest trochę na siłę już grane? )

Opublikowano
21 minut temu, messer88 napisał(a):

Cieszę się że robiłem to w miarę na bieżąco to już pójdzie z górki jakby się zachciało kiedyś wymaksować, jak tam Wiśnier jest trochę na siłę już grane? )

Mam ostatni tydzień urlopu więc jeszcze nie czuje zmęczenia ale gdybym miał grać po godzinie dziennie wieczorem to bym sobie odpuścił. Aktualnie 28 na liczniku ale mam teraz taką trasę zaplanowaną, że skończę chyba na 31.

Opublikowano

Jedynkę w wersji DC splatynowałem jakoś w 154h, tutaj na razie nie wiem czy mi się będzie chciało, ale może być dłużej, bo obecnie już 71h, a gdzie tam do końca gry.

Opublikowano

No wczoraj wymieklem i wylaczylem..

Spoiler

Q - pida w ustawieniach bo za czesto mnie atakowali raiderzy na autostradach.

Ciezarowke mam przystosowana do przyciagania paczek a nie ofensywy wiec podziekowalem. Za szybko leca obrazenia. Jak robisz aktualnie zlecenie to za wszystko jest ocena. Latwo wtopic. W sumie tak patrze teraz to cala gwiazde mam w zlocie. Ramiona juz sa chyba na maxa. Juz blisko banana ~ 140h na zegarach. Appka pokazuje 150h ale czasem zostawilem konsole na chwile aby skoczyc do klopa to sie porobilo. Widac czesto wychodzilem pawel

Opublikowano

Ogólnie zalecam nie wymęczać gry na siłę by później pisać że gierka po 200h okazał się nużąca.

Opublikowano
39 minut temu, WisnieR napisał(a):

Aktualnie 28 na liczniku ale mam teraz taką trasę zaplanowaną, że skończę chyba na 31.

ja już tak kilka razy jechałem że będzie następny a tutaj jeszcze zostawimy mały kawałeczek gwiazdki żebyś coś dowiózł.

Opublikowano
3 godziny temu, MEVEK napisał(a):

Mistrz Pizzy - co za gosc banderasno i daje swietne fanty.

No w koncu zdobylem caly set Mistrza P...

Spoiler

GxGqWZiWMAARzsD?format=jpg&name=large

banana

Opublikowano

Można normalnie pruć do przeciwników z ostrej amunicji? Właśnie ją odblokowałem tym trikiem od Mistrza Pizzy, ale myślałem że lorowo zabijanie prowadzi do jakiejś rozpróżni czy coś

Opublikowano

Na broni są ikony przeciwko komu jest skuteczna i czy zabija.

Opublikowano
26 minut temu, jimmy napisał(a):

Można normalnie pruć do przeciwników z ostrej amunicji? Właśnie ją odblokowałem tym trikiem od Mistrza Pizzy, ale myślałem że lorowo zabijanie prowadzi do jakiejś rozpróżni czy coś

No pewnie ze można tylko konsekwencje sa duże. Poza tym zabiera lajki z profila jak nie posprzątasz po sobie.

Opublikowano

Pierwsze co zrobiłem jak dostałem tajne hasło to obok pizzy wybiłem całą bazę przeciwnika. Fajne komentarze Dollmana.

Oczywiście zrobiłem load game później, bo to się nie godzi.

Edytowane przez Rtooj

Opublikowano

Czyli jak zabijemy to trzeba spalić ciało, inaczej game over i reload? Nie chce mi się sprawdzać :P

Opublikowano

Chyba można się go pozbyć też za pomocą trumny, ale jeszcze nie próbowałem.

I pewnie na inne Kojimowe sposoby.

Pewnie wrzucenie do jeziorka smoły nadal też działa.

Muszę sprawdzić czy można to zrobić z ciałem za pomocą wyrzutni pakunków, wstyd, ale nawet ani razu tego nie stworzyłem, zbyt dużo tego wszystkiego.

