Opublikowano poniedziałek o 22:021 dzień Przeglądarka serwerów? A na co to komu Xdhttps://x.com/MoiDawg/status/1977784331117756883?t=rTTnFk3hIgB0bC6uPTqU8A&s=19
Opublikowano poniedziałek o 22:461 dzień Odpaliłem to na moim oledzie MSI MPG 321URX w natywnym 4K na ultra z HDR i generatorem klatek x4 (240 FPS) Wygląda to po prostu zjawiskowo. Nie czuję input laga pomimo włączenia FG.
Opublikowano wczoraj o 01:40 1 dzień 4 godziny temu, Rozi napisał(a): Sobek City to chyba najgorsza mapa w historii serii. Wszystko wygląda jak Ground War w CODzie, napierdalają z każdej strony, nie ma miejsca na taktyczne podejścieMam dokładnie takie same odczucia. Gra przypomina właśnie ten większy tryb z coda bardziej niż Battlefielda. Niby gunplay fajny ale strasznie poszli w stronę coda i w kierunku młodszego pokolenia graczy, którzy niekoniecznie grali w te części do bf1. Most manhatanski przypomina trochę Hardline. W zasadzie podobają mi się tylko te mapy, które były w becie. No i niestety widać też to, że ludzie w większości nie wiedzą jak się gra w Bfa, przyszli z coda i myślą, że tu tak samo, rzadko trafia mi się team, który ogarnia grę drużynową.
Opublikowano wczoraj o 07:05 1 dzień Przypominam, że BF w swojej bogatej historii miał również mapy do typowego napieprzania się i ludzie z jakiegoś powodu lubili to grać. Mnie Sobek City mniej drażni od takiego Metra i miałem tam zarówno dobre mecze w Breakthrough, jak i w Conqueście. Bardziej mi już chyba przeszkadza flow na Mirak Valley, gdzie wszystko kręci się wokół środkowych flag.
Opublikowano wczoraj o 07:14 1 dzień Tak, z Mirak Valley coś jest nie teges, może przesadzili z dystansami, bo ostatecznie większość akcji jest w okolicy tych bloków. Albo może pojazdy są poniekąd za słabe, w końcu strach gdziekolwiek jechać, skoro po 5 minutach cała mapa jest zawalona minami.
Opublikowano wczoraj o 07:21 1 dzień 14 minutes ago, wrog said:Przypominam, że BF w swojej bogatej historii miał również mapy do typowego napieprzania się i ludzie z jakiegoś powodu lubili to grać. MOczywiście, ale tu brakuje takich naprawdę dużych map nastawionych na sprzęt. Takich po 3-4 czołgi na stronę, śmigłowce, samoloty, a nie, że masz w bazie APC, jeden czołg za flagę, który i tak stoi i kampi, bo wjazd w ciaśniejszą strefę to wjedziesz na 2137 min.
Opublikowano wczoraj o 07:28 1 dzień @Bartg Jako fan jeżdżenia czołgiem w BFach jak najbardziej się zgadzam i liczę, że dodadzą więcej map pod pojazdy.
Opublikowano wczoraj o 08:18 1 dzień byłem napalony bo pierwsze opinie zwiastowały powrót do bf bc2 albo bf3 ale im więcej czytam te wasze opinie na temat ciasnoty map i ogólnie tego, że to taki trochę bfowy cod to chyba się wstrzymam ten rok az gra wleci do gamepassa w ramach abonamentu ea i wtedy sobie pogram, moze do tego czasu dodadzą nowe ciekawsze bardziej bfowe mapy, pozmieniają rzeczy ktore teraz irytują i ogólnie bedzie juz wtedy wiadomo co z tego faktycznie upichcili
Opublikowano wczoraj o 09:16 1 dzień Bez przesady, ja na przykład mam pewne zastrzeżenia co do map, ale to bardziej taka dyskusja jak gra mogłaby być jeszcze lepsza. Natomiast bawię się przednio, po kilkunastu godzinach nie mogę doczekać się kolejnej sesji i BF6 jest moim ulubionym shooterem od lat. Nie będę w końcu po każdej sesji wpadał na forum pisać jak dobrze mi się grało czy jakie typowo BF’owe akcje widziałem tym razem.
Opublikowano wczoraj o 09:22 1 dzień Jak wyżej, dawno nie miałem takiej frajdy z sieciowego strzelania i nie robiłem takich wielogodzinnych sesji przed konsolą. Czy gra jest idealna? Nie, ale baza jest na tyle świetna, że nie mam zamiaru narzekać. Skoro to dziadostwo, jakim był BF2042 potrafili tyle czasu wspierać, to o dalsze życie BF6 tym bardziej jestem spokojny.
Opublikowano wczoraj o 09:33 1 dzień Dokładnie, kupować i grać jak się lubi sieciowe shootery, poza mapami reszta to raczej drobniejsze rzeczy do poprawienia updatami. Z ciekawości przechodzę kampanię no i takie meh, niby strzelanie jest git, widoczki ładne, ale fabuła jeszcze głupsza niż w codach, postacie do absolutnego zapomnienia, całość na jedno posiedzenie. No i oczywiście nasz oddział musi być z duchem czasu, czyli murzyn, kobieta, gość w okularach, jakiś azjata.
Opublikowano wczoraj o 09:43 1 dzień Widzę filmiki ze ludzie detonują miny za pomocą drona to prawda da się tak bo grając nie zauważyłem takiej opcji ?
