Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Temat coś ucichł, chyba gra się przejadła wszystkim.Dobrze sobie zrobić tydzień-dwa przerwy i wrócić z powrotem. Gra dalej patchowana, dodają nowy stuff, a ja mam w planie coś porobić przy Damiane- wdzianko i broń, bo chyba w końcu za chwilę będą mógł nią grać. Kliff mi się zaczyna nudzić.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. U mnie nie tyle się przejadła, co po prostu ze względu na zupełnie nieangażujący wątek główny, nie mam większych problemów z okazjonalnym porzucaniem jej na rzecz innych, bardziej skondensowanych tytułów.To fajny tytuł, prrzy którym spędziłem prawie 100h niemalże z marszu, ale kolejne godziny na liczniku będą pojawiać się ratami (i być może również latami), bo można grać w niego z doskoku, jak w jakiegoś Assassina.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Mnie te ciągłe aktualizacje odstraszyły, poczekam z rok i zacznę od nowa. Przypadek jak z FF15, po roku to będzie inna gra.
Opublikowano 39 minut temu39 min I tak już jest inna, dużo bardziej przystępna itp. Jak sobie człowiek przypomni, że na początku trzeba było trzymać trzy przyciski, żeby z kimś zagadać, czy skrzynkę otworzyć, a teraz można jednym to aż się łezka w oku kręci, jak rodzicowi, patrzącemu na swojego berbecia, stawiającego coraz śmielsze krokiW każdym razie dla mnie od premiery to gra kompletna i w sumie jedyne co te łatki wnoszą to głównie usprawnienia z zakresu QoL, więc trochę dziwne, że akurat takie coś Cię "odstrasza" - trochę brzmi jak szukanie wymówki na siłę.