Opublikowano 16 czerwca16 cze Autor Ruszyły pre-ordery. Deluxe ma w zestawie ten skin Firehawk i Bounty Pack.Full base gamePre-Order Bonus: Gilded Glory Pack*1 Vault Hunter Skin1 Weapon Skin1 ECHO-4 Drone SkinFirehawk's Fury Weapon SkinBounty Pack Bundle**4 unique areas, featuring new missions and unique bosses4 Vault Cards with unique challenges and rewardsNew gear and weaponsNew Vault Hunter cosmetics4 New vehicles with new cosmeticsOrnate Order Pack4 Vault Hunter Skins4 Vault Hunter Heads4 Vault Hunter BodiesVault Hunter Pack***2 new playable Vault Hunters2 new Story Packs, featuring all new story and side missions2 new map regionsNew gear and weaponsNew Vault Hunter cosmeticsNew ECHO-4 cosmeticsTutaj trochę więcej szczegółów https://borderlands.2k.com/borderlands-4/buy/
Opublikowano środa o 13:295 dni Trochę filmików: Edytowane środa o 13:325 dni przez wodny1988 Dodanie większej ilości filmów.
Opublikowano środa o 17:345 dni Starym zwyczajem kupi się wersję ze wszystkimi dodatkami, jak będzie na srogiej wyprzedaży. Już trzeciej części nie byłem w stanie przerobić i wciąż czekam na wenę (która nie nadchodzi).
Opublikowano czwartek o 06:304 dni Autor Czekam i wjeżdżam na premierę. Sprawdziłem sobie drzewka Vex (syrena) i jeżeli zacznę nią to pójdę w środkowe. Mam nadzieję, że wypuszczą interaktywne wersje przed premierą tak jak to było z BL3.
Opublikowano czwartek o 07:344 dni Też biorę na premierę. Liczę na kopodup na miarę dwójki albo lepszy (B2 nadal w moim sercu namber łan). No i Siren jak zwykle będzie mainem bo to była moja ulubiona "klasa".
Opublikowano czwartek o 08:124 dni @Square byłem pewny że u Ciebie wjedzie na premiere jestem ciekaw opinii jako weterana serii
Opublikowano czwartek o 10:034 dni Czyli mamy podział na forum, część zagra na premierę - w tym ja, a część w dalszej nieokreślonej przyszłości. Trzeba zrobić ankietę
Opublikowano czwartek o 19:284 dni W dniu 18.06.2025 o 19:34, Shankor napisał(a):Starym zwyczajem kupi się wersję ze wszystkimi dodatkami, jak będzie na srogiej wyprzedaży. Już trzeciej części nie byłem w stanie przerobić i wciąż czekam na wenę (która nie nadchodzi).Miejmy nadzieję, że i fabuła będzie lepsza niż w trójce, bo historia bliźniaków i ich problemów ze starym do najlepszych nie należała.
Opublikowano czwartek o 20:164 dni Ta komiksowa grafika się mocno zestarzała. To wygląda jak PS4. Na PS6 będzie jeszcze większa przepaść.
Opublikowano sobota o 19:562 dni Story Trailer:Vault i walka z bossem: Edytowane sobota o 20:062 dni przez wodny1988
Opublikowano sobota o 20:472 dni On 6/19/2025 at 9:28 PM, kubicz said:Miejmy nadzieję, że i fabuła będzie lepsza niż w trójce, bo historia bliźniaków i ich problemów ze starym do najlepszych nie należała.Twórcy mają świadomość, że humor z B3 nie trafił i najnowszą część ma mieć "mroczniejszy" humor. Jak będzie? Zobaczymy.edit: obejrzałem dzisiaj trochę gamplayów i nie powiem wygląda to ciekawie. Martwi mnie, że dopiero po beta testerem za 500 zł i cena, bo bez season pass to bez sensu. Edytowane sobota o 21:102 dni przez Sedrak
Opublikowano sobota o 21:132 dni Autor Możesz kupić podstawkę i poczekać na info czym te dodatki będą i wtedy wziąć SP.
Opublikowano sobota o 21:372 dni Jak już grać w B4 to trzeba wszystko. DLC często najlepsze fabularnie. I włącza się nostalgia, bo granie w B2 to początki moje na forumku.
Opublikowano wczoraj o 07:50 1 dzień Autor Jak będzie sporo tych Vaultów to fajnie się to zapowiada. Ciekawy ten boss co pokazali i super, że w końcu ogarnęli brak potrzeby wychodzenia do menu.10 godzin temu, Sedrak napisał(a):Jak już grać w B4 to trzeba wszystko.Pewnie, ale to nie będzie typowy sezon pass jak np w BL3 z czterema dodatkami fabularnymi więc można poczekać na więcej szczegółów i rozpiskę co i kiedy.U mnie wjedzie od razu max wersja, bo czy będzie to dobre czy nie to i tak spędzi się tam masę godzin, ale sam jestem ciekaw zawartości.
Opublikowano wczoraj o 11:31 1 dzień Delikatny hype jest, ale i tak zapewne poczekam na jesień/zimę. Więcej czasu na granie wtedy będę miał.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. O ile się nie mylę to będą 2 duże dodatki fabularne i 4 mniejsze jak te Headhunter Packi z BL2.U mnie wlatuje na premierę - prawdopodobnie zagram Amonem.Kolejny gameplay bez komentarzy:
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Autor 3 minuty temu, wodny1988 napisał(a):U mnie wlatuje na premierę - prawdopodobnie zagram Amonem.Na razie z dwójki Vex/Rafa wybrałbym syrenę, ale to się na spokojnie zdecyduje jak wrzuca drzewka. Docelowo i tak będzie wszystkimi przechodzone.