Opublikowano 27 czerwca 20241 r Vagrant Story? A idź pan w ch.j Pamiętam, że przeszedłem gdzieś z 80% gry i moja genialna karta pamięci skasowała mi sejwy. Traumatyczne doświadczenie Ale za remake to bym się nie obraził.
Opublikowano 28 czerwca 20241 r Autor 2 godziny temu, number_nine napisał(a): Straszna bida w recenzjach w tym miesiącu W numerze sierpniowym niestety też pewnie podobnie - sezon ogórkowy w pełni i to tak maksymalnie Jeszcze Frostpunk zalicza opóźnienie. Z drugiej strony więcej miejsca na publicystykę.
Opublikowano 28 czerwca 20241 r 2 minuty temu, Perez napisał(a): Z drugiej strony więcej miejsca na publicystykę. Albo na jakieś indie perełki
Opublikowano 28 czerwca 20241 r Godzinę temu, Perez napisał(a): Z drugiej strony więcej miejsca na publicystykę. I właśnie dlatego bieda w recenzjach to dla mnie znakomita wiadomość.
Opublikowano 28 czerwca 20241 r Na ten symulator to widzę, że wydawca trochę wywala kasy na promocję. Gdzieś widziałem na FB mi się nawet przewinął komiks wprowadzający do gry. A w naszym przypadku taka mniej generyczna okładka od czasu do czasu to duży plus. Nie samymi AAA człowiek żyje. Więcej publicystyki również nie przeszkadza. Empik w galerii Posnania nawet ostatnie dwa miesiące nie spóźniał się z wystawianiem PSX EXTREME na premierę. W przyszłym tygodniu również sprawdzę, jak im pójdzie tym razem. Dobrze, że presja poszła na Empiki, tam najwięcej osób może przypadkowo dostać gazetkę w swoje łapy. PS. Perez, coś wiadomo o opóźnionych nagrodach za listy miesiąca? Trochę czasu minęło od ostatniego kontaktu w tej sprawie...
Opublikowano 28 czerwca 20241 r Autor 2 godziny temu, Adolfo napisał(a): PS. Perez, coś wiadomo o opóźnionych nagrodach za listy miesiąca? Trochę czasu minęło od ostatniego kontaktu w tej sprawie... A to dalej z tym kodem sie nie wyjasnilo? Ja o to pytalem Rogera to wspominal, ze czekamy na Sony i pozniej juz nawet nie pytalem, cisza byla w temacie to myslalem, ze zalatwione. A rozumiem jeszcze nie.
Opublikowano 28 czerwca 20241 r Jak bieda z normalnymi recenzjami to prosze wiecej o retro recenzje. Moze byc i xbox 360 czy cos z wii. Byl tez jeden nimer Kluska z recenzjami nowych gierek na c64. Nie mozecie ciagnac tego tematu. C64, amiga czy inne klamoty. Nie zagram ale lubie popatrzec i poczytac.
Opublikowano 28 czerwca 20241 r 2 godziny temu, Perez napisał(a): A to dalej z tym kodem sie nie wyjasnilo? Ja o to pytalem Rogera to wspominal, ze czekamy na Sony i pozniej juz nawet nie pytalem, cisza byla w temacie to myslalem, ze zalatwione. A rozumiem jeszcze nie. Właśnie ostatnio pisałeś, że czekamy na Sony, to tak sobie czekamy
Opublikowano 29 czerwca 20241 r Autor 37 minut temu, snoopdogg_tg napisał(a): @Perez wciąż best testu telewizorów? Pamietam! Natomiast bardziej celujemy na sierpien, a nawet wrzesien, jak juz troche sezon ruszy. Teraz to chyba malo kto o kupowaniu TV mysli
Opublikowano 2 lipca 20241 r Autor Dobry! Garść informacji odnośnie nadchodzącego wydania: - prenumeraty wyjdą dzisiaj (wtorek) - wybaczcie znowu obsuwę, ale w drukarni awaria maszyny do klejenia, wczoraj już nie zdążyli całości zrobić, a dopiero dzisiaj info mi wpadło; od sierpniowego wydania zmiana drukarni (akurat planowana wcześniej) i ciekaw jestem jak to wyjdzie w praktyce, czy będzie mniej przebojów - numery z Extreme Plus, jeśli ktoś nie dał paczkomatu, też wyjdą dzisiaj z drukarni - wysyłka pocztą - wydania z Patronite do paczkomatów wysyłam jutro, bo w związku z obsuwą w druku do mnie też zamiast dzisiaj, dojedzie nakład jutro (dzisiaj pewnie etykiety ogarnę to mogą wpaść Wam powiadomienia) - PDF na sklep i dla prenumeratorów wjedzie w środę po południu, pewnie jakaś 17-18.00 - w podobnych godzinach 17-18.00 numer wjedzie na Allegro i na sklep https://www.psxextreme.pl/ - od północy w czwartek wydanie dostępne na platformach e-Kiosk, Nexto, eGazety, Publio, jeśli ktoś tam kupuje/prenumeruje - w sprzedaży ogólnopolskiej papierowe wydanie od czwartku A póki co jeszcze cały czas dostępny PSX Extreme 321. Dzięki!
