Opublikowano 25 stycznia25 sty 5 godzin temu, oFi napisał(a):Pamiętajcie że to coop i ta gra właśnie w tym trybie rozwija caly koncept.Może i tak, ale granie z kimś i gadanie rozmyje mi klimat, bo bez śmieszków by sie nie obyło.
Opublikowano czwartek o 20:101 dzień Fajnie, że wychodzi, tylko ta cena coś nie teges, 170 zł na steamie, na grę na jedno lub dwa posiedzenia
Opublikowano czwartek o 21:341 dzień Czekacie do 12 i giercujecie? Ja dziś juz nie dam rady ale interesuje mnie granie w pojedynkę. Czytałem ze AI kompana daje rade i można śmiało atakować. W domu to tylko z dziećmi mogę popykać ale starszy nie ma czasu a młody jest za młody. Poza tym ja i tak lubię sam grać i mieć pełna kontrole
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 14 godzin temu, Donatello1991 napisał(a):Ile h na przejscie piszą?Najnowsze doniesienia wskazują bardziej na 4-5. Ponoć nie bardzo są też jakieś momenty na których można się zatrzymać, więc troszkę jakby skromnie.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Krótki czas gry, premiera na steam o 18. Poczeka na sezon ogórkowy i przecene.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Skusilem sie ale niestety nie moge jeszcze odpalic. Premiera dopiero za 5h
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Ponoć jest inne zakończenie przy lizaniu ścian i pewnie znalezieniu wszystkich znajdziek.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Giercuje juz Atmosfera jest mega gęsta i poważna a sondtracki idealnie ja potęgują. Efekty świetlne i graficzne to wisienka na torcie. Wszystko ostre na grubość żyletki.To może byc nowe doświadczenie w tym gatunku ale na razie za wrześnie na takie wnioski. Anyway, atmosfera jest nie do podrobienia.Grajac samemu musimy wydawać polecenia swojemu kompanowi kiedy jest interakcja z otoczeniem albo kiedy trzeba trzymac sie razem. Wszystkie czynnosci robimy sami manualnie łącznie z odpalaniem ognia w ciemności. Na razie to w sumie tyle. Aha... jest PL dubbing, dość dobry. W sumie zostawię go na jakiś czas bo tu i tak mało gadają. Póki co git malina Lokacje sa twraz bardzie rozwiniete i obszerne. Juz nie jest tak liniowo jak wczesniej w Little Nightmares.Ledwo zaczalem a juz mialem easter egg odnosnie piramidoglowego i inne takie
Opublikowano 13 minut temu13 min Skończone po ~4h No ale zajebista gra to jest, tylko nie wiem o co tu chodzi xd To trzeba na spokojnie usiąść.Jakieś rytuały, rzeź, wojna, potwory, mutacje, samobójstwa, dystopia i rozkład, podobało mi się, bardzo gęsty i ciężki klimat.Nie chce mi się tego interpretować, zaczekam na podanie na tacy. Trochę to krótkie, no ale dostarcza.Ok, już widzę są wyjaśnienia. Spoilery tam są rzecz jasna: Edytowane 2 minuty temu2 min przez MarekCol