Edytowane przez Rtooj

Opublikowano

W koncu cos konkretnego dostalem za 5 *

Spoiler

GxMnMTeXcAEjvDH?format=jpg&name=large

W zyciu bym sie po nich tego nie spodziewal. Najlepszy sprzet w grze (najbardziej uzytecznyl ) dostac od cieplych kluchbalon

Opublikowano

Wina lezy po mojej stronie bo zbyt pozno odkrylem ten schron. W kazdym razie aby ukonczyc to zadanie trzeba miec skonczona budowe autostrad bo inaczej to jest nie wykonalne reggie ale na upartego mozna tam wejsc w miare wczesnie i zaczac maxowac.

Opublikowano

Kolej odbudowana, kopalnie też, duży postęp w budowie dróg. 30 zleceń standardowych na LLL, właśnie znalazłem diabła tasmańskiego do schroniska. Ależ to wciąga, DS2 to nie tylko gra, to medytacja banderas

Opublikowano

Z tego co czytałem, to po prostu nigdy się nie nabije 5 gwiazdek w tym miejscu, zanim nie skończymy gry, jest zablokowane.

A samo zadanie, to już, hm, kwestia gustu czy jest prosto osiągnąć, że tak powiem... Niemniej fanom gry na pewno warto się z nim zapoznać, bo to musi być najbardziej wyżyłowane zadanie w całej grze. Jest to swego rodzaju odpowiednik takiego dodatkowego potężnego levela wymagającego perfekcji przez wiele minut bez save'a jak Perfect Run w Mario. Tylko że w tym przypadku wszystko w tempie Death Stranding... Kurva, wyobraźcie sobie być blisko ale nie wyrobić i musieć to wszystko powtarzać lol.

To zadanie testuje, kto jest prawdziwym symulowanym kurierem.

Opublikowano
8 minut temu, ogqozo napisał(a):

Z tego co czytałem, to po prostu nigdy się nie nabije 5 gwiazdek w tym miejscu, zanim nie skończymy gry, jest zablokowane.

A samo zadanie, to już, hm, kwestia gustu czy jest prosto osiągnąć, że tak powiem... Niemniej fanom gry na pewno warto się z nim zapoznać, bo to musi być najbardziej wyżyłowane zadanie w całej grze. Jest to swego rodzaju odpowiednik takiego dodatkowego potężnego levela wymagającego perfekcji przez wiele minut bez save'a jak Perfect Run w Mario. Tylko że w tym przypadku wszystko w tempie Death Stranding... Kurva, wyobraźcie sobie być blisko ale nie wyrobić i musieć to wszystko powtarzać lol.

To zadanie testuje, kto jest prawdziwym symulowanym kurierem.

Zdalem sobie sprawe ze mozesz miec racje. Jest polaczenie fabularne z tym schronem. Ale wracajac do sprawy to 3 minuty mialem za 1 podejsciem do konca, gdzie jest duzo niewiadomych. Wiec jednak sporo zwazywszy ile bledow popelnilem. Ale mysle ze spokojnie mozna to zrobic w 30 minut. Wystarczy wybic wszystkie obozy przed tym zadaniem i w tedy sie go podjac. Praktycznie zbieramy same paczki i dojerzdzamy do celu. Nie musisz brac calego ekwipunku i ladowac na cezarowke. Wystarczy trojkolowiec i jazda do okola mapy. Byc moze zrobie kolejne podejscie lapka

Aha.. ja mialem wszystie autostrady na 2 lvlu wiec nieco szybsze tempo. Dosc wazne bo niewiele czasu mi zostalo do konca wlasnie zewzgledu na szybsze tempo na autostradzie.

Opublikowano

Dziś albo jutro mnie czeka te zadanie, bo w sumie zostały mi do zrobienia ostatnie trzy poboczne - ryzykant, łowca i oni. Kombinuje jak do tego podejść i właśnie myślałem, żeby przed nim wyczyścić obozy i potem zrobić kółko. Wszystkie drogi na levelu 2. Można też połowę oblecieć na desce, w jednym miejscu postawić DHV z pickupem, i się przesiąść.

Opublikowano

A co jest z ryzykantem? Wydaje mi sie ze tam tez bedzie jakies zadanie specjalne bo u mnie nic sie nie dzieje. Od jakiegos czasu kompletnie nic a wiemy co gosc lubi miner

Dobra mam. Dostalem kolejna wiadomoac na SSS good