Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano
7 minut temu, Pupcio napisał(a):

A wiadomo że nie będzie? Może właśnie skoro robią to swoje emu pierdolety to właśnie będzie trzeba instalować na dysk te karty z s1

To wtedy to 256gb starczy na 3 gry

• Odpowiedzi 4,7 tys.
  • Wyświetleń 238,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• ogqozo
    ogqozo

Spędziłem 4-5 godzin w krainie Switcha 2. Jadąc na miejsce, kapnąłem się, że mam na sobie tshirt, w którym spałem... z Pikachu. Bojąc się, że Nintendo za obrazę praw autorskich wyśle policję z pałami

Opublikowano
6 minut temu, funditto napisał(a):

może na karcie są pliki dla obu trybów..

Coś czuję, że pierwsze dni po premierze to będzie się sprawdzać Digital Foundry.

Nintendo jest dziwnie tajemnice i widzę dwie opcje czemu tak jest:

1) Jest jakiś bonus, którym chcą się chwalić ostro po premierze

2) Jest słabo ze wsteczną i nie chcą, żeby to wyszło przed premierą

Obawiam się, że może być to drugie i będzie trzeba czekać na patche

Dla mnie to opcja:

3) Są po prostu typową firmą z Japonii i nie przykładają takiej uwagi do komunikacji i nie przejmują się tym co ludzie piszą i o czym dywagują na forach. Są skupieni na swojej robicie, uznali że powiedzieli co mieli powiedzieć i tyle.

Opublikowano

Oby w niespodziance systemu były nowe theme bo ruskie donoszą że dalej jest tylko szary i biały do wyboru xdddd

Opublikowano

Już dość dawno temu gdzieś czytałem że na niektórych rynkach niby będzie mk w pudełku dodawany. Nieźle jesteśmy RUCHANI w każdej jednej rzeczy

Opublikowano
  • Autor

Podobno na ich rynku to norma jeżeli chodzi o takie bundle Playstation/Nintendo.

Opublikowano
Godzinę temu, GearsUp napisał(a):

To nadal o jeden więcej od SD.

Przecież jest możliwość wręcz nieograniczonej ilości theme, można zmieniać ikonki czy obrazki dla każdej gry z osobna itd

Proszę zachować obiektywność tak jak inni userzy tutaj, dodatkowo nie wrzucając niczym nie sprowokowany co chwilę wzmiankę o rewelacyjnym sprzęcie gabena

Opublikowano
  • Autor
Teraz, Daffy napisał(a):

Przecież jest możliwość wręcz nieograniczonej ilości theme, można zmieniać ikonki czy obrazki dla każdej gry z osobna itd

Proszę zachować obiektywność tak jak inni userzy tutaj, dodatkowo nie wrzucając niczym nie sprowokowany co chwilę wzmiankę o rewelacyjnym sprzęcie gabena

Jest odwrotnie. Ty się triggerujesz za każdym razem jak się o nim wspomni xd

A jeżeli mamy być obiektywni to mowa o tym co proponuje Valve/Nintendo.

Na scustomizowanym SD/przerobionym Switchu są nieograniczone możliwości.

Opublikowano

"Scustomizowany SD jak przerobiony Switch", niech mnie chuy pawel Gdzie teraz na forum daje się ignora na tematy?

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, Bzduras napisał(a):

Gdzie teraz na forum daje się ignora na tematy?

Wystarczy nie wchodzić lapka

Opublikowano

przegląd menu (ninje kasują mirrory)

dropnął też trailer Mario Party Jamboree TV

Opublikowano

Skorzystam z rewolucyjnej nintendo opcji i się zareklamuje jeśli ktoś będzie pykał w Mario karta i chce popykać (nie obiecuję że nie usunę tego po tygodniu) ogor

nintendo_switch_friend_code_20250529193748.jpg

Opublikowano

In this video, Did You Know Gaming looks at how Nintendo seems to be shifting focus from affordability and innovation, and torward maximizing profits above all elser. Will the Nintendo Switch 2 mark the end of an era? We go over the history of Nintendo's philosophy and business practices, and look at where they might be heading.

Opublikowano
  • Autor

A inne Mariany i Janusze nadal będą oblepiać nowy sprzęt jakimś gównem niszcząc sobie ostrość obrazu

Nintendo Life
No image preview

PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Laye...

"Designed to prevent fragments scattering"
Opublikowano

Nie czytałeś artykułu jak widać. Mowa jest o osłonie która nie pozwoli rozsypać się kawałkom ekranu w razie rozbicia, a nie folii chroniącej przed porysowaniem balon

Opublikowano

Nie ma co naklejać na zabawke za 2k jakiegoś gówna i tak za kilka lat podmianka na model O L E Dboomer

Opublikowano

Nie wiem czy było, ale chyba będą szybsze loadingi nawet jak gra nie ma patcha

Opublikowano

Ale to wykurwiście wygląda, demo generacji banderas