Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Gra ukończona jakoś 80h na liczniku, dla mnie tak jak na początku tak i na końcu najlepsza gra ostatnich lat. Żaden tytuł od Elden Ringa nie siadł mi tak bardzo i gra dołącza do grona moich ulubionych giereczek, mam nadzieje że powstanie masa dodatków bo gra ma świetną podstawę by dodawać nowe miejscówki, bossów czy zadania.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 2 minuty temu, SpacierShark123 napisał(a):Gra ukończona jakoś 80h na liczniku, dla mnie tak jak na początku tak i na końcu najlepsza gra ostatnich lat. Żaden tytuł od Elden Ringa nie siadł mi tak bardzo i gra dołącza do grona moich ulubionych giereczek, mam nadzieje że powstanie masa dodatków bo gra ma świetną podstawę by dodawać nowe miejscówki, bossów czy zadania.O drugi "normalny", co ukończył w 80-90h :).Na wakacjach planuje wrócić po więcej, zapewne gra się do tego czasu jeszcze sporo pozmienia.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 23 minuty temu, KOMARZYSKO napisał(a):Potrzymaj mi piwo [emoji16]Aż sobie policzyłem, dzisiaj kończy się 36sty dzień od premiery, wychodzi że grasz w to codziennie po 8 godzin, łącznie z weekendami.
Opublikowano 41 minut temu41 min 19 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):O drugi "normalny", co ukończył w 80-90h :).Na wakacjach planuje wrócić po więcej, zapewne gra się do tego czasu jeszcze sporo pozmienia.Nie wiem jak ludzie nabijają po 300h i nie dochodzą do końca, zwiedziłem całą mapkę do tego zrobiłem naprawdę masę bossów i zadań. Duży plus że ta gra z patcha na patch idzie w co raz lepszym kierunku jedyne czego dalej mi brakuje to specjalna skrzynia na ekwipunek z segregowaniem każdego typu broni i zbroi bo na koniec już wszystko sprzedałem by nie zapychać skrzynki a jest wiele unikatowych ciekawych broni.