Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Call of Duty: Black Ops 6

Featured Replies

Opublikowano

No to po starym MW3 masz kilka jak nie kilkanaście odsłon cyklu z 'akcją akcją, wybuchami i skryptami w starym stylu'. Ja tam jednak wolę żeby eksperymentowali jak w najnowszym BO6 ;)

• Odpowiedzi 592
  • Wyświetleń 55,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przecież to nie chodzi o to że jest sklepik ze skinami tylko ile tam tego jest i co tam jest. Ja w MW 2019 kupiłem prawie autentyczny uniform polskiego GROMu i innych realnych jednostek wojskowych, te

• Chcesz bezpowrotnie stracić czas to wbijaj w kampanię

• Ale to multi to parujące gówno jest  dosłownie po 3 meczach mam ochotę wyjebac z dysku i nie wracać więcej. Strzela się gorzej niż w MWIII, spawny klasycznie spierdolone tak jak w becie, balans taki ż

Opublikowano

Te nowe mapy to funkiel nówki nie śmigane, czy jakiś recykling? Lifeline śmierdzi na kilometr Hijacked z BO2...

Opublikowano
9 godzin temu, Czezare napisał(a):

Te nowe mapy to funkiel nówki nie śmigane, czy jakiś recykling? Lifeline śmierdzi na kilometr Hijacked z BO2...

Grind i lifeline stare.

Opublikowano
10 godzin temu, Czezare napisał(a):

Grind nie pamiętasz? Nawet w Cold War był. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam mam taki problem. Osiągnąłem poziom 55, prestiż odblokowany a nie mogę grać. Jest komunikat " Aby uzyskać dostęp przerwij dobieranie graczy" proszę o pomoc nie wiem jak zrobić.

Opublikowano

Ma Ktoś ochotę pograć w tryb zombie i porobić trofea z tym związane? Mam już dosyć gier z debilnymi randomami. Dziś na mapie Terminus grałem z trzema typami, w połowie dwóch wyszło, a trzeci myślałem, że jest ogarnięty... Przynajmniej wszystko na to wskazywało. Niestety pomyliłem się :kekw: Po dwóch godzinach dozbrajania się, by rozwalić ostatniego bossa, rozpoczęliśmy ostatnie starcie. 

Została mu 1/3 HP, a typ zamiast robić to samo - czyli grać uważnie i biegać dookoła bossa zapragnął użyć kierowanej rakiety powietrze - ziemia :yao:

Podczas jego zabawy otoczyły mnie zombiaki i padłem ZARAZ PRZY NIM, ale oczywiście kretyn zamiast mnie od razu podnieść, byśmy razem dobili bossa, to nie przerwał swojego celowania rakietą i też dorwały go zombiaki.

I tak dwie godziny uzbrajania się po zęby chooj strzelił :nvmnd:Nie mam już cierpliwości do grania z nieogarniętymi ludźmi, więc jakby był Ktoś zainteresowany grą w trybie zombie (szczególnie mapa Terminus), dajcie zaproszenie na PSN :lapka:

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Kurcze, okazało się, że w CoDa grają dzisiaj głównie Z-etki i alfy a nie fani militariów?

nie wiem czy fani militariów grali kiedyś w CoDy bo niegdyś było sporo różnych serii dla takich kolesi z klasy co 3 lata nauczania czekali żeby popisać się swoją znajomością czołgów na lekcji historii. Ja się bardziej zastanawiam czy te zetki i alfy to one są chore jakieś, tak?

Opublikowano

Kiedyś grali fani militariów, ale to było dawno temu i w odległej galaktyce, gdy ta seria jeszcze trzymała się klimatów militarnych. Bo teraz to jest zwykła szczelanka (tak, nawet nie strzelanka) dla gimbazy, która ma w pompie swój rodowód. Najwyraźniej poważne gierki się nie sprzedają, a sranie tęczą w mikrotransakcjach tak. Ostatnio nawet ktoś na forum wrzucał taki filmik w statusy.

Opublikowano

W nowym Rainbow Six X mają być skórki transformujących się karabinów w miecze, więc fortnajtyzacja dochodzi już do samiutkiego końca.

