Opublikowano piątek o 09:583 dni 8 minut temu, Symeon_88 napisał(a):No właśnie jestem w trakcie. Astro Playroom też się wywaliło po 20 min gry. Jakieś pomysły co może być przyczyną?Serwis.Miałem dokładnie to samo.Pierwsza ps5 padł układ graficzny, druga błąd wypierdalał przy każdej grze, trzecia sie w ogóle nie uruchomiła. Dopiero 4 jest ze mną do teraz.Zarządaj nowej, bo wysyłają inne po serwisie.
Opublikowano piątek o 10:043 dni 14 minut temu, Symeon_88 napisał(a):No właśnie jestem w trakcie. Astro Playroom też się wywaliło po 20 min gry. Jakieś pomysły co może być przyczyną?Jak kupiłeś przez internet to zwracaj, a jak nie to do serwisu.
Opublikowano piątek o 10:283 dni 28 minut temu, Donatello1991 napisał(a):Serwis.Miałem dokładnie to samo.Pierwsza ps5 padł układ graficzny, druga błąd wypierdalał przy każdej grze, trzecia sie w ogóle nie uruchomiła. Dopiero 4 jest ze mną do teraz.Zarządaj nowej, bo wysyłają inne po serwisie.Smutne ze takie babole trafiaja na sprzedaz do sklepow. No wqurw maxymalny jak chcesz sobie usciasc i pograc z synem a tu lipton
Opublikowano piątek o 15:383 dni No to jest padaka co to sony wypuszcza na rynek. Moja premierowa sztuka też piszczała cewkami, a pady były ze dwa razy w serwisie gwarancyjnym. Wtedy ją zostawiłem bo była słaba dostępność, a po 2 latach grania sprzedałem. Teraz nie dość, że cena wyższa niż na premiere to nowa sztuka prosto z pudełka wali błędami. To jest moje ostateczne rozstanie z sony. Szkoda bo miałem naprawdę ochotę na tego Astro i Death Stranding 2. Chociaż chyba wkurw na japońców przegonił mi już tą ochotę.Dla kontrastu mam od dwóch lat xsx i żadnych problemów. Dalej jest cichy i chłodny, a katuje go codziennie wieczoremi.
Opublikowano piątek o 16:223 dni Ja na swoje szczęście nie mogę narzekać na mojego premierowego FAT-a. Dalej dzielnie mi służy, a eksploatowany jest dość intensywnieCo innego pady (każdy już 2 razy drifty miał) i słuchawki Pulse 3D, gdzie odkleja się materiał od nausznika. No szajs totalnyPada chyba kupię nówkę, jak będzie jakaś fajna promocja.