Opublikowano 15 czerwca15 cze Ja to tylko tu zostawię:@Czoperrr gra jest bardzo dobrze zoptymalizowana. Na Rogalu w 900p na średnich ustawieniach wyciąga 45-50 fps.
Opublikowano 18 czerwca18 cze Ukończona. Bardzo przyjemna gierka na 12-13 godzin. Właśnie takiej produkcji mi brakowało w ostatnim czasie - podzielonej na rozdziały, gry korytarzowej z ciekawą fabułą, wspaniale wykreowanym światem, niesamowitą muzyką i przyjemną, acz niezbyt skomplikowaną mechaniką rozgrywki. Jakby był wybór rozdziałów po zakończeniu to skusiłbym się na calaka, ale niestety nie ma, więc moja przygoda z nią jest zakończona. Jeśli nie macie wygórowanych oczekiwań, co do walki i mechanik w grze to zdecydowanie polecam. Świetna przygoda na 2-3 wieczory.
Opublikowano 18 czerwca18 cze Godzinę temu, Yoshu napisał(a):To jak to w końcu jest?W takim razie jestem ślepy jak nietoperz.