Opublikowano 25 stycznia25 sty 5 godzin temu, oFi napisał(a):Pamiętajcie że to coop i ta gra właśnie w tym trybie rozwija caly koncept.Może i tak, ale granie z kimś i gadanie rozmyje mi klimat, bo bez śmieszków by sie nie obyło.
Opublikowano czwartek o 20:101 dzień Fajnie, że wychodzi, tylko ta cena coś nie teges, 170 zł na steamie, na grę na jedno lub dwa posiedzenia
Opublikowano czwartek o 21:341 dzień Czekacie do 12 i giercujecie? Ja dziś juz nie dam rady ale interesuje mnie granie w pojedynkę. Czytałem ze AI kompana daje rade i można śmiało atakować. W domu to tylko z dziećmi mogę popykać ale starszy nie ma czasu a młody jest za młody. Poza tym ja i tak lubię sam grać i mieć pełna kontrole
Opublikowano wczoraj o 07:44 1 dzień 14 godzin temu, Donatello1991 napisał(a):Ile h na przejscie piszą?Najnowsze doniesienia wskazują bardziej na 4-5. Ponoć nie bardzo są też jakieś momenty na których można się zatrzymać, więc troszkę jakby skromnie.
Opublikowano wczoraj o 07:46 1 dzień Krótki czas gry, premiera na steam o 18. Poczeka na sezon ogórkowy i przecene.
Opublikowano wczoraj o 09:02 1 dzień Skusilem sie ale niestety nie moge jeszcze odpalic. Premiera dopiero za 5h
Opublikowano wczoraj o 09:25 1 dzień Ponoć jest inne zakończenie przy lizaniu ścian i pewnie znalezieniu wszystkich znajdziek.
Opublikowano wczoraj o 17:08 1 dzień Giercuje juz Atmosfera jest mega gęsta i poważna a sondtracki idealnie ja potęgują. Efekty świetlne i graficzne to wisienka na torcie. Wszystko ostre na grubość żyletki.To może byc nowe doświadczenie w tym gatunku ale na razie za wrześnie na takie wnioski. Anyway, atmosfera jest nie do podrobienia.Grajac samemu musimy wydawać polecenia swojemu kompanowi kiedy jest interakcja z otoczeniem albo kiedy trzeba trzymac sie razem. Wszystkie czynnosci robimy sami manualnie łącznie z odpalaniem ognia w ciemności. Na razie to w sumie tyle. Aha... jest PL dubbing, dość dobry. W sumie zostawię go na jakiś czas bo tu i tak mało gadają. Póki co git malina Lokacje sa twraz bardzie rozwiniete i obszerne. Juz nie jest tak liniowo jak wczesniej w Little Nightmares.Ledwo zaczalem a juz mialem easter egg odnosnie piramidoglowego i inne takie
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Skończone po ~4h No ale zajebista gra to jest, tylko nie wiem o co tu chodzi xd To trzeba na spokojnie usiąść.Jakieś rytuały, rzeź, wojna, potwory, mutacje, samobójstwa, dystopia i rozkład, podobało mi się, bardzo gęsty i ciężki klimat.Nie chce mi się tego interpretować, zaczekam na podanie na tacy. Trochę to krótkie, no ale dostarcza.Ok, już widzę są wyjaśnienia. Spoilery tam są rzecz jasna: Edytowane 19 godzin temu19 godz. przez MarekCol
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Szybko skonczyles. Ja mam juz 4h na budziku a nie wiem czy jestem w polowie. Chodze, eksploruje poboczne sciezki i zbieram znajdzki powolnym krokiem. Aktualnie bladze ludka po jeziorze i probuje odpalicarmate ta srodku jeziora
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ja skończyłem po 3,5h, no słabo trochę, byłem strasznie nahajpowany na tę grę po demie, audiowizualnie to jest majstersztyk, ale wolałbym chyba teraz na youtubie to odpalić
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Bramble > LN2 > Reanimal > LN > LN3. Tak to widzę. Gra wybitnie krótka i nieco przehajpowana. W kwocie 50-60PLN spoko deal, przy obecnej cenie mocno tak sobie. W samych zwiastunach pokazali z 50 procent fajnych sekwencji i zagrożeń... meh. Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Amer
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ja sie przyznam ze przegralem z hypem i przeplacilem na psstorze. Moglem brac pudelko zaliczyc i oddac. No nie tym razem.