Skocz do zawartości

ASTRO BOT

Featured Replies

Opublikowano
8 minut temu, Symeon_88 napisał(a):

No właśnie jestem w trakcie. Astro Playroom też się wywaliło po 20 min gry. Jakieś pomysły co może być przyczyną?

Serwis.

Miałem dokładnie to samo.

Pierwsza ps5 padł układ graficzny, druga błąd wypierdalał przy każdej grze, trzecia sie w ogóle nie uruchomiła. Dopiero 4 jest ze mną do teraz.

Zarządaj nowej, bo wysyłają inne po serwisie.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 132,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A wyboraz sobie co sie bedzie dzialo jak juz zainstaluje sie gierka

• Super, że wszyscy cieszą się grą i w ogóle, ale to trochę absurdalne, że gra z serii stworzonej aby dodać ją za free do pokazania możliwości nowego pada staje się raptem największym hitem platformy, b

• Jak się nie ma co się lubi, to się lubi Astro Bota. Ja podziękuję, czekam na nowego Killzone czy coś innego, trochę bardziej charyzmatycznego. 

Opublikowano
14 minut temu, Symeon_88 napisał(a):

No właśnie jestem w trakcie. Astro Playroom też się wywaliło po 20 min gry. Jakieś pomysły co może być przyczyną?

Jak kupiłeś przez internet to zwracaj, a jak nie to do serwisu.

Screenshots_2025-06-20-12-02-47.png

Opublikowano
28 minut temu, Donatello1991 napisał(a):

Serwis.

Miałem dokładnie to samo.

Pierwsza ps5 padł układ graficzny, druga błąd wypierdalał przy każdej grze, trzecia sie w ogóle nie uruchomiła. Dopiero 4 jest ze mną do teraz.

Zarządaj nowej, bo wysyłają inne po serwisie.

Smutne ze takie babole trafiaja na sprzedaz do sklepow. No wqurw maxymalny jak chcesz sobie usciasc i pograc z synem a tu lipton wallbash

Opublikowano

No to jest padaka co to sony wypuszcza na rynek. Moja premierowa sztuka też piszczała cewkami, a pady były ze dwa razy w serwisie gwarancyjnym. Wtedy ją zostawiłem bo była słaba dostępność, a po 2 latach grania sprzedałem. Teraz nie dość, że cena wyższa niż na premiere to nowa sztuka prosto z pudełka wali błędami. To jest moje ostateczne rozstanie z sony. Szkoda bo miałem naprawdę ochotę na tego Astro i Death Stranding 2. Chociaż chyba wkurw na japońców przegonił mi już tą ochotę.

Dla kontrastu mam od dwóch lat xsx i żadnych problemów. Dalej jest cichy i chłodny, a katuje go codziennie wieczoremi.

Opublikowano

Ja na swoje szczęście nie mogę narzekać na mojego premierowego FAT-a. Dalej dzielnie mi służy, a eksploatowany jest dość intensywnie;)

Co innego pady (każdy już 2 razy drifty miał) i słuchawki Pulse 3D, gdzie odkleja się materiał od nausznika. No szajs totalnyD

Pada chyba kupię nówkę, jak będzie jakaś fajna promocja.