Opublikowano wczoraj o 09:47 1 dzień Ooo to by było ciekawe, nie testowałem.Fajnie się lata dronem. Nie można strzelać, ale jeśli akurat nasz team mocno napiera, można zarobić masę punktów na zaznaczaniu, plus oczywiście widoczność przeciwników bardzo pomaga drużynie. Ja czasem odpalam go też przy przejmowaniu punktu w kilka osób, przydaje się widzieć skąd przybiegną obrońcy.
Opublikowano wczoraj o 10:09 1 dzień 25 minut temu, Banan91PL napisał(a):Widzę filmiki ze ludzie detonują miny za pomocą drona to prawda da się tak bo grając nie zauważyłem takiej opcji ?Jak jesteś wystarczająco blisko, to możesz niszczyć sprzęt przeciwników dronem, w tym wysadzać miny.
Opublikowano wczoraj o 10:36 1 dzień 47 minutes ago, Mustang said:Ooo to by było ciekawe, nie testowałem.Fajnie się lata dronem. Nie można strzelać, ale jeśli akurat nasz team mocno napiera, można zarobić masę punktów na zaznaczaniu, plus oczywiście widoczność przeciwników bardzo pomaga drużynie.Ja czasem odpalam go też przy przejmowaniu punktu w kilka osób, przydaje się widzieć skąd przybiegną obrońcy.Dron fajna sprawa, szukałem 10 minut w opcjach (na pc) jak nim latać Skomplikowanie sterowania i absolutny pierdyliard opcji to jest też jakiś lekki absurd. Ale jak masz zadanie dzienne nabić punkty reconem wystarczy się położyć gdzieś, odpalić dron i punkty lecą same. Wczoraj nabiłem 25 asyst na jednej baterii drona.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. 1 godzinę temu, Banan91PL napisał(a):Widzę filmiki ze ludzie detonują miny za pomocą drona to prawda da się tak bo grając nie zauważyłem takiej opcji ?L2 namierzasz na jakikolwiek sprzęt elektroniczny (miny, claymore'y, czujniki) i R2 detonujesz.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Wie ktoś jak wyłączyć to gówno z auto-nożem na bliskim dystansie? Szukam w opcjach i nie widzę. Może ze 2x pomogło, ale chyba z 10x przez to zginąłem. Na początku myślałem, że wcisnąłem przez przypadek prawego analoga, ale odbindowałem to i sytuacja dalej się powtarza.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Jeszcze jedna rzecz jest upierdliwa - nieotwieralne drzwi. Zwłaszcza w NY co chwila wbiegasz z pełną prędkością ryjem w drzwi, których nie da się otworzyć. Już mogli ścianę dać w tym miejscu czy cokolwiek. No i destrukcja otoczenia jest momentami dyskusyjna i bardzo nierówno oskryptowana.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. 45 minut temu, Pianista911 napisał(a):Wie ktoś jak wyłączyć to gówno z auto-nożem na bliskim dystansie? Szukam w opcjach i nie widzę. Może ze 2x pomogło, ale chyba z 10x przez to zginąłem. Na początku myślałem, że wcisnąłem przez przypadek prawego analoga, ale odbindowałem to i sytuacja dalej się powtarza.Jakie gówno z auto-nożem? Od tyłu robisz eliminację i zabierasz blachy, tak jak dawniej było.17 minut temu, Bartg napisał(a):Jeszcze jedna rzecz jest upierdliwa - nieotwieralne drzwi. Zwłaszcza w NY co chwila wbiegasz z pełną prędkością ryjem w drzwi, których nie da się otworzyć. Już mogli ścianę dać w tym miejscu czy cokolwiek. No i destrukcja otoczenia jest momentami dyskusyjna i bardzo nierówno oskryptowana.To jest wkurwiające mocno. Albo te schody kończące się ścianą XD Za to Oblężenie Kairu jest świetne
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. 2 godziny temu, Banan91PL napisał(a):Widzę filmiki ze ludzie detonują miny za pomocą drona to prawda da się tak bo grając nie zauważyłem takiej opcji ?You can trigger lands mines with the FPV Drone, and it’s 𝐝𝐢𝐚𝐛𝐨𝐥𝐢𝐜𝐚𝐥 : r/Battlefield6
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Klasa szturmowca z tą ograniczona liczba ammo jest właściwie bezużyteczna tutaj, ciekawe czy celowy zabieg, chociaż pozbawiony sensu skoro inne klasy mają jej więcej czy jakiś błąd a błędów tu jest sporo. Balans broni bardzo słaby, jeśli karabin szturmowy ma niższa szybkostrzelność to powinien zadawać trochę większe obrażenia, przynajmniej tak było kiedyś no ale teraz inne czasy. Wszystkie te shootery sieciowe są w tych czasach strasznie bezpłciowe i najnowszy Battlefieldo - cod nie jest tutaj wyjątkiem.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. 1 minutę temu, Qbon napisał(a):Klasa szturmowca z tą ograniczona liczba ammo jest właściwie bezużyteczna tutaj, ciekawe czy celowy zabieg, chociaż pozbawiony sensu skoro inne klasy mają jej więcej czy jakiś błąd a błędów tu jest sporo.Wystarczy zdjąć shotguna i założyć gadżet - ammo jest pod dostatkiem wtedy.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 46 minut temu, Rozi napisał(a):Jakie gówno z auto-nożem? Od tyłu robisz eliminację i zabierasz blachy, tak jak dawniej było.Nie wiem, jak było dawniej, ale scenariusz jest taki:Strzelam się z kimś na bliskim dystansie (kilka metrów)Biegniemy na siebieJa dalej trzymam trigger, aż tu nagle mój żołnierz wyciąga kosę i zaczyna dźgać zamiast dalej strzelaćWygląda mi to na jakąś "asystę". Na Reddicie się natknąłem przed chwilą na podobny wątek w BF2042.