Posted December 1, 20222 yr Zbieramy na budę i żarcie dla kici z roboty, jak ktoś jest chętny to byłbym wdzięczny za rzucenie nawet złotówką. Niewiele trzeba. https://pomagam.pl/kiciafranczeska
December 1, 20222 yr Author 5 minut temu, 20inchDT napisał: w pracy zbiorki nie możecie zrobic? ludzie bez serca Dawaj hajs nie pierdol. Spoiler W robocie to na żarcie sie jej skladamy, a poza tym to cięzko obleciec wszystkich ze skarbonką, lepiej link przesłać, szybciej i wygodniej.
December 1, 20222 yr Author Mamy to! Zbiórkę zamykam w niedziele jakby ktoś chciał jeszcze coś wpłacić. Wystarczy spokojnie na budę i 10kg josery.
December 2, 20222 yr No chorwacja i maroko awansowaly wiec dzis po robocie wplace obiecana dyche dla fronczeski. Wplacilbym teraz ale nie mam w tej chwili takiej forsy na koncie Pozdro od moich kotowatych z dubaju
December 2, 20222 yr Zamykam jak wychodze no ale uchylone musze zostawic lekko bo jeszcze nie potrafia same otwierac drzwi
December 2, 20222 yr Author Dzięki kabi. Fajny ten Twój kociun na masie Buda, zapas suchej i mokrej karmy, krople na pchły, tabletka na odrobaczenie wjadą na pełnej jak tylko dostanę przelew z pomagam.pl. Jak coś zostanie to może jakaś kontrolną wizyte u weta się zrobi. Chociaż nie wiem czy da się w kontener wpakować.
October 28, 20231 yr W dniu 2.12.2022 o 11:16, Plugawy napisał: Dzięki kabi. Fajny ten Twój kociun na masie Buda, zapas suchej i mokrej karmy, krople na pchły, tabletka na odrobaczenie wjadą na pełnej jak tylko dostanę przelew z pomagam.pl. Jak coś zostanie to może jakaś kontrolną wizyte u weta się zrobi. Chociaż nie wiem czy da się w kontener wpakować. Hej. Sorry że męczę. Jak ta budka się sprawdza? Potrzebuję, a bardziej kot, coś podobnego. Sąsiedzi chyba wywalili kota bo błąka się po okolicy i na jedzenie przychodzi. Wydaje się oswojony, chodzi przy nodze jak pies, nawet domowe tak za mną nie chodzą. Do domu nie wezmę bo domowe już stare, nietolerancyjne i tłuką podwórkowego.
October 28, 20231 yr Author Buda super. Nic z nią się nie dzieje. Kotka siedzi w niej jak jest zimno albo w nocy. Tylko bała się tych wiszących gum na wejściu, ale można je podgiac i przycisnąć klapa od góry. Dwie podgialem a jedną zostawiłem, żeby nie zamoklo. Oni sprzedają też wkład na wymiar do budy, ale jest drogi bo 60zl wychodził wtedy, no ale wzięliśmy dwa na wymianę jakby jeden trzeba było wyprać. Oprócz tego ma kocyk włożony do środka dzięki temu chętniej wlazła. Na 10kg kota raczej za mała, ale na normalnego powinna być ok A i przyjeżdża już złożona, więc problem z głowy. Trzeba tylko znaleźć spokojne miejsce, żeby kot tam właził. U nas postawiliśmy ja w miejsce kartonu więc dla niej to było normalne, że tam teraz ma spać. Na początku trochę się kręciła i nie wchodziła, potem już jak wlazła to spała cały czas.