Opublikowano 15 czerwca 202515 cze Ja to tylko tu zostawię:@Czoperrr gra jest bardzo dobrze zoptymalizowana. Na Rogalu w 900p na średnich ustawieniach wyciąga 45-50 fps.
Opublikowano 18 czerwca 202518 cze Ukończona. Bardzo przyjemna gierka na 12-13 godzin. Właśnie takiej produkcji mi brakowało w ostatnim czasie - podzielonej na rozdziały, gry korytarzowej z ciekawą fabułą, wspaniale wykreowanym światem, niesamowitą muzyką i przyjemną, acz niezbyt skomplikowaną mechaniką rozgrywki. Jakby był wybór rozdziałów po zakończeniu to skusiłbym się na calaka, ale niestety nie ma, więc moja przygoda z nią jest zakończona. Jeśli nie macie wygórowanych oczekiwań, co do walki i mechanik w grze to zdecydowanie polecam. Świetna przygoda na 2-3 wieczory.
Opublikowano 18 czerwca 202518 cze Godzinę temu, Yoshu napisał(a):To jak to w końcu jest?W takim razie jestem ślepy jak nietoperz.
Opublikowano 10 sierpnia 202510 sie Po 2h bardzo mi się podoba. Czuć „vibe” mojej ukochanej Keny. No kurde lubię te korytarzykowe gierki action-adventure z segmentu AA ze sznytem 6/7 generacji :)