Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano
7 minut temu, Pupcio napisał(a):

A wiadomo że nie będzie? Może właśnie skoro robią to swoje emu pierdolety to właśnie będzie trzeba instalować na dysk te karty z s1

To wtedy to 256gb starczy na 3 gry

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Wyświetleń 216 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• ogqozo
    ogqozo

Spędziłem 4-5 godzin w krainie Switcha 2. Jadąc na miejsce, kapnąłem się, że mam na sobie tshirt, w którym spałem... z Pikachu. Bojąc się, że Nintendo za obrazę praw autorskich wyśle policję z pałami

• Nowobogackim Polakom nie przeszkadzają gierki za $90, a na discordzie i reddicie ludzie z bogatszych krajów narzekają, że nie dadzą tyle za gierke dla dzieci. Po premierze Astro Bota mase wpisów widzi

Opublikowano
6 minut temu, funditto napisał(a):

może na karcie są pliki dla obu trybów..

Coś czuję, że pierwsze dni po premierze to będzie się sprawdzać Digital Foundry.

Nintendo jest dziwnie tajemnice i widzę dwie opcje czemu tak jest:

1) Jest jakiś bonus, którym chcą się chwalić ostro po premierze

2) Jest słabo ze wsteczną i nie chcą, żeby to wyszło przed premierą

Obawiam się, że może być to drugie i będzie trzeba czekać na patche

Dla mnie to opcja:

3) Są po prostu typową firmą z Japonii i nie przykładają takiej uwagi do komunikacji i nie przejmują się tym co ludzie piszą i o czym dywagują na forach. Są skupieni na swojej robicie, uznali że powiedzieli co mieli powiedzieć i tyle.

Opublikowano

Oby w niespodziance systemu były nowe theme bo ruskie donoszą że dalej jest tylko szary i biały do wyboru xdddd

Opublikowano

Już dość dawno temu gdzieś czytałem że na niektórych rynkach niby będzie mk w pudełku dodawany. Nieźle jesteśmy RUCHANI w każdej jednej rzeczy

Opublikowano
  • Autor

Podobno na ich rynku to norma jeżeli chodzi o takie bundle Playstation/Nintendo.

Opublikowano
Godzinę temu, GearsUp napisał(a):

To nadal o jeden więcej od SD.

Przecież jest możliwość wręcz nieograniczonej ilości theme, można zmieniać ikonki czy obrazki dla każdej gry z osobna itd

Proszę zachować obiektywność tak jak inni userzy tutaj, dodatkowo nie wrzucając niczym nie sprowokowany co chwilę wzmiankę o rewelacyjnym sprzęcie gabena

Opublikowano
  • Autor
Teraz, Daffy napisał(a):

Przecież jest możliwość wręcz nieograniczonej ilości theme, można zmieniać ikonki czy obrazki dla każdej gry z osobna itd

Proszę zachować obiektywność tak jak inni userzy tutaj, dodatkowo nie wrzucając niczym nie sprowokowany co chwilę wzmiankę o rewelacyjnym sprzęcie gabena

Jest odwrotnie. Ty się triggerujesz za każdym razem jak się o nim wspomni xd

A jeżeli mamy być obiektywni to mowa o tym co proponuje Valve/Nintendo.

Na scustomizowanym SD/przerobionym Switchu są nieograniczone możliwości.

Opublikowano

"Scustomizowany SD jak przerobiony Switch", niech mnie chuy pawel Gdzie teraz na forum daje się ignora na tematy?

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, Bzduras napisał(a):

Gdzie teraz na forum daje się ignora na tematy?

Wystarczy nie wchodzić lapka

Opublikowano

przegląd menu (ninje kasują mirrory)

dropnął też trailer Mario Party Jamboree TV

Opublikowano

Skorzystam z rewolucyjnej nintendo opcji i się zareklamuje jeśli ktoś będzie pykał w Mario karta i chce popykać (nie obiecuję że nie usunę tego po tygodniu) ogor

nintendo_switch_friend_code_20250529193748.jpg