Opublikowano

Te żółwie to beka sroga xd raz widziałem w rankedach. Gra się nadal świetnie jak serwery nie odwalają maniany. Trochę mnie już nudzi mimo wszystko. Ale to po 2 dniach grindu, a potem na kolejnym wolnym znowu rak się uaktywni ehhh. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wczoraj udało mi się odblokować tę żółwią broń specjalną i OMG, co za sztos!:niki: Fantastycznie się z niej szyje na krótkie i średnie dystanse. Już chciałem powoli kończyć z CoD-em, ale nie spocznę póki tej pukawy nie zdiamentuję:obama:

IMG_20250301_213532826_HDR.jpg

Opublikowano

wstydziłbyś się stary capie chwalić takimi perwersjami ha tfu

kiedyś na pewno wszystko wróci do korzeni, było nasze pokolenie, teraz jest zjebane pokolenie, a kolejne będzie inne, tylko bardziej zjebane już być nie może, więc nadzieja na odwrót jest

Opublikowano
3 godziny temu, krzysiek923 napisał(a):

wstydziłbyś się stary capie chwalić takimi perwersjami ha tfu

kiedyś na pewno wszystko wróci do korzeni, było nasze pokolenie, teraz jest zjebane pokolenie, a kolejne będzie inne, tylko bardziej zjebane już być nie może, więc nadzieja na odwrót jest

Krótko: zluzuj poślady.

Opublikowano

No i chyba jednak nie zdiamentuję G1.3 SECTOR, póki nie usuną buga, mianowicie nie nalicza zabójstw "1 strzał, jeden trup", wszak ta broń tylko tak zabija, tj jednym celnym strzałem :( 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kilka dni temu w końcu wyebałem BO6 z dysku. Zrobiłem to, bo mi się nie podobało? NIE!! Napisałem to już i zdanie podtrzymuję: to najlepszy CoD od czasu BO2! Przestałem grać, ponieważ porobiłem wszystko co chciałem. Osiągnąwszy 9 i pół prestiżu (wiem, mógłbym ciągnąć do max 10, ale mam dość) ukończyłem w komplecie drugi sezon uzyskawszy diamentowe kamuflaże we wszystkich dostępnych snajperkach i karabinach wyborowych, dwóch obrzynach i dwóch broniach specjalnych (Sector w końcu naprawili). Na koniec intensywnie pobawiłem się strzelając li tylko z kuszy podwieszonej pod Cypherem :P. Nie mam zatem już motywacji i celów do dalszej gry. Wycisnąłem z niej max dla siebie co mogłem i chciałem. Cudowna była to przygoda!:banderas: Minusy? Brak klasycznej kuszy. Jak dadzą w trzecim sezonie to może wrócę. Niektóre mapy mogły być lepsze, np ta co udaje Hijacked z BO2. Mieli genialny pierwowzór, a zrobili jakąś marną popłuczynę :/ Cała zaś reszta to ocean miodu :) 

PS: Singla nie oceniam, bo w ogóle w niego nie grałem.

Opublikowano

A mi zostały dwa dzbanki i będzie platyna. Oczywiście jak tylko zrobiłem wszystko pod względem trofeów w multi, już do niego nie wróciłem :kekw: Każde wygląda tak samo od dwudziestu lat - motor w dupie i latasz po mapie. Nudzi się szybko, wbiłem drugi prestiż i battle pass. Trochę trzeba było pograć, by zbudowane trophy wpadło w postaci zabicia dwóch typów RC, ale o tym kiedy indziej.

Najwięcej czasu spędziłem w zombiakach i dalej w to gram, bo by wymaksować 10 augumentow jest spooooro godzin grania, ale to tak nie przeszkadza, bo gra się w to zajebiście. 

Singiel jak zwykle daje radę, choć nie rozumiem zachwytów, że jest to niby jakiś przełom. Jest to fajna, emocjonująca kampania, nieodbiegająca poziomem choćby od Cold War. Może z dwie godziny dłuższa.

Dla mnie Treyarch robi najlepszy CoDy, choć peaku serii w postaci Black Ops z 2010 roku już chyba nikt nie przebije. To była miazga.

Opublikowano

Od dzisiaj zaczyna się double XP weekend :lapka:

Może uda mi się w końcu dopakować 10 augumentów w trybie zombie i wpadnie platyna :ragus:

Edytowane przez [InSaNe]