Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Arcade Extreme

Featured Replies

Opublikowano

możliwe, ostatnio tylko praca dom praca dom i padaaaam, dobrze wiedzieć

• Odpowiedzi 343
  • Wyświetleń 38,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pany, jak zawsze serdeczne dzięki za wsparcie  Przedsprzedaż Arcade Extreme zakończona. Wyszło finalnie 1916 egz. plus/minus kilka sztuk, bo jakieś zwroty na Allegro są, a już sam nie ogarniam, czy w

• Jak kobieta na okładce? I to jeszcze tyle ciała odsloniete? Zgłoś się do mnie, proszę, chętnie Ci polecę kogoś, kto za niewielkie pieniądze przeprowadzi Wam jakieś szkolenie. Limitka w

• To może jeszcze ja coś dorzucę, choć moje odczucia w dużej mierze pokrywają się z tymi od Pixa. Jednak nie odmówię sobie tej przyjemności, by zdać relację z lektury. Nie będę rzecz jasna szedł krok po

Opublikowano
  • Autor
11 minut temu, Shen napisał(a):

Perez kilka razy juz o tym pisał na forum

Tak, pisałem, aaaaale dzieją się rzeczy i jeszcze może być zmiana (wtedy SNES najpewniej na marzec). Na bank będzie wiadomo gdzieś w drugiej połowie września, może nieco szybciej. 

Opublikowano

Perez niszczyciel marzeń. Jeszcze jak znowu jakieś komputerki będą to już w ogóle tragedia :frog:

Opublikowano

Bardzo dobrze, oby zamiana na coś współcześniejszego. Starocie nie uciekną :)

Opublikowano

biorąc pod uwagę, że teraz wychodzi arcade. w grudniu wolałbym n64 a najbardziej gamecuba...mam nadzieję, że SNES wyleci na przyszły rok

Opublikowano

No jeszcze N64 w zastępstwie za snesa mógłbym zaakceptować, ale podejrzewam, że szybciej wyjdzie Concord 2 niż doczekamy się specjala o konsoli Nintendo.

Opublikowano
  • Autor
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Pany, jak zawsze serdeczne dzięki za wsparcie :) Przedsprzedaż Arcade Extreme zakończona. Wyszło finalnie 1916 egz. plus/minus kilka sztuk, bo jakieś zwroty na Allegro są, a już sam nie ogarniam, czy w tych ich zestawieniach to uwzględniają. Dla porównania Amiga miała 2120 egz. w przedsprzedaży, więc lepiej, ale ogólnie przedsprzedaż Arcade bardzo OK, bo jednak potencjał wydawał się mniejszy i pierwotnie zakładaliśmy, że dobrze będzie dojechać do 1500-1600, a tu wyszło całkiem nieźle :). Plus też sporo osób dobierało Amigę do Arcade, więc od jutra mnie nie ma i kasuje konto na forum, bo hajs trzeba wydać ;). 

A co do okładek - no cóż, Mortal jak widać nieśmiertelny. A najciekawsze, że najwięcej debat mieliśmy na koniec ze Street Fighterem, a tu, hmm :D. Numer w druku, planowana dostawa do mnie czwartek, tak że kolejny weekend działam, a potem poniedziałek/wtorek wysyłki (mooooże coś w piątek uda się już puścić). Plus przypominam, że tym razem nie ma 124 stron jak Amiga, ale za to do każdego numeru pocztówka z Moon Patrol oraz rabat na 10 złociszy do Arcade Musem w Krakowie lub Warszawie. 

Mortal Kombat - 440

edycja limitowana - 400 - wyprzedane
Out Run - 387
Cadillacs and Dinosaurs - 240
Pac-Man - 167
Metal Slug - 142
Street Fighter II - 140

Opublikowano

Nielimitowane okładki jak zawsze kończą jako najbardziej unikalne.

Opublikowano

Gratulacje! Ale popularność tej limitki to dla mnie czarna magia :)

Opublikowano
24 minuty temu, Badus napisał(a):

Gratulacje! Ale popularność tej limitki to dla mnie czarna magia :)

Każda limitka się wyprzeda, nawet gdyby tam dali grubasa z concorda:)

Opublikowano

Ty sie z Concorda nie śmiej stawiam ze fizyczne kopie Concorda będą chodziło po kilkaset złotych już niedługo.  Biały kruk.

Opublikowano
13 godzin temu, Perez napisał(a):

A najciekawsze, że najwięcej debat mieliśmy na koniec ze Street Fighterem, a tu, hmm :D.

Ale w jakims sensie "hmm"? Ze najmniej popularna?

Debata byla aby nie dawac do SF2 arta ze SF Alphy 2. Gdyby ta pierwotna okladka zostala, to ja bym wzial Outruna, a tak wzialem SF.

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, Mejm napisał(a):

Ale w jakims sensie "hmm"? Ze najmniej popularna?

Debata byla aby nie dawac do SF2 arta ze SF Alphy 2. Gdyby ta pierwotna okladka zostala, to ja bym wzial Outruna, a tak wzialem SF.

Trochę kwestia artów, ale też trochę na koniec było już tak "a to może jednak tego Moon Patrola zamiast SF". Ale ogólnie tak - chodzi o to, że najwięcej nad nią było debat, chyba z 5 projektów, a na koniec najmniej popularna. 

Opublikowano
20 godzin temu, Perez napisał(a):

rabat na 10 złociszy do Arcade Musem w Krakowie lub Warszawi

Jest jakiś limit czasowy na wykorzystanie?

Opublikowano
  • Autor
1 godzinę temu, mitra napisał(a):

Jest jakiś limit czasowy na wykorzystanie?

Tak, ale dłuuugi - do sierpnia przyszłego roku. 

Opublikowano
16 minut temu, Perez napisał(a):

Tak, ale dłuuugi - do sierpnia przyszłego roku. 

Bardzo pocieszająca wiadomość.

Opublikowano

W Krakowie polecam wziąć wjazd na cały dzień i to od momentu otwarcia. Tego jest tyle, że głowa mała. Cudowne miejsce, byłem 2 razy.

Dzień po dniu.

xD

Opublikowano
  • Autor

Co za emocje! Już by mogło dojechać, a tu mi drukarnia dzwoni rano "jeszcze dosycha, no może na późne popołudnie zdążymy z dostawą". 

image.jpeg

Opublikowano

Przez weekend pakowanie i w poniedziałek/wtorek wysyłki, bo nie wiadomo czy w poniedziałek się ze wszystkim zabiorą.

Opublikowano

Przez weekend to na ryby do Wrocławia. Nie trzeba będzie z domu wychodzić, wystarczy balkon.

Opublikowano
  • Autor

Jedziemy z koksem! Już zapomniałem jak farba z tej drugiej drukarni daje...

image.jpeg