Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Przy naprawie tego zniszczonego pieca musiałem zerknąć do netu, bo nie wiedziałem co dalej zrobić. Tam gdzie inni poszliby na łatwiznę i "automat", tutaj trzeba korzystać z mechanik gry. O tym pchnięciu (RB+ trójkąt) też czasem zapominam, a tego się też używa do obracania przedmiotem.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. @SebaSan1981 niestety ten kitku gdzieś przepadł. Szukałem 2 razy po reloadzie gry nawet i nic. Są inne grubasy, ale z każdym od nowa zaczynać to mi się nie chce.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Mam to samo z tym buldogiem. Po odespaniu i powrocie nie było go ani w tamtym miejscu ani w okolicy. A zdążyłem już porobić trochę aktywności, znaleźć buty leczące, wrócić pod butchera a pieska ni chuchu. Następnym razem jak go spotkam to będę tam stał obok przez pozostałe 3dni growe i głaskał go po 5x na dobę aby go zaadopotować.__________Wogóle tak offtopowo to miałem sytuację wczoraj z głaskaniem jednego pieska, gdy radośnie szczekał to mi się od razu przypomniał mój kochany Boksio, który odszedł za tęczowy most na moich rękach. No i zapłakałem sobie przez chwilę bo mi się wszystko przypomniało, wszystkie lata spędzone z moim czworonożnym towarzyszem.Ostatnia gra na jakiej uroniłem łzę to była końcówka Life is Strange.__________Widać że gra zapożyczyła z Falloutów oraz F76 generowanie określonych grup niektórych npc w lokacjach. Bardzo mi się podobają smaczki środowiskowe np grupka gryzoni, która wystraszyła łowiących wędkarzy na szczycie wodospadu. Raz zgliczował mi się złodziejaszek z bounty, którego powaliłem na ziemię w mieście ale pechowo w takim miejscu że wpadł w mur i nie dało się z nim zrobić żadnej interakcji, ani bicia po mordzie ani łapania. Ratiunkiem było wgranie ostatniego autosave tuż po wzięciu kartki z listem gończym. Poza tym błędów brak
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Zresztą nie tylko on. Byłem w 3 innych miejscach gdzie też kota głaskałem i ani jednego nie było. W wiosce jest też taki fajny całkiem biały, zobaczę jutro czy będzie, czy też się gdzieś zawieruszy.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ten biały piesek plącze się w okolicy tablicy ogłoszeń na wejściu do miasta - właśnie go przygarnąłem Z piecem miałem dokładnie to samo, poskładałem i ni chuja nie wiedziałem co mam dalej zrobić, stwierdziłem że może jakieś inne kawałki trzeba wykorzystać, albo jeszcze coś dołożyć, w końcu odpaliłem YT bo stwierdziłem że chyba ta zagadka mnie przerasta i nie ma szans żebym sam na to wpadł Dzisiaj kolejna sesja, ubiłem Big Daddyego w kamieniołomie i karmazynowy dym w twierdzy bandytów, trochę mnie ten kamieniołom przeczołgał bo po tym jak ubiłem 100% mobków dalej wisiały tam ikonki 4 miejscówek i nie wiedziałem ocb, więc biegałem od miejsca do miejsca i biłem dalej tych odradzających się w nieskończoność typów Myślałem że jeszcze trzeba coś zrobić w tych 4 miejsach, ale tylko obrywałem wybuchającymi beczkami i poszła większość szamki na ratowanie się. W końcu na mapce zobaczyłem że tam jest jeszcze zaznaczony boss, więc poszedłem sie już bić z nim z pustą lodówką, nie wiem po jaką cholere te punkty są tam zaznaczone na czerwono. Jutro zapowiada się trochę grindowania żeby uzupełnić zapasy i nazbierać surowców do ulepszenia sprzętu zanim ruszę dalej z fabułą. Pytanie o te podniebne miejscówi, one wraz z wątkiem głównym będą sie pojawiać, czy trzeba samemu szukać wejść do nich? Mam 22h nabite a byłem tylko w tym pierwszym na samym początku, a poskakałbym tam sobie
Opublikowano 24 minuty temu24 min Ile jedzenia wogóle nosicie? Mam chyba ponad 200 porcji póki co, bo robię grilowane z jednej sztuki mięsa. Dobrze że się stackuje do 20 sztuk, bo nie byłoby gdzie tego trzymać.