Skocz do zawartości

Cinema news

Featured Replies

Opublikowano

W dniu wczorajszym w wieku 62 lat zmarł Stan Winston człowiek odpowiedzialny za efekty specjalne w takich filmach jak Terminator 2 , Aliens , Predator czy Jurassic Park :/

• Odpowiedzi 5,7 tys.
  • Wyświetleń 691,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Szyt, ten koles stworzył mojego ulubionego badguya filmowego (terminator 2).Rest in pis mę.

Edytowane przez Mordechay

Opublikowano

i stworzył kultowa scene z psami w The Thing. Szkoda goscia kurde

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Będzie 4 część fast and furius, zajarani tuningiem elo gimbusy już się cieszą.

Opublikowano
wersja "R" trailer "choke"

Edytowane przez tk

Opublikowano

jezeli chodzi o Choke , to bylem pelen obaw po obejrzeniu wczesniejszych materialow.

Teraz nie moge sie doczekac ;]

Opublikowano

Ten film jest od poltora roku na "allegro", wyszedl na dvd oficjalnie dawno temu, tylko nikt nie byl laskaw zrobic do niego subtitlesow, tarantino gra tam tylko przez 2 minuty, na samym poczatku.

Opublikowano

...

fakt nie popatrzyłem na rok i myślałem, że we wrześniu dopiero wchodzi. angielskich nawet nie ma? a jeśli już przy miike jesteśmy to wyszedł teaser yattamana, niestety jak zwykle nic nie pokazujący, ale już samo zestawienie jest chore.

edit: to po angielsku jest przecie ;)

Edytowane przez tk

Opublikowano

tk - ten film ostatnio leciał w kinie Dworcowym we Wrocku, gdzieś w lipcu. No wiem, w kinie, trzeba było wydać fortunę, ale sam fakt projekcji mógł ci się obić o uszy.

Opublikowano

brad pitt już oficjalnie w "inglorious bastards" tarantino. do tego w filmie wystąpi znany z "shaun of the dead" czy "hot fuzz" sean pegg.

Opublikowano

zatem szykuje sie ciekawa produkcja, napewno nie na miare poprzednich hitow Tarantino, ale licze, ze i tym razem Quentin da rade ; ]

Opublikowano

A czemu "na pewno" nie na miarę poprzednich? Myślę, że jeśli ktoś taki jak Q pracował nad jednym scenariuszem 12 lat, to nie może być słabo.

Opublikowano

a tego to juz, ogqozo nie wiedziałem. Moze troche przesadzilem z tym 'na pewno'

- miejmy nadzieje, ze sie myle i bedzie to film kultowy :)

Opublikowano

projekt już wielokrotnie odkładany, czekał na swój czas, a teraz jak powoli obsada się wyklarowuje (podobno ma być madsen i eli roth) czuje, że będzie coś wielkiego. II wojna światowa + tarantino? to się nie może nie udać. poza tym, komanda żydów wycinającego nazistów w pień jeszcze w kinie nie było ;).

mają się uwinąć do cannes.

Edytowane przez tk

Opublikowano
brad pitt już oficjalnie w "inglorious bastards" tarantino. do tego w filmie wystąpi znany z "shaun of the dead" czy "hot fuzz" sean pegg.

+ Mike Mayers

Opublikowano

Jakiś miesiąc temu pojawił się pierwszy trailer remake'u klasyku z 1951 roku, tj. The Day The Earth Stood Still, z drewnianym Reeves'em i Connely

http://pl.youtube.com/watch?v=A_bNDv0-ZrU

lubie taki efekciarsko-katastroficzny klimat, mieszanke Nighta-Shaymalalalalalana i Bay'a, oby tylko mocno nie spie.rdolili

• 2 tygodnie później...