Opublikowano 25 stycznia25 sty 5 godzin temu, oFi napisał(a):Pamiętajcie że to coop i ta gra właśnie w tym trybie rozwija caly koncept.Może i tak, ale granie z kimś i gadanie rozmyje mi klimat, bo bez śmieszków by sie nie obyło.
Opublikowano czwartek o 20:103 dni Fajnie, że wychodzi, tylko ta cena coś nie teges, 170 zł na steamie, na grę na jedno lub dwa posiedzenia
Opublikowano czwartek o 21:343 dni Czekacie do 12 i giercujecie? Ja dziś juz nie dam rady ale interesuje mnie granie w pojedynkę. Czytałem ze AI kompana daje rade i można śmiało atakować. W domu to tylko z dziećmi mogę popykać ale starszy nie ma czasu a młody jest za młody. Poza tym ja i tak lubię sam grać i mieć pełna kontrole
Opublikowano piątek o 07:442 dni 14 godzin temu, Donatello1991 napisał(a):Ile h na przejscie piszą?Najnowsze doniesienia wskazują bardziej na 4-5. Ponoć nie bardzo są też jakieś momenty na których można się zatrzymać, więc troszkę jakby skromnie.
Opublikowano piątek o 07:462 dni Krótki czas gry, premiera na steam o 18. Poczeka na sezon ogórkowy i przecene.
Opublikowano piątek o 09:022 dni Skusilem sie ale niestety nie moge jeszcze odpalic. Premiera dopiero za 5h
Opublikowano piątek o 09:252 dni Ponoć jest inne zakończenie przy lizaniu ścian i pewnie znalezieniu wszystkich znajdziek.
Opublikowano piątek o 17:082 dni Giercuje juz Atmosfera jest mega gęsta i poważna a sondtracki idealnie ja potęgują. Efekty świetlne i graficzne to wisienka na torcie. Wszystko ostre na grubość żyletki.To może byc nowe doświadczenie w tym gatunku ale na razie za wrześnie na takie wnioski. Anyway, atmosfera jest nie do podrobienia.Grajac samemu musimy wydawać polecenia swojemu kompanowi kiedy jest interakcja z otoczeniem albo kiedy trzeba trzymac sie razem. Wszystkie czynnosci robimy sami manualnie łącznie z odpalaniem ognia w ciemności. Na razie to w sumie tyle. Aha... jest PL dubbing, dość dobry. W sumie zostawię go na jakiś czas bo tu i tak mało gadają. Póki co git malina Lokacje sa twraz bardzie rozwiniete i obszerne. Juz nie jest tak liniowo jak wczesniej w Little Nightmares.Ledwo zaczalem a juz mialem easter egg odnosnie piramidoglowego i inne takie
Opublikowano sobota o 00:232 dni Skończone po ~4h No ale zajebista gra to jest, tylko nie wiem o co tu chodzi xd To trzeba na spokojnie usiąść.Jakieś rytuały, rzeź, wojna, potwory, mutacje, samobójstwa, dystopia i rozkład, podobało mi się, bardzo gęsty i ciężki klimat.Nie chce mi się tego interpretować, zaczekam na podanie na tacy. Trochę to krótkie, no ale dostarcza.Ok, już widzę są wyjaśnienia. Spoilery tam są rzecz jasna: Edytowane sobota o 00:332 dni przez MarekCol
Opublikowano sobota o 15:481 dzień Szybko skonczyles. Ja mam juz 4h na budziku a nie wiem czy jestem w polowie. Chodze, eksploruje poboczne sciezki i zbieram znajdzki powolnym krokiem. Aktualnie bladze ludka po jeziorze i probuje odpalicarmate ta srodku jeziora
Opublikowano sobota o 17:161 dzień Ja skończyłem po 3,5h, no słabo trochę, byłem strasznie nahajpowany na tę grę po demie, audiowizualnie to jest majstersztyk, ale wolałbym chyba teraz na youtubie to odpalić
Opublikowano sobota o 18:451 dzień Bramble > LN2 > Reanimal > LN > LN3. Tak to widzę. Gra wybitnie krótka i nieco przehajpowana. W kwocie 50-60PLN spoko deal, przy obecnej cenie mocno tak sobie. W samych zwiastunach pokazali z 50 procent fajnych sekwencji i zagrożeń... meh. Edytowane sobota o 18:551 dzień przez Amer
Opublikowano sobota o 18:481 dzień Ja sie przyznam ze przegralem z hypem i przeplacilem na psstorze. Moglem brac pudelko zaliczyc i oddac. No nie tym razem.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Ja zdecydowanie czekam na dobrą promkę. Gry najlepiej smakują kupowane poniżej stówki. A jak tutaj przygody jest na 4 godziny, to proszę Was, szanujmy się. Inna sprawa, że o ile stylistyka mi się bardzo podoba, to po ograniu dema uznałem, że w sumie to kolejne Little Nightmares, tylko nieco bardziej 3D.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Skończyłem. Cóż, ja w LN nigdy nie grałem. Ale kurde zakończenie i teorie na necie megaaa fajne. Jasne krótkie, ze szok, wiec co kto woli. Mi dało odchnienie po ponad 100h kcd2, gdzie mam jeszcze tonę pobocznych rzeczy i coz mam dosc chwilowo. Było kilka mechanik fajnych, gameplay prawie żaden, na pewno fajnie ze byl. Ale jezu klimat i wykonanie miazga. Co prawda gralem solo, ale zona patrzyła i byla zaintrygowana.Co do zakończeniaCzyli mamy kult owcy, dzieci które zdradzają dziewczynkę, chyba zaświaty? Innych poświęconych co powoduje, ze nastaje powódź. I cała gra to powrót do zaświatów? 5 trumien oznacza, ze dzieci wszystkie zmarły. Tylko gdzie jest rzeczywistość i gdzie pan owca sieje zniszczenie
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ja mam 7h i wciaz pykam. Wsiakam i eksploruje jak gąbka wode, czasem nawet sporo wracam, jak widze ze jest kilka ścieżek. Kilimat jest mega. Widze ze doszlo kilka mechanik wzgledem LNnowe mechanikiz nowosci to kierowanie pojazdem a po dzbanach widze ze ma byc jeszcze czolg oraz nurkowanie co bardzo lubie w grach.Czego mi tutaj brakuje najbardziej to jakichkolwiek materiałów czy notatek odnośnie tego doszczętnie zepsutego świata przedstawionego. Domysly to nie wszystko. Poza tym git malina.