Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Cieszę się że robiłem to w miarę na bieżąco to już pójdzie z górki jakby się zachciało kiedyś wymaksować, jak tam Wiśnier jest trochę na siłę już grane?
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 21 minut temu, messer88 napisał(a):Cieszę się że robiłem to w miarę na bieżąco to już pójdzie z górki jakby się zachciało kiedyś wymaksować, jak tam Wiśnier jest trochę na siłę już grane? Mam ostatni tydzień urlopu więc jeszcze nie czuje zmęczenia ale gdybym miał grać po godzinie dziennie wieczorem to bym sobie odpuścił. Aktualnie 28 na liczniku ale mam teraz taką trasę zaplanowaną, że skończę chyba na 31.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Jedynkę w wersji DC splatynowałem jakoś w 154h, tutaj na razie nie wiem czy mi się będzie chciało, ale może być dłużej, bo obecnie już 71h, a gdzie tam do końca gry.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. No wczoraj wymieklem i wylaczylem..SpoilerQ - pida w ustawieniach bo za czesto mnie atakowali raiderzy na autostradach.Ciezarowke mam przystosowana do przyciagania paczek a nie ofensywy wiec podziekowalem. Za szybko leca obrazenia. Jak robisz aktualnie zlecenie to za wszystko jest ocena. Latwo wtopic. W sumie tak patrze teraz to cala gwiazde mam w zlocie. Ramiona juz sa chyba na maxa. Juz blisko ~ 140h na zegarach. Appka pokazuje 150h ale czasem zostawilem konsole na chwile aby skoczyc do klopa to sie porobilo. Widac czesto wychodzilem
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ogólnie zalecam nie wymęczać gry na siłę by później pisać że gierka po 200h okazał się nużąca.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 39 minut temu, WisnieR napisał(a):Aktualnie 28 na liczniku ale mam teraz taką trasę zaplanowaną, że skończę chyba na 31.ja już tak kilka razy jechałem że będzie następny a tutaj jeszcze zostawimy mały kawałeczek gwiazdki żebyś coś dowiózł.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 3 godziny temu, MEVEK napisał(a):Mistrz Pizzy - co za gosc no i daje swietne fanty.No w koncu zdobylem caly set Mistrza P...Spoiler
Opublikowano 34 minuty temu34 min Można normalnie pruć do przeciwników z ostrej amunicji? Właśnie ją odblokowałem tym trikiem od Mistrza Pizzy, ale myślałem że lorowo zabijanie prowadzi do jakiejś rozpróżni czy coś
Opublikowano 7 minut temu7 min 26 minut temu, jimmy napisał(a):Można normalnie pruć do przeciwników z ostrej amunicji? Właśnie ją odblokowałem tym trikiem od Mistrza Pizzy, ale myślałem że lorowo zabijanie prowadzi do jakiejś rozpróżni czy cośNo pewnie ze można tylko konsekwencje sa duże. Poza tym zabiera lajki z profila jak nie posprzątasz po sobie.