Opublikowano czwartek o 23:381 dzień Ten event to kupa gowna i 5 metrow mulu ze im kurwa nie wstyd cos takiego wsadzic do gry xD
Opublikowano czwartek o 23:411 dzień Autor No w porównaniu do tego co zaserwowali w BL3 to nie wiem co tak słabo.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. W dniu 18.10.2025 o 13:04, michu86- napisał(a):Pograłem prawie 100h w to i mimo, że strzelanka fajna, typowa dla tej serii z kilkoma usprawnieniami względem poprzednich odsłon to dla mnie ta gra nie zasługuje na więcej niż 7+/10.Na +Open worldPrzyjemne usprawnienia w sterowaniu pojazdamiMiodny gunplayUsprawnienia w kierowaniu postacią (linka, szybowanie)Na -Crushe w grzeBłędy w misjachNawigacja podczas sterowania pojazdemBalansPowtarzalność misjiEndgameFabułaBrak możliwości skipowania nudnych dialogówZ dobrym buildem nie ma żadnego wyzwania na UVH5 i w sumie poza dość nudnymi misjami nie ma co w tej grze robić. A to co ma być w przyszłości to mało mnie interesuje bo już o tej grze zapomnę ;).Podpisuje się, nie skończyłem jeszcze, ale gra ma duże problemy z balansem, z questami, z systemem podróży. Robię sobie tylko fabułę, mało pobocznych i nagle wpadłem na ścianę wykrzykników na jednym queście, kto to wymyślił i po co... teraz muszę za wszelką cenę robić nudne questy poboczne przez kilka godzin, żeby wylewelować i z tego co wiem od ludzi to muszę to robić dokładnie po triggerowaniu tej konkretnej misji w grze, wtf? Mogliby napisać już jaki minimalny level na misje, jak kiedyś, a nie jakieś czary. W teorii open world powinien wszystko zmienić na lepsze, a wyszło bardzo średnio, podróze z A do B trwają dziesiątki minut, chyba, że wcześniej żmudne odblokowywanie punktów podróży nam się spodoba, mnie odrzuciło i zrobiłem kilka. Fast travel w takim Yotei w porównaniu do tego z Borderlands to beka wnusiu.Mam przegrane z 30h i przynajmniej jeżeli chodzi o crashe to u mnie superstabilnie, ostatnio na PC na Redeonach sterowniki są niesamowicie dopracowane i praktycznie nie ma gier na UE5, które crashują. Ostatni raz zdarzyło mi się w Oblivionie. Gra trzyma też ładnie klatki, tutaj muszę pochwalić Gearbox, chociaż wiem, że nie wszędzie to tak śmiga, może akurat moja konfiguracja im podeszła :).Generalnie jednak rozczarowanie, bo spodziewałem się nowej jakości, a w sumie oceniając "miód na minutę" to jest najgorzej w serii, bo najwięcej w tej części tracimy czasu na podróz z A do B, zamiast robić to co w Borderlandsach trzeba i jest dobre zawsze, czyli strzelanie.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Autor 41 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):teraz muszę za wszelką cenę robić nudne questy poboczne przez kilka godzin, żeby wylewelować i z tego co wiem od ludzi to muszę to robić dokładnie po triggerowaniu tej konkretnej misji w grze, wtf?Gdzie niby te misje musisz robić?