Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Like A Dragon: Pirate Yakuza In Hawaii

Featured Replies

Opublikowano

Niepopularna opinia, ale mnie akurat ten angielski dub bardzo pasuje. Gram głównie na słuch i np. w takim Kiwami część kwestii w ogóle mi uciekała, bo zapominałem, że trzeba czytać... 

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 84
  • Wyświetleń 6,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Beelzeboss
    Beelzeboss

Sprawdziłem demko i niestety gra nie spełnia moich oczekiwań. Mamy rok 2025, a wciąż brak realistycznej interakcji z NPC. Zamiast tworzyć żyjący świat, w którym postacie mają swoje rutyny i reagują na

• Ale to będzie jebany hicior Walka jest najszybsza w całej serii, można skakać, walić kombosy, przyciągać hakiem, wskrzeszać klony i potężnych bogów-pomocników. Można przebierać Majimę od stóp do głów

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kuuurwaaaa :obama: To jest niepojęte, ile tutaj będzie czystego, konsolowego funu. Biorę na premierę, zajebiście, że w fajnej cenie będzie.

Opublikowano
2 minuty temu, Rozi napisał(a):

Kuuurwaaaa :obama: To jest niepojęte, ile tutaj będzie czystego, konsolowego funu. Biorę na premierę, zajebiście, że w fajnej cenie będzie.

Też day1 i też na plejkę. Czysty fun :). 

Opublikowano

Wszystko fajnie, ale nie przepadam za bitwami morskimi :( Ani w Assasynach, ani innych podobnych.

I tak kupie...

edit

i kupilem xD Głupio nie wziąć w ciemno, gdy z paczkomatem w ramach Smarta wychodzi ok 198 zł. Nawet jeśli to będzie jakimś cudem 7/10.

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pograłem chwile w demo... Okropnie wygląda ta gra. Totalnie hype wyleciał ze mnie

Opublikowano

Yakuza zawsze była troche butterface, ale gameplay chociaż dobry?

Bo już mam palec na "zwróć towar" :nosacz2:

Opublikowano

Ale to będzie jebany hicior :obama: Walka jest najszybsza w całej serii, można skakać, walić kombosy, przyciągać hakiem, wskrzeszać klony i potężnych bogów-pomocników. Można przebierać Majimę od stóp do głów w różne ciuszki, peruki, akcesoria (dla poszczególnych partii ciała osobno), z Gaidena wzięto przyciąganie różnych rzeczy linką z hakiem - np. motyli, czy surowców. Można też wskakiwać na dachy :banderas:Karaoke kochanym Goro? NO KURWA! A jak wygląda Madlantis, czyli piracki hub w jaskini :obama: A no i raczej bez przejścia Infinite Wealth nie ma co tutaj podchodzić, bo nie będzie się kojarzyło pewnych postaci, organizacji. Jadę z KCD i potem od razu biorę tę gierkę, oni są niesamowici!

2caf755f-85b1-4c11-a6c0-f8624dcb68ff.png

Opublikowano
W dniu 14.02.2025 o 12:44, Rozi napisał(a):

Ale to będzie jebany hicior :obama: Walka jest najszybsza w całej serii, można skakać, walić kombosy, przyciągać hakiem, wskrzeszać klony i potężnych bogów-pomocników. Można przebierać Majimę od stóp do głów w różne ciuszki, peruki, akcesoria (dla poszczególnych partii ciała osobno), z Gaidena wzięto przyciąganie różnych rzeczy linką z hakiem - np. motyli, czy surowców. Można też wskakiwać na dachy :banderas:Karaoke kochanym Goro? NO KURWA! A jak wygląda Madlantis, czyli piracki hub w jaskini :obama: A no i raczej bez przejścia Infinite Wealth nie ma co tutaj podchodzić, bo nie będzie się kojarzyło pewnych postaci, organizacji. Jadę z KCD i potem od razu biorę tę gierkę, oni są niesamowici!

2caf755f-85b1-4c11-a6c0-f8624dcb68ff.png

Zapisy z dema przechodzą może? 

Opublikowano

Nie zagram na premierę, bo Henryk, ale pudełeczko się kupi na PS5.

Świetne recki, oczywiście budżet na cutscenki ścięty mocno (to chyba będzie najmniej w historii serii), to było wiadomo już na premierę, a tak to Dżakuza + Piraci <3.

Czekam na spinoffy zombie, nigdy nie grałem w te Dead Souls :). 

Opublikowano

Recki są pozytywne! Żadnych wspominek o grafice, więc chyba nie jest tak źle jak w demie mi się wydawało. Hype powrócił

Opublikowano

This promotion is not available for your platform or registered country/region

:[

Opublikowano

Dawno juz nie bylo zebym nie bral Dzakuzi na Premiere ale teraz to sie boje ze nie przejde na 100% przed Monster Hunterem i Majima musi poczekac ( Nie dam sie nabrac jak na Gaiden ze niby gra na 20h xD ) 

Opublikowano
23 godziny temu, Kern napisał(a):

Recki są pozytywne! Żadnych wspominek o grafice, więc chyba nie jest tak źle jak w demie mi się wydawało. Hype powrócił

Po wyłączeniu hdra wszystkio wygląda cacy w demie. Strasznie skopali tą funkcję. Plaża jest przejaskrawiona okropnie z tym.

Opublikowano

Sprawdziłem demko i niestety gra nie spełnia moich oczekiwań. Mamy rok 2025, a wciąż brak realistycznej interakcji z NPC. Zamiast tworzyć żyjący świat, w którym postacie mają swoje rutyny i reagują na działania gracza, to większość z nich stoi nieruchomo nie wnosząc nic do immersji. Świat gry wydaje się statyczny i pozbawiony głębi. No i taki jest. Wiele drzwi i budynków, które wyglądają na dostępne, okazują się być jedynie elementami tła, z którymi nie można wejść w interakcję. Walka to oczywiście znowu klepanie kilku przycisków na krzyż i modlenie się, że tym razem rng nie zablokuje ciosu. Wiele walk sprowadza się do tego, że przeciwnicy po prostu stoją i czekają na swoją kolej do ataku, zamiast dynamicznie reagować. mega zawód, Sega odcina kupony od lat.