Skocz do zawartości

Anbernic RG CUBE - retro konsola

Featured Replies

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Na start 160$ więc ponad 600zł. Ale z biegiem czasu cena poleci w dół jak to bywa z takimi gadzetami.

• Wiem, więc siedzę na schodach i czekam na rozwój wydarzeń  

Opublikowano

Niespecjalnie do mnie przemawia ta ten obły dizajn rodem z lat 2000. Ale wydajnościowo do ogrywania gierek z 6 generacji konsol czy 3dsa zapowiada się spoko sprzęt, wszystko rozbije się jak zwykle o cenę, jeśli będzie poniżej 500 zł to będę zainteresowany 

Opublikowano

Dizajn odpust, jakbym miał brać to białą ze względu na kolorowe guziczki jak w new 3ds. 

Opublikowano
  • Autor
12 godzin temu, ASX napisał(a):

Niespecjalnie do mnie przemawia ta ten obły dizajn rodem z lat 2000. Ale wydajnościowo do ogrywania gierek z 6 generacji konsol czy 3dsa zapowiada się spoko sprzęt, wszystko rozbije się jak zwykle o cenę, jeśli będzie poniżej 500 zł to będę zainteresowany 

Na start 160$ więc ponad 600zł. Ale z biegiem czasu cena poleci w dół jak to bywa z takimi gadzetami.

Opublikowano

Coś mi się wydaje że cena będzie około 800 zł oscylować lub więcej. Na stronie Anbernic konsola bez karty to 160$ + VAT + wysyłka i się zbliżona kwota uzbiera. Tak za 500 zł to bym wziął. Może na 11.11 cena spadnie do sensownego pułapu na Ali.

Edytowane przez Kris77

Opublikowano
  • Autor

Trzeba byc szalonym aby brać coś od chińczyka z oficjalnych stron ;) 
Ali i czekasz na kody, aby cena zeszło poniżej 600 zł i nie masz cła ani vatu :)

Edytowane przez Assassins_78

Opublikowano

Jestem ciekaw jak ten android działa, bo genshin na trailerze sprzetu wygladal tragicznie i chyba na minimalnych leciał.

Opublikowano
Godzinę temu, Assassins_78 napisał(a):

Trzeba byc szalonym aby brać coś od chińczyka z oficjalnych stron ;) 
Ali i czekasz na kody, aby cena zeszło poniżej 600 zł i nie masz cła ani vatu :)

Wiem, więc siedzę na schodach i czekam na rozwój wydarzeń ;)

Opublikowano

No muszę przyznać, że wśród nowszych premier anbernica to ta konsola jest tą, która jest naprawdę brzydka i broni się tylko w czerni.