Jump to content

South of Midnight

Recommended Posts

• Replies 20
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Szkoda, że nie zobaczyliśmy żadnego gameplayu, ale podoba mi się styl graficzny przypominający poklatkowe plastelinowe animacje, to coś unikalnego

A co do gry to trzecioosobowa singlowa gra action adventure, coś pomiędzy AA i AAA coś jak Kena. Fajnie że takie gry powstają 

• 5 months later...
  • 5 months later...

Najważniejsze, że nie soulslike ;)

Ale cholera jak ten rdzeń na koniec walki wyrwała z przeciwnika, to mi przed oczami stanęło Recore :)

Wygląda na vardzo fajnà i przede wszystkim oryginalną produkcję.

Bardzo ciekawy setting i artstyle, ale ten zabieg z animacjami stylizowanymi na animacje poklatkowe dosyć ryzykowny, wiele osób odbierze to jako klatkowanie i problemy z płynnością

No własnie dziwi mnie jak wiele osób myśli, że to słaba optymalizacja. Mnie ten styl początkowo zawsze razi i chwila mija zanim oko przywyknie do oglądania tego. Spiderman od Sony (animacja a nie gra) miała to samo i początek był dla mnie ciężki, później już lajtowo się oglądało do końca.

4 minuty temu, Basior napisał(a):

Dokładnie to. Nie rozumiem tej poklatkowości. Po co?

Może z tej wizji artystycznej zrezygnują albo dają opcje włączenia cutscenek po bożemu bo ta animacja po klatkowa, a potem płynne przejście w gameplay 60fps(?) to jest jeden z głupszych pomysłów jaki ostatnio widziałem 

11 godzin temu, Czoperrr napisał(a):

Bałem się, że gameplay też będzie tak klatkował. Dziwny wybór artystyczny, tylko dają powód by się ktoś przyjebał do tego.

A co nie jest dla forumowiczów powodem żeby się przyjebać do tego lol. Jakby wszyscy się obawiali robić gry z takiego powodu, to by tylko co roku wychodził kolejny remake RE4 co najwyżej.

9 hours ago, ogqozo said:

A co nie jest dla forumowiczów powodem żeby się przyjebać do tego lol. Jakby wszyscy się obawiali robić gry z takiego powodu, to by tylko co roku wychodził kolejny remake RE4 co najwyżej.

Sama gra wygląda fajnie, piszę tylko o przerywnikach.