Opublikowano 2 lipca 20241 r Godzinę temu, Perez napisał(a): od północy w czwartek wydanie dostępne na platformach e-Kiosk, Nexto, eGazety, Publio, jeśli ktoś tam kupuje/prenumeruje Ciekawe czy ktoś tam kupuje, bo to nie jest zwykły PDF tylko czytanie online przez przeglądarkę/lub ich apke.
Opublikowano 2 lipca 20241 r Autor 2 godziny temu, grzybiarz napisał(a): Ciekawe czy ktoś tam kupuje, bo to nie jest zwykły PDF tylko czytanie online przez przeglądarkę/lub ich apke. Schodzi z kilkadziesiąt sztuk - trochę w ramach prenumerat, trochę pojedyncze egzemplarze.
Opublikowano 3 lipca 20241 r Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Przyjechało, przepakuje się i dzisiaj paczkomaty wyjdą.
Opublikowano 3 lipca 20241 r W dniu 2.07.2024 o 14:24, grzybiarz napisał(a): Ciekawe czy ktoś tam kupuje, bo to nie jest zwykły PDF tylko czytanie online przez przeglądarkę/lub ich apke. Kupowałem regularnie w e-kiosku kiedyś, ale zrezygnowałem, bo apka padaka, trzeba było się logować za każdym razem. Teraz wolę pdf wrzucić do apki Książki i wszystkie numery w chmurze ładnie poukładane rocznikami.
Opublikowano 3 lipca 20241 r Jak tam PDFik, wleci dzisiaj? Przekartkowałbym już chętnie w oczekiwaniu na listonosza.
Opublikowano 3 lipca 20241 r 5 minut temu, LeifErikson napisał(a): Jak tam PDFik, wleci dzisiaj? Przekartkowałbym już chętnie w oczekiwaniu na listonosza. 49 minut temu, Perez napisał(a): Si, jeszcze naście minut, jakieś techniczne cuda do opanowania, bo de facto to pierwszy generowany na nowym sklepie. Perez, proszę o zatrudnienie na stanowisku asystent Prezesa.
Opublikowano 3 lipca 20241 r No właśnie widziałem, że Prezes pisał godzinę temu, że będzie za kilkanaście minut, a nadal nie ma, więc dlatego dopytuję tutaj.
Opublikowano 3 lipca 20241 r Autor Już dodany numer, teraz się PDF "dopisuje" do kont, więc kwestia do godzinki i niby mają się wszystkim uprawnionym dopisać. Chyba że mi zaraz programista wróci z info "no jednak coś nie tak". Chyba zacznę zwalniać ludzi ;).
Opublikowano 3 lipca 20241 r Jest PDF, przekartkowany już wirtualnie. Widzę, że sugestia dotycząca Headshotów została wdrożona, najs. I tak sobie scrollując nie mogę wyjść z podziwu, że Wy jesteście w stanie w te kilka tygodni stworzyć tyle tłustego contentu i złożyć to wszystko do kupy. Chylę czoła, serio.
Opublikowano 3 lipca 20241 r A ten PDF gdzie ma teraz być jak już nie mam klasycznej prenumeraty jeno patronite?
Opublikowano 3 lipca 20241 r Autor 4 minuty temu, grzybiarz napisał(a): A ten PDF gdzie ma teraz być jak już nie mam klasycznej prenumeraty jeno patronite? Ha, wiedziałem, że coś jeszcze! Kurczę, za dużo tego... Dodany PDF do Patronite'a.
Opublikowano 3 lipca 20241 r Kurde no nie chce tak pisać ale gdzie to ma być?:) ostatni post to extreme leak, ale tak z początku czerwca jest np link do e-wydania starego numeru. Teraz nie widzę posta z linkiem