June 6, 20242 yr Anbernic RG CUBE Strona producenta : https://anbernic.com/products/rg-cube Myślę że zasługuje na osobny temat Edited June 7, 20242 yr by Assassins_78
June 6, 20242 yr Niespecjalnie do mnie przemawia ta ten obły dizajn rodem z lat 2000. Ale wydajnościowo do ogrywania gierek z 6 generacji konsol czy 3dsa zapowiada się spoko sprzęt, wszystko rozbije się jak zwykle o cenę, jeśli będzie poniżej 500 zł to będę zainteresowany
June 6, 20242 yr Dizajn odpust, jakbym miał brać to białą ze względu na kolorowe guziczki jak w new 3ds.
June 7, 20242 yr 12 godzin temu, ASX napisał(a): Niespecjalnie do mnie przemawia ta ten obły dizajn rodem z lat 2000. Ale wydajnościowo do ogrywania gierek z 6 generacji konsol czy 3dsa zapowiada się spoko sprzęt, wszystko rozbije się jak zwykle o cenę, jeśli będzie poniżej 500 zł to będę zainteresowany Na start 160$ więc ponad 600zł. Ale z biegiem czasu cena poleci w dół jak to bywa z takimi gadzetami.
June 7, 20242 yr Coś mi się wydaje że cena będzie około 800 zł oscylować lub więcej. Na stronie Anbernic konsola bez karty to 160$ + VAT + wysyłka i się zbliżona kwota uzbiera. Tak za 500 zł to bym wziął. Może na 11.11 cena spadnie do sensownego pułapu na Ali. Edited June 7, 20242 yr by Kris77
June 7, 20242 yr Trzeba byc szalonym aby brać coś od chińczyka z oficjalnych stron Ali i czekasz na kody, aby cena zeszło poniżej 600 zł i nie masz cła ani vatu Edited June 7, 20242 yr by Assassins_78
June 7, 20242 yr Jestem ciekaw jak ten android działa, bo genshin na trailerze sprzetu wygladal tragicznie i chyba na minimalnych leciał.
June 7, 20242 yr Godzinę temu, Assassins_78 napisał(a): Trzeba byc szalonym aby brać coś od chińczyka z oficjalnych stron Ali i czekasz na kody, aby cena zeszło poniżej 600 zł i nie masz cła ani vatu Wiem, więc siedzę na schodach i czekam na rozwój wydarzeń
June 10, 20242 yr No muszę przyznać, że wśród nowszych premier anbernica to ta konsola jest tą, która jest naprawdę brzydka i broni się tylko w czerni.