Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Przeglądarka serwerów? A na co to komu Xdhttps://x.com/MoiDawg/status/1977784331117756883?t=rTTnFk3hIgB0bC6uPTqU8A&s=19
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Odpaliłem to na moim oledzie MSI MPG 321URX w natywnym 4K na ultra z HDR i generatorem klatek x4 (240 FPS) Wygląda to po prostu zjawiskowo. Nie czuję input laga pomimo włączenia FG.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 4 godziny temu, Rozi napisał(a): Sobek City to chyba najgorsza mapa w historii serii. Wszystko wygląda jak Ground War w CODzie, napierdalają z każdej strony, nie ma miejsca na taktyczne podejścieMam dokładnie takie same odczucia. Gra przypomina właśnie ten większy tryb z coda bardziej niż Battlefielda. Niby gunplay fajny ale strasznie poszli w stronę coda i w kierunku młodszego pokolenia graczy, którzy niekoniecznie grali w te części do bf1. Most manhatanski przypomina trochę Hardline. W zasadzie podobają mi się tylko te mapy, które były w becie. No i niestety widać też to, że ludzie w większości nie wiedzą jak się gra w Bfa, przyszli z coda i myślą, że tu tak samo, rzadko trafia mi się team, który ogarnia grę drużynową.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Przypominam, że BF w swojej bogatej historii miał również mapy do typowego napieprzania się i ludzie z jakiegoś powodu lubili to grać. Mnie Sobek City mniej drażni od takiego Metra i miałem tam zarówno dobre mecze w Breakthrough, jak i w Conqueście. Bardziej mi już chyba przeszkadza flow na Mirak Valley, gdzie wszystko kręci się wokół środkowych flag.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Tak, z Mirak Valley coś jest nie teges, może przesadzili z dystansami, bo ostatecznie większość akcji jest w okolicy tych bloków. Albo może pojazdy są poniekąd za słabe, w końcu strach gdziekolwiek jechać, skoro po 5 minutach cała mapa jest zawalona minami.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 14 minutes ago, wrog said:Przypominam, że BF w swojej bogatej historii miał również mapy do typowego napieprzania się i ludzie z jakiegoś powodu lubili to grać. MOczywiście, ale tu brakuje takich naprawdę dużych map nastawionych na sprzęt. Takich po 3-4 czołgi na stronę, śmigłowce, samoloty, a nie, że masz w bazie APC, jeden czołg za flagę, który i tak stoi i kampi, bo wjazd w ciaśniejszą strefę to wjedziesz na 2137 min.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. @Bartg Jako fan jeżdżenia czołgiem w BFach jak najbardziej się zgadzam i liczę, że dodadzą więcej map pod pojazdy.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. byłem napalony bo pierwsze opinie zwiastowały powrót do bf bc2 albo bf3 ale im więcej czytam te wasze opinie na temat ciasnoty map i ogólnie tego, że to taki trochę bfowy cod to chyba się wstrzymam ten rok az gra wleci do gamepassa w ramach abonamentu ea i wtedy sobie pogram, moze do tego czasu dodadzą nowe ciekawsze bardziej bfowe mapy, pozmieniają rzeczy ktore teraz irytują i ogólnie bedzie juz wtedy wiadomo co z tego faktycznie upichcili
Opublikowano 27 minut temu27 min Bez przesady, ja na przykład mam pewne zastrzeżenia co do map, ale to bardziej taka dyskusja jak gra mogłaby być jeszcze lepsza. Natomiast bawię się przednio, po kilkunastu godzinach nie mogę doczekać się kolejnej sesji i BF6 jest moim ulubionym shooterem od lat. Nie będę w końcu po każdej sesji wpadał na forum pisać jak dobrze mi się grało czy jakie typowo BF’owe akcje widziałem tym razem.
Opublikowano 21 minut temu21 min Jak wyżej, dawno nie miałem takiej frajdy z sieciowego strzelania i nie robiłem takich wielogodzinnych sesji przed konsolą. Czy gra jest idealna? Nie, ale baza jest na tyle świetna, że nie mam zamiaru narzekać. Skoro to dziadostwo, jakim był BF2042 potrafili tyle czasu wspierać, to o dalsze życie BF6 tym bardziej jestem spokojny.
Opublikowano 9 minut temu9 min Dokładnie, kupować i grać jak się lubi sieciowe shootery, poza mapami reszta to raczej drobniejsze rzeczy do poprawienia updatami. Z ciekawości przechodzę kampanię no i takie meh, niby strzelanie jest git, widoczki ładne, ale fabuła jeszcze głupsza niż w codach, postacie do absolutnego zapomnienia, całość na jedno posiedzenie. No i oczywiście nasz oddział musi być z duchem czasu, czyli murzyn, kobieta, gość w okularach, jakiś azjata.