Szermac 2827 Posted March 20, 2023 Posted March 20, 2023 (edited) Gra od różnonarodowej ekipy z Polskim CEO, gościem który kiedyś pracował w Blooberach - Jukai Studio. Po tym trailerze nie wiem co myśleć w zasadzie, ale na to jeszcze za wcześnie, bo to wczesny build za pewne xd Edited March 20, 2023 by Szermac Quote
Brolin 328 Posted March 20, 2023 Posted March 20, 2023 Jak to ktoś stwierdził w komentarzu na youtubie: "jeszcze nigdy nie widziałem czegoś takiego, co wyglądało by jednocześnie tak dobrze i tak źle". Coś w tym jest 1 Quote
Plugawy 3701 Posted June 20, 2023 Posted June 20, 2023 Straszne gówno i beka, ale może wyjdzie na 6/10 jak dopracuja. Quote
Wredny 9675 Posted June 20, 2023 Posted June 20, 2023 Pierwsze gameplaye mi się popdobały, ale obstawiałem, ze gra skończy jako jeden z wielu early accessów na steam, a tu proszę - plany wydania na wszystko. Dialogi to straszne gówno i cringe, dam sobie łeb uciąć, że pisał je koleś, wyglądający jak ten typ w rurkach. Gameplay jedzie drewnem, a ta rolka to niezła beka, ale myślę, że mógłbym to polubić, na zasadzie guilty pleasure Quote
Recommended Posts