Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Dzisiaj pierwszy raz doszedłem do ostatniego bossa, czyli do 8 ante i niestety poległem. Rzadko gram ostatnio w Balatro, a dzisiaj całkiem przyjemnie poszło, chociaż odpaliłem myśląc, że chwilę pogram, bo szybko padnę i się na nic nastawiałem. Wiem, że w skali, to śmieszne cyferki, ale nie dobiłem do 300k na finale. Nie miałem, żadnych holografii itp, chociaż kupowałem non stop planety i rerolowałem kilka razy jokery, ale pewnie jeszcze dużo rzeczy źle robię. No, ale nigdy się nie nastawiam na nie wiadomo co i gram dla przyjemności. Miałem w jokerach byka, a że miałem dużo $, to ładnie nabijał żetony, do tego jakieś na multi i jednego, który dawał multi X3 za każdego jokera, więc cały czas trzymałem 5ciu. No, w każdym razie było blisko celu i może następnym razem się uda. Dorzucam dwa screeny z sesji. Edytowane 6 godzin temu6 godz. przez Luqat
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Minimum dwa jokery z mnożnikami, jeden z mottem, jeden z żetonami.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Jak masz wyniki na styk z celem to znaczy ze talia jest słaba, dobrze skorelowane jokery i upgrade kart/układów powinny dawać 100k już w 7 ante. Przy świetnym układzie i szczęściu nawet już w 4. Zamiast kupować słabe jokery lepiej poczekać na dobre, kupować paczki, albo ponownie losować. Ten Campfire joker z lewej to chyba straszny śmietnik, mnożnik się resetuje po wygraniu bossa, a ile kart można sprzedać przez 2 rundy. Ten kolejny to niby daje 100 za trójkę, ale jest cokolwiek wart pod warunkiem że realnie lecisz na trójkach (a widzę ze ani razu nie położyłeś), ale i tak na dłuższą metę jest słaby bo nierozwojowy. Byk jest spoko, ale jak masz 100-200 dolarów. Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Rtooj