Skocz do zawartości

Borderlands 4

Featured Replies

• Odpowiedzi 69
  • Wyświetleń 4,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zdecydowanie, Athena najlepsza syrena w serii.   Ja sobie wróciłem do BL3 kilka dni temu, na głównym sejwie (Amara) się bawię, ale chyba zrobię nowe przejście zaczynając z max lvl.  

• Jak najmniej bezbeki i krindżu z trójki i jak najwięcej vibe dwójki z jej niepowtarzalnym klimatem poproszę. No i łażenie po księżycu musi być, uwielbiam te poziomy w Pre-Sequelu a w B3 księżycowe kli

Opublikowano
  • Autor

Ruszyły pre-ordery. Deluxe ma w zestawie ten skin Firehawk i Bounty Pack.

• Full base game

• Pre-Order Bonus: Gilded Glory Pack*

• 1 Vault Hunter Skin

• 1 Weapon Skin

• 1 ECHO-4 Drone Skin

• Firehawk's Fury Weapon Skin

• Bounty Pack Bundle**

• 4 unique areas, featuring new missions and unique bosses

• 4 Vault Cards with unique challenges and rewards

• New gear and weapons

• New Vault Hunter cosmetics

• 4 New vehicles with new cosmetics

• Ornate Order Pack

• 4 Vault Hunter Skins

• 4 Vault Hunter Heads

• 4 Vault Hunter Bodies

• Vault Hunter Pack***

• 2 new playable Vault Hunters

• 2 new Story Packs, featuring all new story and side missions

• 2 new map regions

• New gear and weapons

• New Vault Hunter cosmetics

• New ECHO-4 cosmetics

Screenshot_2025-06-16-16-33-05-066_com.scee.psxandroid-edit.jpg

Tutaj trochę więcej szczegółów https://borderlands.2k.com/borderlands-4/buy/

Opublikowano

Trochę filmików:

Edytowane przez wodny1988
Dodanie większej ilości filmów.

Opublikowano

Starym zwyczajem kupi się wersję ze wszystkimi dodatkami, jak będzie na srogiej wyprzedaży. Już trzeciej części nie byłem w stanie przerobić i wciąż czekam na wenę (która nie nadchodzi).

Opublikowano
  • Autor

Czekam i wjeżdżam na premierę. Sprawdziłem sobie drzewka Vex (syrena) i jeżeli zacznę nią to pójdę w środkowe. Mam nadzieję, że wypuszczą interaktywne wersje przed premierą tak jak to było z BL3.

Opublikowano

Też biorę na premierę. Liczę na kopodup na miarę dwójki albo lepszy (B2 nadal w moim sercu namber łan). No i Siren jak zwykle będzie mainem bo to była moja ulubiona "klasa".

Opublikowano

@Square byłem pewny że u Ciebie wjedzie na premiere jestem ciekaw opinii jako weterana serii

Opublikowano
W dniu 18.06.2025 o 19:34, Shankor napisał(a):

Starym zwyczajem kupi się wersję ze wszystkimi dodatkami, jak będzie na srogiej wyprzedaży. Już trzeciej części nie byłem w stanie przerobić i wciąż czekam na wenę (która nie nadchodzi).

Miejmy nadzieję, że i fabuła będzie lepsza niż w trójce, bo historia bliźniaków i ich problemów ze starym do najlepszych nie należała.

Opublikowano

Ta komiksowa grafika się mocno zestarzała. To wygląda jak PS4. Na PS6 będzie jeszcze większa przepaść.

Opublikowano

Story Trailer:

Vault i walka z bossem:

Edytowane przez wodny1988

Opublikowano
On 6/19/2025 at 9:28 PM, kubicz said:

Miejmy nadzieję, że i fabuła będzie lepsza niż w trójce, bo historia bliźniaków i ich problemów ze starym do najlepszych nie należała.

Twórcy mają świadomość, że humor z B3 nie trafił i najnowszą część ma mieć "mroczniejszy" humor. Jak będzie? Zobaczymy.

edit: obejrzałem dzisiaj trochę gamplayów i nie powiem wygląda to ciekawie. Martwi mnie, że dopiero po beta testerem za 500 zł i cena, bo bez season pass to bez sensu.

Edytowane przez Sedrak

Opublikowano
  • Autor

Możesz kupić podstawkę i poczekać na info czym te dodatki będą i wtedy wziąć SP.

Opublikowano

Jak już grać w B4 to trzeba wszystko. DLC często najlepsze fabularnie. I włącza się nostalgia, bo granie w B2 to początki moje na forumku.

Opublikowano
  • Autor

Jak będzie sporo tych Vaultów to fajnie się to zapowiada. Ciekawy ten boss co pokazali i super, że w końcu ogarnęli brak potrzeby wychodzenia do menu.

10 godzin temu, Sedrak napisał(a):

Jak już grać w B4 to trzeba wszystko.

Pewnie, ale to nie będzie typowy sezon pass jak np w BL3 z czterema dodatkami fabularnymi więc można poczekać na więcej szczegółów i rozpiskę co i kiedy.

U mnie wjedzie od razu max wersja, bo czy będzie to dobre czy nie to i tak spędzi się tam masę godzin, ale sam jestem ciekaw zawartości.

Opublikowano

Delikatny hype jest, ale i tak zapewne poczekam na jesień/zimę. Więcej czasu na granie wtedy będę miał.

Opublikowano

O ile się nie mylę to będą 2 duże dodatki fabularne i 4 mniejsze jak te Headhunter Packi z BL2.

U mnie wlatuje na premierę - prawdopodobnie zagram Amonem.

Kolejny gameplay bez komentarzy:

Opublikowano
  • Autor
3 minuty temu, wodny1988 napisał(a):

U mnie wlatuje na premierę - prawdopodobnie zagram Amonem.

Na razie z dwójki Vex/Rafa wybrałbym syrenę, ale to się na spokojnie zdecyduje jak wrzuca drzewka. Docelowo i tak będzie wszystkimi przechodzone.