Opublikowano 29 marca 20241 r Stylizowana oprawa zawsze się obroni. Nie no soczyście się to zapowiada, to w końcu yebany Kev Levine
Opublikowano 29 marca 20241 r Ciekawie się zapowiada ten judasz, może do tego czasu skończę wszystkie bioshocki
Opublikowano środa o 21:224 dni Wygląda jak więcej Infinite, co mi niekoniecznie pasuje, bo akurat wolę prawdziwe BioShocki, a nie takie kolorowe Call of Duty, ale w sumie dawno nie grałem w coś z takim settingiem, więc nie skreślam.
Opublikowano środa o 21:434 dni Trochę przykre że Ken nie potrafi zrobić kopii BioShocka przez tyle lat. Coś czuję że jak to już wyjdzie za te 2-3 lata to będzie srogim rozczarowaniem ale obym się mylił.
Opublikowano czwartek o 05:003 dni Piękny downgorad na tym Tweecie, bez zaskoczenia. Ja zaś powtarzam co powtarzał będę zawsze, bo tak wygląda rzeczywistość, reinterpretacje hitów przez własnych twórców pod innym szyldem kończą się zawsze rozczarowaniem. Nie znam przykładu, gdzie komuś się to udało.
Opublikowano czwartek o 06:233 dni Jakiej kopii Bioshocka? Oprócz charakterystycznego art style'u to Judas ma być zupełnie inną grą.