Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Crimson Desert

Featured Replies

Opublikowano

Przy naprawie tego zniszczonego pieca musiałem zerknąć do netu, bo nie wiedziałem co dalej zrobić. Tam gdzie inni poszliby na łatwiznę i "automat", tutaj trzeba korzystać z mechanik gry.

O tym pchnięciu (RB+ trójkąt) też czasem zapominam, a tego się też używa do obracania przedmiotem.

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 87,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Patapon
    Patapon

Jak pojawiła się opcja ukradnij osła to sądziłem, że na nim pojadę, a nie że będę z nim uciekał przez miasto niosąc go na barana   Ciekawe czy byka można ukraść

• Czyli teraz obrona Częstochowy przez forumowiczów minimum miesiąc bo 2 bomby poszły haha

• Zax dał 7/10 Skull and Bones, przekonany że "gra będzie wspierana latami". Niech to wybrzmi.

Opublikowano

Też musiałem zerknąć przy tym piecu na YT.

Opublikowano

@SebaSan1981 niestety ten kitku gdzieś przepadł. Szukałem 2 razy po reloadzie gry nawet i nic. Są inne grubasy, ale z każdym od nowa zaczynać to mi się nie chce.

Opublikowano

Mam to samo z tym buldogiem. Po odespaniu i powrocie nie było go ani w tamtym miejscu ani w okolicy. A zdążyłem już porobić trochę aktywności, znaleźć buty leczące, wrócić pod butchera a pieska ni chuchu. Następnym razem jak go spotkam to będę tam stał obok przez pozostałe 3dni growe i głaskał go po 5x na dobę aby go zaadopotować.

Wogóle tak offtopowo to miałem sytuację wczoraj z głaskaniem jednego pieska, gdy radośnie szczekał to mi się od razu przypomniał mój kochany Boksio, który odszedł za tęczowy most na moich rękach. No i zapłakałem sobie przez chwilę bo mi się wszystko przypomniało, wszystkie lata spędzone z moim czworonożnym towarzyszem.

Ostatnia gra na jakiej uroniłem łzę to była końcówka Life is Strange.

Widać że gra zapożyczyła z Falloutów oraz F76 generowanie określonych grup niektórych npc w lokacjach.

Bardzo mi się podobają smaczki środowiskowe np grupka gryzoni, która wystraszyła łowiących wędkarzy na szczycie wodospadu. Raz zgliczował mi się złodziejaszek z bounty, którego powaliłem na ziemię w mieście ale pechowo w takim miejscu że wpadł w mur i nie dało się z nim zrobić żadnej interakcji, ani bicia po mordzie ani łapania. Ratiunkiem było wgranie ostatniego autosave tuż po wzięciu kartki z listem gończym. Poza tym błędów brak )

Opublikowano

Zresztą nie tylko on. Byłem w 3 innych miejscach gdzie też kota głaskałem i ani jednego nie było. W wiosce jest też taki fajny całkiem biały, zobaczę jutro czy będzie, czy też się gdzieś zawieruszy.

Opublikowano

Ten biały piesek plącze się w okolicy tablicy ogłoszeń na wejściu do miasta - właśnie go przygarnąłem P
Z piecem miałem dokładnie to samo, poskładałem i ni chuja nie wiedziałem co mam dalej zrobić, stwierdziłem że może jakieś inne kawałki trzeba wykorzystać, albo jeszcze coś dołożyć, w końcu odpaliłem YT bo stwierdziłem że chyba ta zagadka mnie przerasta i nie ma szans żebym sam na to wpadł D

Dzisiaj kolejna sesja, ubiłem Big Daddyego w kamieniołomie i karmazynowy dym w twierdzy bandytów, trochę mnie ten kamieniołom przeczołgał bo po tym jak ubiłem 100% mobków dalej wisiały tam ikonki 4 miejscówek i nie wiedziałem ocb, więc biegałem od miejsca do miejsca i biłem dalej tych odradzających się w nieskończoność typów Myślałem że jeszcze trzeba coś zrobić w tych 4 miejsach, ale tylko obrywałem wybuchającymi beczkami i poszła większość szamki na ratowanie się. W końcu na mapce zobaczyłem że tam jest jeszcze zaznaczony boss, więc poszedłem sie już bić z nim z pustą lodówką, nie wiem po jaką cholere te punkty są tam zaznaczone na czerwono. Jutro zapowiada się trochę grindowania żeby uzupełnić zapasy i nazbierać surowców do ulepszenia sprzętu zanim ruszę dalej z fabułą.

Pytanie o te podniebne miejscówi, one wraz z wątkiem głównym będą sie pojawiać, czy trzeba samemu szukać wejść do nich? Mam 22h nabite a byłem tylko w tym pierwszym na samym początku, a poskakałbym tam sobie )

Opublikowano

Ile jedzenia wogóle nosicie? Mam chyba ponad 200 porcji póki co, bo robię grilowane z jednej sztuki mięsa. Dobrze że się stackuje do 20 sztuk, bo nie byłoby gdzie tego trzymać.