Opublikowano wczoraj o 06:21 1 dzień Fajnie wygląda uzbrojenie w grze ale większość nie różni się statami. Zbroja ktorą miałem od pierwszych minut nie różni się od tej po 100h, dopiero przy full upgrade statystyki się trochę rozjezdzają.
Opublikowano wczoraj o 07:44 1 dzień Bo to tylko komsmetyka głównie, tak samo bronie- liczy się wpakowany w gniazda sprzęt.
Opublikowano wczoraj o 09:44 1 dzień I bardzo mi się podoba to podejście, nie ma nic gorszego, niż bieganie w jakiejś szmacie, tylko dlatego, że staty dobre.
Opublikowano wczoraj o 10:16 1 dzień Dlatego szkoda trochę, że nie wszystko da się farbować. I czasem takie pierdołowate detale strojów czy broni psują ogólny look.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Pearl Abyss przestańcie mi gierkę co chwilę aktualizować, bo nie nadążam za zmianami Dawkowanie tej gry to z jednej strony błąd, bo aktualizacja za aktualizacją i nie wiem co się dzieje, ale znowu taka przerwa tygodniowa i ponowne odpalenie, daje takie fajne uczucie. Teraz postanowienie życiowe, tydzień z Crimson Desert i nie tykam nic innego, bo nie zdążę z fabułą do GTA VI
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Ja sobie zrobiłem niemal tydzień przerwy i dziś wracam swoją podróbką Dante eksplorować pustynię.