Opublikowano 16 maja 20241 r Już się w lewackich łbach teoria spiskowa tworzy na forum widzę, tajemniczy "nowi gracze" się pojawiają i "z piwnic spamują kciukami w dół" xd Trudno zaakceptować że po prostu zwykli ludzie mają już dość waszej propagandy wciskanej gdzie się tylko da?
Opublikowano 16 maja 20241 r Ale chcesz teraz naginać suche fakty z liczb, które podałem? 6 minut temu, Observer napisał: zwykli ludzie mają już dość aha to już zwykli ludzie a nie gracze xd
Opublikowano 16 maja 20241 r 4 minuty temu, GearsUp napisał: aha to już zwykli ludzie a nie gracze xd A gracze to są jacyś niezwykli ludzie? Gwarantuje że oprócz garstki odklejeńców jak ty, większość graczy to zwykli, normalni ludzi.
Opublikowano 16 maja 20241 r 1 minutę temu, Observer napisał: A gracze to są jacyś niezwykli ludzie? Gwarantuje że oprócz garstki odklejeńców jak ty, większość graczy to zwykli, normalni ludzi. Jedynym odklejeńcem od samego początku w tym temacie jesteś ty.
Opublikowano 16 maja 20241 r edit: link -> https://finance.yahoo.com/quote/UBI.PA/ Edytowane 16 maja 20241 r przez sph!
Opublikowano 16 maja 20241 r 4 minuty temu, sph! napisał: Ciekawe jak gierka się sprzeda Po tych 300k dislajków trzeba zakładać, że będzie najgorszy wynik w całej serii A może wyjdzie na to, że gracze aka normalni zwykli ludzie rzeczywiście tego właśnie chcieli i gierka pobije rekordy sprzedażowe i tą drugą grupą odklejeńców, która i tak by gry nie kupiła nie ma co się przejmować. Edytowane 16 maja 20241 r przez GearsUp
Opublikowano 16 maja 20241 r 6 godzin temu, Figuś napisał: "Przygody murzyna w Japonii" - autorka: pierdolnięta biała gruba baba w średnim wieku. Na pewno będzie świetna fabuła dla prawdziwych graczy. Edytowane 16 maja 20241 r przez Observer
Opublikowano 17 maja 20241 r A ja się identyfikuje jako senior i chce już emeryturę. Chorzy ludzie i tyle. Mam tylko nadzieję że przestaną mi wszędzie wciskać tych odklejencow. Edytowane 17 maja 20241 r przez Szymek
Opublikowano 17 maja 20241 r Francja juz dawno upadla jako narod i nie ma co tych popaprancow brac na powaznie
Opublikowano 17 maja 20241 r Obrodziło tymi assassynami, że strach lodówkę otworzyć. Ja odpuszczam. Po Mirage już mi się nie chce ciągnąć tych reskinów i płytkich historyjek. Formuła sprana, jak jeansy Pupcia z pierwszej komunii.
Opublikowano 17 maja 20241 r Biali cisną bekę z czarnego samuraja, Azjaci cisną bekę z czarnego samuraja, nawet czarni są doskonale świadomi agendy związanej z tą gierką. Tylko mała grupka świrów z forum broni tej decyzji Also, według użytkownika Krzysio ten pan z filmiku również jest rasistą Edytowane 17 maja 20241 r przez Josh
Opublikowano 17 maja 20241 r Ja liczę na jakiegoś Assasyna w 2ws by ss' manów tworzyli murzyni, którzy świetnie będą się zlewać z czarnymi prochowcami, potem jeszcze film niech zrobią z Morganem Freemanem albo Danzelem w roli Hitlera.
Opublikowano 17 maja 20241 r 6 minut temu, Daffy napisał: Ja liczę na jakiegoś Assasyna w 2ws by ss' manów tworzyli murzyni, którzy świetnie będą się zlewać z czarnymi prochowcami, potem jeszcze film niech zrobią z Morganem Freemanem albo Danzelem w roli Hitlera. Murzyni tylko jako pozytywni bohaterowie kolego. Złol musi być bialym facetem.
Opublikowano 17 maja 20241 r 2 minuty temu, Shen napisał: Murzyni tylko jako pozytywni bohaterowie kolego. Złol musi być bialym facetem. No to czarni Żydzi !!!!