Szermac 2295 Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 Oby utrzymali poklatkową animacje i oby to był super action adventure! Quote Link to comment
balon 5310 Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 No fajnie jakby to był action-adventure w sosie starszych gierek z vibem 6 generacji. Np coś w stylu Keny ale w innej stylistyce. Biorę mocno na radar. Quote Link to comment
ASX 14460 Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 Szkoda, że nie zobaczyliśmy żadnego gameplayu, ale podoba mi się styl graficzny przypominający poklatkowe plastelinowe animacje, to coś unikalnego A co do gry to trzecioosobowa singlowa gra action adventure, coś pomiędzy AA i AAA coś jak Kena. Fajnie że takie gry powstają Quote Link to comment
ASX 14460 Posted June 12, 2023 Share Posted June 12, 2023 I potwierdzenie że to action adventure 2 Quote Link to comment
lukas_k96 300 Posted June 12, 2023 Share Posted June 12, 2023 Przede wszystkim styl graficzny tej gry zwraca uwagę - na początku myślałem, że to stream coś rwie Co do reszty - trzeba poczekać na gameplay, natomiast klimacik jest. Quote Link to comment
Cedric 1313 Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 Artstyle fajny, ale poprzednia gra Compulsion to była kupa z ładnym artstyle więc na razie jestem zaciekawiony, ale ostrożny. Quote Link to comment
ASX 14460 Posted December 12, 2023 Share Posted December 12, 2023 Byłoby spoko 2 Quote Link to comment
SnoD 2113 Posted December 12, 2023 Share Posted December 12, 2023 Szczerze wątpię. Quote Link to comment
Moldar 2226 Posted December 12, 2023 Share Posted December 12, 2023 A dlaczego nie, duża gra to nie będzie, a ostatnia od nich produkcja wyszła w 2018 roku. Quote Link to comment
Daddy 4193 Posted June 9 Share Posted June 9 art style to małe dzieło sztuki walka trochę bez pierdolnięcia ale to nie miał być slasher, reszta cymesik Quote Link to comment
SnoD 2113 Posted June 9 Share Posted June 9 Najważniejsze, że nie soulslike Ale cholera jak ten rdzeń na koniec walki wyrwała z przeciwnika, to mi przed oczami stanęło Recore Wygląda na vardzo fajnà i przede wszystkim oryginalną produkcję. Quote Link to comment
Jukka Sarasti 293 Posted June 10 Share Posted June 10 Wygląda ciekawie, choć patrząc po animacji miałem wrażenie, że pokazano dosyć wczesny build (nie mam na myśli cutscenek). Quote Link to comment
Daffy 10460 Posted June 10 Share Posted June 10 Microsoftowa Kena z filmikami w 10fps, tak to na razie widzę 1 Quote Link to comment
ASX 14460 Posted June 10 Share Posted June 10 Bardzo ciekawy setting i artstyle, ale ten zabieg z animacjami stylizowanymi na animacje poklatkowe dosyć ryzykowny, wiele osób odbierze to jako klatkowanie i problemy z płynnością Quote Link to comment
pawelgr5 1424 Posted June 10 Share Posted June 10 No własnie dziwi mnie jak wiele osób myśli, że to słaba optymalizacja. Mnie ten styl początkowo zawsze razi i chwila mija zanim oko przywyknie do oglądania tego. Spiderman od Sony (animacja a nie gra) miała to samo i początek był dla mnie ciężki, później już lajtowo się oglądało do końca. Quote Link to comment
Basior 1017 Posted June 10 Share Posted June 10 3 godziny temu, Daffy napisał(a): Microsoftowa Kena z filmikami w 10fps, tak to na razie widzę Dokładnie to. Nie rozumiem tej poklatkowości. Po co? Quote Link to comment
Daffy 10460 Posted June 10 Share Posted June 10 4 minuty temu, Basior napisał(a): Dokładnie to. Nie rozumiem tej poklatkowości. Po co? Może z tej wizji artystycznej zrezygnują albo dają opcje włączenia cutscenek po bożemu bo ta animacja po klatkowa, a potem płynne przejście w gameplay 60fps(?) to jest jeden z głupszych pomysłów jaki ostatnio widziałem Quote Link to comment
Czoperrr 4835 Posted June 10 Share Posted June 10 Bałem się, że gameplay też będzie tak klatkował. Dziwny wybór artystyczny, tylko dają powód by się ktoś przyjebał do tego. Quote Link to comment
lukas_k96 300 Posted June 10 Share Posted June 10 Fajnie to wygląda, zwłaszcza pod kątem artystycznym. Zobaczymy później, jak się w to będzie grało. Quote Link to comment
ogqozo 6499 Posted June 10 Share Posted June 10 11 godzin temu, Czoperrr napisał(a): Bałem się, że gameplay też będzie tak klatkował. Dziwny wybór artystyczny, tylko dają powód by się ktoś przyjebał do tego. A co nie jest dla forumowiczów powodem żeby się przyjebać do tego lol. Jakby wszyscy się obawiali robić gry z takiego powodu, to by tylko co roku wychodził kolejny remake RE4 co najwyżej. Quote Link to comment
Czoperrr 4835 Posted June 11 Share Posted June 11 9 hours ago, ogqozo said: A co nie jest dla forumowiczów powodem żeby się przyjebać do tego lol. Jakby wszyscy się obawiali robić gry z takiego powodu, to by tylko co roku wychodził kolejny remake RE4 co najwyżej. Sama gra wygląda fajnie, piszę tylko o przerywnikach. Quote Link to comment
Recommended Posts