Skocz do zawartości

|-| /-\ |_ (()) - V I D E O S

Featured Replies

Opublikowano

:D OLD SCHOOL, ja p i e r d o l e ja to chyba ostatni raz z 7-8 lat temu widzialem O_o Shotgun FTW!!! Dawać mi Halo 1 !

Raptor's Shotgun > GLD

:lol:

• Odpowiedzi 265
  • Wyświetleń 151,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mój pierwszy videoklip z Halo Reach, tak więc proszę o wyrozumiałość pozdro

• Parę moich wskazówek dla początkujących w Halo 1:

• Zaczynam się bawić w edycje itp. to mój pierwszy edit jak ktoś ma ochotę i czas może poświęcić minutkę na ocenę. Dodam że nie jestem jakiś super pro player robię to dla czystej zabawy. 

Opublikowano

A tutaj coś nowego odemnie, ciacho przerobił trochę octagona jakiegoś i naprawdę przyjemnie się go gra, grałem przedwczoraj z filipem dużo gier i szczególnie spodobał mi się ten triple kill, enjoy!:

Thx Kerlo

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mój pierwszy videoklip z Halo Reach, tak więc proszę o wyrozumiałość

pozdro
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie spodziewałem się zobaczyć polskiego montage za czasów Reach a tu proszę. Rzeczywiście tak jak Juan mówi, przyjemnie się oglądało chociaż stojące akcje z sniperki i akcje z mieczem bym wywalił. Muzyka do mnie nie przemawia ale to sprawa już gustu, chociaż brakowało dźwięków z gry. Ogólnie jak na 1 montage to całkiem nieźle :good2:

Opublikowano

Wiem ze akcje może nie były Pro, ale dzięki za miłe słowa. W planach kolejny filmik z lepszym kontentem w środku:D pozdro

• 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 7 miesięcy temu...
  • 3 tygodnie później...