Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Po 80 godzinach ukończyłem główny wątek fabularny - po trofeum widać, że na PS5 udało się tego dokonać 4,4% graczom.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 73h na liczniku, zacząłem niby 5 rozdział, ale ruszyłem na południe i wschód mapy, gdzie ubiłem dwóch opcjonalnych bossów. Ale teraz robię sobie trochę przerwę i gram mniej.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Mega ciekawy post odnośnie fabuły, oczywiście uwaga na spoilery.Pomysł ciekawy ale wykonanie woła o pomstę do nieba. W wielkim skrócie:Jakieś kosmiczne istoty stworzyły Kliffa, ingerowały w konstrukcję świata i to co się w nim wydarza i jest to nasze 108 podejście do zgładzenia złego bossa.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 4 godziny temu, Rooofie napisał(a):Mega ciekawy post odnośnie fabuły, oczywiście uwaga na spoilery.Pomysł ciekawy ale wykonanie woła o pomstę do nieba.W wielkim skrócie:Jakieś kosmiczne istoty stworzyły Kliffa, ingerowały w konstrukcję świata i to co się w nim wydarza i jest to nasze 108 podejście do zgładzenia złego bossa.Czekamy na Crimson Desert 33, prequel do Crimson Desert 108.